Före // Efter (dock lite suddig bild men det är a-m-a-z-i-n-g)


När man klev in i salongen, fancy (mitt nya favvo-ord btw)


En del av salongen. När man fixar fransar gör man det på värsta massagebänken, såg lyxigt ut.

Så ja, nu är min nagel-oskuld borta. Jag har tidigare aldrig vart någon som brytt mig om mina naglar, som ni ser. Jag är nagelbitare och det gör att de aldrig växer längre än vad de är på bilden. Men sedan tog jag tummen ur och besökte Jennifer som jobbar som diplomerad nagelterapeut och certifierad fransstylist. Jag hade verkligen längtat till att komma dit för jag var trött på mina extremt osexiga naglar. 

Salongen Luxiurious Lashes där Jennifer har sin arbetsplats ligger i centrala Göteborg, vid Soho ungefär. Så extremt fräscht och man kände sig lite lyxig när man gick in där. Fick en kopp kaffe och sedan började vi planera hur mina naglar skulle se ut. Lät dock Jennifer ta över ansvaret för jag litade fullt ut på henne. 1 och en halvtimme tog det, men vi tjattrade ju också en del, så tiden gick väldigt fort och hon är extremt skön. 

Mina naglar blev helt magiska. Lattebrun färg på + glitter på ena ringfingret. Jag går runt och kollar på de hela tiden och man känner sig som värsta fancy-lady. Så detta är något jag absolut kommer att fortsätta med, hos Jennifer. Varför? Det var professionellt, underhållande och efter känner man sig väldigt väldigt fin. Jag lovar att fixa en bättre bild på naglarna men jag har fått så himla mycket beröm för dem. Jennifer var otroligt noggrann också och naglar känns väldigt stabila & ser felfria ut. Så som det borde vara för alla, men man får ju vad man betalar för, sägs det.

Vi "fattiga" studenter har inte alltid pengar i plånboken. Därför fixade jag ett grymt erbjudande till mina läsare. Om ni går till Jennifer under Februari månad kostar ett nytt set med naglar (du kan få det som du vill ha det) endast 550 kronor, ca 30% rabatt. Ni måste dock uppge mitt namn vid bokning. 

Smsboka här: 0704274759

Tänk på att smsa under dagstid så hon hinner boka upp er. Ni kan även kika in hennes blogg HÄR eller gå in på hennes ig/fb på getnailedbyjen för att få inspo och se tidigare verk. Tävling ute där också... Spännande!

Gillar

Kommentarer


Nu

Alltså gårdagen (!) älskar att fylla år. Kvällen avslutades med en god kött bit och ett glas rött. Inte för att jag gillar rött vin speciellt mycket. Men det är vuxet och jag håller på att lära mig. Hehe. Denna dag kommer bli så extremt grym. Jag slutar skolan tidigt och då ska jag raka vägen hem. Fixa i ordning med all mat osv. Det är lite jobb att fixa inför middag men fasen vad värt när alla vänner är här. Min buss går alldeles strax och jag känner mig superstressad, på ett positivt sätt. Ser ni min nya skjorta elleeeer? Den är så jäkla nice och jag vill bo i den. Fick den av min familj igår. Ska visa upp alla presenter imorgon eller nått. 

Alla blogginlägg jag skulle skrivit igår förskjuts. Så nagel-inlägget kommer förmodligen imorgon eller söndag. Sedan sista frågestundsdelen kommer imorgon. Puss!

Gillar

KommentarerLunchen bjöd på en fettig kebab. Jag och Klara delade på denna. En lång lunch och mycket skratt. Bra paus i dagen!Efter skolan blev det vin på Brasseri Lipp med Klara, Elin och Alexandra. Vi hade tjejsnack och går det att få en mysigare födelsedag? // Jag och bästa Klara.En blixt & en utan


Aldrig njutit så mycket som när jag åt denna. Rinnande kladdkaka i mitten typ, kommer inte ihåg namnet. Men fett, jävla gott. 

Min dag hittills har varit helt underbar. Jag och Klara hängde hela skoldagen. Sa till henne "kan inte jag få träffa en kändis idag, det är ju min födelsedag". Så vandrar Cecilia Malmström in i vår skola med säpo-vakter efter sig. Hon representerar Sverige i EU, för er okunniga ;) Så de satt i vårt biblotek, jag fick tydligen inte gå in sa min rektor. Tråkigt... Haha! Efter mötte vi upp Alex och Elin. Pinchos var stängt så vi tog oss till Lipp. Åt godaste efterrätten. Drack vin. Snackade. Nu är jag hemma och jag ska firas lite, så himla mysigt. Puss på er!


 

Gillar

Kommentarer