På landet, fisk på tallriken, ett (eller två) glas vin & let's dance på tv. Går det att bli mer avkopplad? Min kväll har hittills varit helt underbar. Jag hade en jätte rolig eftermiddag på jobbet också. Fixade inbjudning till ett event för Nattstads toppbloggare som ska hållas snart. Kenneth hjälpte mig därför att lära mig lite mer photoshop, tycker verkligen det är roligt. Mamma och pappa hämtade sedan mig så körde vi ut till landet.

Jag har inte varit här sedan i början av december och det är dåligt. Jag vet verkligen hur bra jag mår av att vara här men slösar istället bort mina helger på skitsaker. Som att gå ut. Ibland kan jag ha riktigt roligt när jag går ut, men ibland kan jag också ha riktigt tråkigt. Bli för full. Bli ledsen. Slösa för mycket pengar. Sedan har jag en tendens att gå ut för att försöka bli glad. Man ska aldrig gå ut när sinnesstämningen är sne, utan bara när man är glad - för att stärka den känslan. Min utgångar leder ofta till = Brutal sängliggandes ångest dagen efter. Någon som känner igen sig? De senaste ångesttankarna har vart för att jag haft jätte mycket i skolan och vet att jag inte har lust att plugga när jag är bakfull.

Nej, nu släpper vi det. Har det bara bra här. I framtiden ska jag endast gå ut för att försöka mina lyckokänslor! Ps, har faktiskt haft ett par riktigt roliga utgångar de senaste... Ville bara klargöra det.

Nu blir det att redigera outfit bilder Linny tog på mig förut. Chaio!

Gillar

KommentarerVi har gått i samma klass sedan i tvåan på gymnasiet. Men vi började prata i ettan redan!

Det var först nu i Januari vi klickade och det är vi lite lack för. Vi känner att vi inte tagit vara på tiden vi haft tillsammans!

Jag och Klaris kommer inte tappa kontakten efter studenten, för vi ska åka på långresa tillsammans. Vilket kommer bli väldigt skoj!

Jag och Klara kan irritera oss på varandra ibland. Prata i mun och sådär. Haha, men that's what friends are for!

Våra mammor jobbar på samma jobb ;P

Vi brukar skratta ihop, åt allt möjligt, mestadels när vi möter våra blickar... Hahah, börjar skratta när jag tänker på det.  

Gillar

Kommentarer


Ibland tackar jag min lilla cam i datorn. Hur hade mina morgoninlägg sett ut utan? Hade väl tagit gamla "oldies" och fått skriva det som undertext varje dag, ex. "Denna ifrån 2012, miss it". Lite uttråkande. Istället får ni se mig, min morgon-trötta-look, duger väl. Men jag är lite fotogenisk också, ser LITE slitnare ut i verkligheten. Men det är väl sådant man inte ska nämna...  

Denna fredag ska bli väldigt mysig. Just nu ångrar jag att jag struntar i att gå ut, för jag har tagit det lugnt så länge nu. Men landet-mode är bra att komma in i. Få slappna av, få plugga, få vila ansiktet ifrån sminkprodukter osv osv. Jag tänkte tvinga någon kompis fota min klädsel idag också. Jag ska ha på mig min "nya" kappa, den är dock inte ny längre. Haft den i ett par veckor men glömt att visa er. Den är LÄTT min favorit i garderoben.

Yeye. Glöm inte bikinitävlingen, vinnaren dras nog på söndag! Hörs sen. 


Gillar

Kommentarer