Innan jag somnar brukar jag läsa några rader i en bok, för att komma in i sleepmode & bli lite pömsig.

När jag och Harald sover med varandra sover vi alltid sked. Vi är inte sånna som tycker det bli för varmt och vill ha avstånd, utan tvärtom.

Jag är hundmänniska och är typ lite rädd för katter.

I loooove serien ettor & nollor. Min kompis kan härma Carls repliker, så jävla kul haha.

Mitt hår är längre just nu än vad de vart på flera år. Känner mig så jävla snygg i det, så långt hår i fortsättningen.

Jag har växlat mellan att vara brunett & blond sedan i 8an. Och mitt hår är tåligt så kan hålla på så hur mycket jag vill, wiho älskar förändringar.

Tror jag avgudar Michaela Forni, sådan konung på alla plan. Får allt att låta som en dröm & visar även mindre bra sidor ibland. Hon har samma tankar som mig ang. allt också typ. Som att skaffa lägenhet i Paris för att bara finna inspiration och sitta och skriva hela dagarna. Jag-Vill-Leva-Så.

Jag är en person som kan njuta av småstunder väldigt mycket. Som att bara sitta i solen en kvart, lyssna musik & tänka på livet.

Min sinnesstämning den senaste månaden har varit kaos. Gått från gråtande till skrattande på tio minuter. Och så fortsätter det att skifta.

Jag vill vara med Harald föralltid, han är den närmsta till mig och det finns ingen jag kan öppna upp mig för på samma sätt. Sådan jävla känsla.

Ibland kan jag få plötsliga tankar om en text jag ska skriva. Då måste jag rycka åt mig datorn och börja skriva. Annars tappar jag tanken och alla bra formuleringar försvinner.

Jag har en grej för takkronor hängandes i lägenheter med höga tak, så jävla romantiskt och power. 


Gillar

Kommentarer


Väskan är packad fylld med sommarkläder, mitt humör är TOPP förutom magkramp & halsont, jag är osminkad & fett stressad för vi ska åka om 5 min - Men jag är så JÄVLA taggad. London here we come, hoppas att denna veckan kommer bli något att minnas en lång tid framöver. Hörs i London, eller tidigare. Kram!


Gillar

Kommentarer


Smile!

Jag älskar verkligen dagar som dessa. Då vädret tar över humöret och man gräver fram sommarkläder ur garderoben. Det kanske inte är säsong riktigt än, men kläderna ska ändå fram för att kollas på. Snart, snart kan jag äntligen få ta på mig flipflopsen och promenera längst havet i min gula kjol igen. Det är nu man ser ljuset i den grå tunneln.

Våren är den finaste tiden på året enligt mig. Vi människor öppnar upp oss, klär av oss den tjockaste jackan och vi ÄLSKAR Sverige. De första vårdagarna ser man mer människor på stan än vad man gjort under hela vintern. Jag fattar det. Man vill suga in ljuset, värmen och kärleken igen. Och apropå kärleken, denna tid kryllar det av kyssande par på stan. Nästan så att man ler när man tänker på det.

Våren lockar tillbaks människornas lustar, glädje och spontanitet. Jag vill grilla och äta majskolvar med alldeles för mycket salt på. Jag vill åka spårvagn in till stan och sätta mig på gräsmattan i Vasa. Jag vill dricka kall cola och ta ett nattdopp. Jag vill jag vill jag vill.

Tack våren, för att du finns här. Det har vart 13 grader idag. Bortskämd är man inte med värmen i alla fall. Men fan vad sol betyder mycket för välmåendet.

Gillar

Kommentarer