En av alla fina luncher denna vecka. Det fick bli en klassisk lax och till sällskap Klara, Linn & Tove. Strålande sol på det också.

En annan lunch - take away sallad ifrån Hemköp. Sådan succé att de nu tagit in avokado också. Fy, för gott. Negativa med detta - man tar för mycket & mår sedan illa och vill inte äta det igen på någon vecka.

Sedan preppade jag iordning lite snackas till Nattstad mötet. Vi köpte aloe Vera drycker, jordgubbar, ananas, choklad, godis å chips. Det var uppskattat.

En drink fick stå för middagen i torsdags. Fläder, bästa kombon i en drink.

Lunchen, eller snarare buffén av godheter ifrån igår slog nog allt. Så bra!

Gillar

Kommentarer

Luften på landet gör mig så himla trött... Sover och sover, känner mig aldrig pigg. Typ. Igårkväll kunde jag inte hålla mig hemma så gick hem till Axel och Karin. Vi kollade film och hade det trevligt. Vid 1-2 på natten gick jag hem. Fördel med att vara här, alla bor så nära varandra och det kan ta max 5 minuter att gå hem. Skönt. Idag vaknade jag runt 11 och då tog jag mig ett stort glas med oboy för att sedan sätta på filmen "Mig äger ingen". Den var djup, men fin. Jag gillar sådana filmer, åtminstone ibland. Handlar om en alkoholiserad pappa som tar hand om sitt barn, typ. 

Nu tänkte jag kika på bussar hem... Det går tydligen inga ifrån mitt landställe på helgerna nu på lågsäsongen. Sån jävla skandal om jag ska vara ärlig. Får tigga skjuts av pappa eller pappa till någon annan hållplats. Men vi hörs sedan... Puss!


Me and my baby

Gillar

Kommentarer