Bild på Ludde och mig, när vi precis köpt glass… Mums.

Jag har haft en helt underbar heldag på Liseberg idag, sveriges största nöjespark. Tänk att lilla Göteborg har sveriges största nöjespark! Det är lite sjukt. Idag blev vi iaf barn igen, hela slanten. Killarna stack vid 6 snåret, men jag och carro stannade till 9 typ. Haha! Vi sprang runt och åkte en massa. Shit, tycker verkligen det är kul att åka karuseller. Jukebox är både min och carros favorit. Jag får alltid skrattanfall när jag åker den, det är helt sjukt. Vi satt som små barn och skrattade så mycket att vi inte kunde prata. Inget man klagar på dock. Ibland tycker jag det är för lite skratt i mitt liv, så detta behövdes.

Efter lisse gick jag till Haralds jobb. Sedan blev vi hämtade och har nu vart och köpt godis på macken. Så nu blir det filmmys i sängen och sedan ska vi släcka lampan. Imorgon ska jag kolla IFK med familjen, åh, det ska bli så kul och mysigt. Vi hörs mer imorgon. Love u!

Gillar

Kommentarer

Idag är en sån dag. En sån dag jag är nostalgisk. Saknar huset på Hälleviksstrand, saknar att ta ett morgon dopp, saknar att äta middag på altanen och saknar till och med mitt jobb. Saknar Karin, fina Karin! Idag vill jag helt enkelt trolla mig tillbaks till en vacker sommardag. Vilken kan bli vilken som helst hela Juli… Vädret denna sommaren har varit magiskt! Men man ska inte sakna, bara längta, eller hur är det man säger? Men det är alldeles för deprimerande att längta tills nästa sommar. Men men. Denna sommaren var en skön sommar.

Gillar

Kommentarer


Godmorgon på er! Jag älskar lördagar, dem är så härliga. Jag tänkte börja denna dag med att gå ut på en promenad med Malin. Sedan snabbt hem för att fixa iordning mig, sedan blir det Liseberg hela dagen. Är otroligt taggad för det, haha, det var två år sedan sist…

Hoppas bara vädret håller i sig. Undviker helst regn. Men tidsinställda kommer komma upp under dagen så det går ingen nöd på bloggen. Haha, det är helt galet vad mycket tid jag lagt på bloggen sedan den flyttades till myshowroom. När jag kommer hem från skolan tex, då sitter jag typ vid datorn tills jag lägger mig. Men men. Ska försöka bryta det brutala mönstret snart, för jag ska ju börja träna (när min j*vla förkylning är borta).

Men vi hörs sen. Kram.

Gillar

Kommentarer