Jag får frågan "hur får man en kille att gilla mig?" ganska ofta. Jag är inte proffs, inte alls på den fronten. Jag har inget svar på hur man ska göra för att få någon att gilla en. Förutom det uppenbara då. Att man ska vara sig själv. För man vill ju inte att killen ska börja gilla dig, för något man inte är. Men i början handlar det om att spela ett spel. Få upp en spänning. Så var lite flirtig och ge blickar. Prata med andra killar, bara för att göra han lite avundsjuk. Men visa fortfarande att det är Honom du vill ha. Le, skratta och lyssna mycket. Visa att du blir underhållen genom att vara när honom.

Antingen vill man stanna på det stadiet, eller så vill man tillslut ta den realation man har till något mer. Då ska man släppa spelandet och bara vara sig själv. Kärlek ska inte vara något spel. Det handlar ju om att ta hand om varandra och älska.

Men var dig själv och spela ett litet spel i början. Är mitt tips ;)


Gillar

Kommentarer

Haha, ni vill nog inte se hur slitna jag och jempan är just nu.Ligger här i soffan under en massa filtar, äckligt hår, utsmetat smink i ansiktet ifrån igår. Ja, ni förstår... Så idag blir en riktig slappis-dag i Stockholm. Vi 6 tiden ska vi in till stan och äta lunch med två kompisar ifrån Göteborg. Ska bli jätte mysigt och hoppas att vi är piggare då. Igår var vi iaf ute och det var kul! Men jag hatar dörrvakterna i Stockholm, tänkte skriva ett inlägg om det sedan. Men dem är helt dumma i huvudet och dem är så misslyckade i livet. Blir irriterad så fort jag tänker på det. Mer om det sedan...

Ja tänkte skriva ett par inlägg jag kan publicera sedan. Jag hann ju inte fixa några tidsinställda för att tiden inte räckte. Men på lördag är jag igång igen. <3


Gillar

Kommentarer

Hej Elin! Jättebra blogg :) undrar vad du käkar för ppiller? Kram!

Jag har hormonspiral. P-piller är väldigt dåligt för kroppen med tanke på att det är så mycket hormoner. Jag åt det i ca 1 år och då var mitt humör väldigt upp och ner. Är jättenöjd med min spiral, dock förjävligt ont att sätta in och man har ont i 3 månader efter. Men nu slipper jag mens i 5 år och skyddad utan alls mycket biverkningar. Gött.

Hej elin! den jackan du beställde från sheinsde, kan du säga kort om det var värt det?

Jag kan berätta hur det gått med allt när jag fått hem den.

Du har varit i Hemsedal under vecka 7 va? Hur var det då? Är det bra skidåkning och andra ungdomar där då? Gillar verkligen din blogg Elin:):)

Japp, för två år sedan. Det är helt ok bra skidåkning, inte så mycket backar men det räckte för oss. Vi var ju där för att ha kul och man orkar inte åka så himla mycket när man väl är där. Haha, så är det alltid när man åker med kompisar. En vanlig dag var att vi var vid backen 11-3 kanske, räckte gott och väl. Vi var där ett stort gäng så vi socialiserade oss inte så mycket med andra. Tack så mycket, vad kul <3

Vad menar ni som innan? Var de dåligt mellan er?

Haha, ett förhållande som hållt i 2 år är i perfekt hela tiden. Det var inte jätte bra mellan oss innan så vår resa fick oss att inse att vi verkligen vill vara med varandra. Vi behövde bara komma bort och vara nära varandra på riktigt igen. Tror man lätt kan tappa varandra i vardagen där hemma. Tips att bara komma bort någongång ibland :)

vad exakt jobbar du med på deras kontor:)? hjälper de dig marknadsföra din blogg eller dylikt, eller "jobbar" du mer riktigt, typ med pappersarbete eller så?

Nej jag är anställd där med lön och är just nu projektledare för Nattstad Awards. Min blogg har inget med det hela att göra egentligen :) Förutom att de såg att jag hade potential genom min blogg då, hehe. Sen håller jag även på med lite andra saker där.


Gillar

Kommentarer