Dags för mig att slockna, herre, hur kan jag vara så HÄR trött? Visst, klockan var ställd imorse, men nu känner jag att kroppen bara faller i samman. Antar att det är all stress som lägger sig och kroppen behöver vila. Annars har hela min dag varit väldigt lugn och härlig. Först spenderade jag ett par timmar på Ebba Petterssons julbazar, min gamla skola. Åkte dit med Louise och sedan träffade vi ett par gamla skolkompisar. Det var riktigt mysigt att få komma dit. Köpa lite polkagrisar, krama om min före detta klassföreståndare och diskuttera de gamla goda tiderna =) Efter det åkte jag och Louise till Sisjön och vi letade ljusslingor som går på batteri. Andra försöket, på jula, hittade vi det. Sedan åkte vi runt i bilen ett tag innan min käre vän körde mig hem.

Här hemma har min syster skämt bort mig med 3-rätters middag. Kan ni tänka er? Det var super gott och efterrätten diggade jag extra mycket. Glass, smälta hallon, blåbär och smält choklad som hade stelnat på. Vattnas i munnen när jag bara skriver det, fast jag är superprottmätt. Jag och syrran har myst i soffan hela kvällen framför någon film som gick på tv, som man redan sett 15 gånger. Men vadådå, det var härligt ändå.

Nu tänkte jag sova. Ska bli härligt. Saknar killen lite. Han är i Stockholm och har det kul. Lite avis.. Puss på er!

En liten oklar bild på hur ljusslingan såg ut runt min spegel. Visar bättre bild imorgon. <3

Gillar

Kommentarer

Okej, detta är min mammas hemliga recept för "5 minuters kola". Det blir såsåså gott. Tänk på att man kan mixa lite med ingredienserna själv. Tex, behövs det mer sirap tror du? Lägg till det då! Perfekt sak att göra imorgon till första advent. Det blir som godast när det legat i kylskåpet lite. Puss!

Gillar

Kommentarer

Allt kommer ifrån HM home hemsidan och jag tyckte man kunde hitta mycket fint. Detta är presenter du kan köpa till antingen honom eller henne. De på bilden är med riktat till henne. Sängkappan jag har i mitt rum har jag fått många frågor om, den hinns på HM home. Kostar 499 kr och är en perfekt sak du kan önska dig av dina föräldrar.

Jag kommer fortsätta med detta fram tills jul ungefär. Ge lite olika julklappstips! Hope you like it.

Gillar

Kommentarer