Bilder ifrån min skrivbordshörna, tagna nu.

Var ju och köpte lite nya prylar till rummet igår på IKEA, bland annat mina hyllor över skrivbordet. Jag gillar att det finns något där över för då blir allt mycket hemtrevligare. Man kan även ställa upp saker som är ivägen på bordet när man pluggar. Man kan ha lite böcker i hyllorna och även smycken osv. Visst blev det bra? Jag har dock en del till att fixa med. Ska nog inte ha exakt det jag ställt i hyllan, utan körde bara upp något där nu för att det skulle bli bra på bild. Haha. Men min maskot, hur söt är inte den? Hittade den i en låda igår och har nu bestämt mig för att det är min pluggkompis. Den ska sitta där och stötta mig kvällar som dessa. Wiho! Köpte även ny lampa, tycker om den skarpt. Om man nu kan gilla en lampa…..

Nej men, nu tänkte jag plugga någon timme till (kanske 3 till) innan jag bäddar ner mig inför natten. Jag har kommit på ikväll att jag gillar att plugga sent. Ingen kan komma in och störa, inget lockar på internet direkt och hjärnan är snabbtänkt (iaf min).

Hörs bebbes! 

 

Gillar

Kommentarer

F*n. Idag skulle bli en intensiv plugg dag, men hela tiden dras min uppmärksamhet åt något annat. Jag har lyckats att hålla ifrån mig att blogga, men har ändå svarat på mail och hållt på med saker som RÖR min blogg. Men nu tänkte jag ta mig i kragen och svara på ett par till instuderingsfrågor. Efter det ska jag käka en stor tallrik med mat, är så sjukt hungrig. Det var så kul förut i skolan förresten, jag snackade med min lärare om att det är mycket stora projekt pågång i skolan. Då klämde han till med kommentaren ”Ah, det är ett helvete ni har framför er nu”. Ehm. Japp. Det gjorde mig inte direkt mer taggad kan man ju säga. Han rabblade upp typ 5 stora arbeten vi kommer att ha, då menar jag stora, och jag hatar stora arbeten. Då måste man prestera bra för att det kan bli grunden för sitt slutgiltiga betyg.

Tänkte även lägga ner att blogga om skolan. Det gör mig deppig, typ. Sedan är det sjukligt ointressant för er. Ska köra 100% nu i någon timme, sedan vila lite. Kbk (jaaa, jag härmar isabel och rebecca, för att dem är sköna).

Gillar

Kommentarer