Tänk, nu har jag bara 10 månader kvar till frihet och jag längtar verkligen tills skolan börjar – för då kan jag börja räkna ner.

Jag SKA sticka iväg och läsa ett år på college. Jag funderar starkt på att åka sommaren efter studenten men jag får se hur allt faller sig. Men det jag faktiskt tänkte skriva om är vilket jäkla kul år jag har att se framemot. Två långresor, som jag kommer berätta mer om sedan. Sen har jag studenresan till London. Man får heller inte glömma alla jäkla fester. Jag längtar även efter att att plugga, lite, hihi. Jag tycker det är kul att plugga och sedan få ett resultat över hur bra man kämpat. Jag tycker det är kul med media, som jag ska försöka få högsta betyg i nu detta året. Nu fick jag B & A i alla olika delkurser men det föll åt betyget B. Jag är ändå sjukt nöjd över att jag nådde A i betyg i vissa delar av kursen. En lärare kom fram till mig och sa att jag har ett bildsinne som inte många har. ÅH! Tar verkligen åt mig av härliga, peppande kommentarer. Hon tyckte jag skulle ta vara på mitt bildsinne och jag ska försöka. Vill göra någon ”mini-film”, någongång i livet. Men mitt första steg är att fylla min fotobok efter Malta. Ska ta SÅ mycket fina och härliga bilder. Tänk er en bok fylld med kyssar i vattnet, utsträckta kroppar i sanden osvosv. Ni förstår min tanke eller.. ? Hehe. Så nu männsikor(i min ålder), nu har vi ett år kvar av gymnasiet. Det är SÅ jäkla galet. Sen ska vi möta våra rädslor och bestiga våra drömmar. Vi ska ta steget ut i världen. Det är där man hittar sig själv, tror jag iaf (!), och kan växa som person. Bind inte fast dig i Sverige när du är så ung utan upptäck dig själv och hur se hur långt du kan gå.

Love.

Gillar

Kommentarer

Blev så lack över att mina Levis 501:or som jag beställde ifrån Frankrike var för små, så jag köpte mig två par nya på hemsidan IMSO.SE, hehe. Jag är nog lite shoppinggalen, men jag VILL att dessa ska sitta snyggt. Beställde två olika storlekar på dessa, så jag säkert kan ha med mitt ett par till Malta. Hihi. De kostar iaf 399 kr/st för er, lite billigare för mig… Men vafan, de är jag la värd

Kommer visa er hur de sitter när jag fått hem dem. Puss.

Gillar

Kommentarer

Jag är apigt-sugen på att kolla på filmen ”känn ingen sorg” på bio ikväll. Den är baserad på Håkan Hellströms musik och vad kan gå fel då tänker jag? Tycker hans musik är harmonisk och riktigt härlig. Har hört att de klipper in hans musik jätte bra i scenerna oxå.. Får alltid gåshud av sånt. Haha. Så kvällens planer blir antagligen att jag först sticker iväg till Patte och käkar lite där. Sedan åker vi in till stan och kolla bio. Natten spenderas i Haralds säng & imorgon bitti åker jag tillbaks till käraste Hälleviksstrand. Sen blir det jobb 4 dagar i sträck. WOHO! Dock bara kvällspass så jag hoppas på soliga dagar så jag kan bygga upp en liten bränna inför Malta… 9 dagar kvar tills planet lyfter. Omay.

Igår kväll var underbar också. Harald, hans vän Fabian och hans vän Dominic samt hans Flickvän Ida kom hem till mig vid 5-6 tiden. Vi stack till en kina-restaurang och åt lite gott. Sedan fällde vi upp parasollet ute och satt och mös vid altanen när det regnade. När alla hade stuckit satte jag och min pojk på bubbelbadet och bubblade i ett par timmar. Sen var vi lagom trötta och åt gott&blandat framför SATC till ett på natten. Sedan somnade vi in gott under en massa duntäcken

Morgonen spenderades på altanen med en kopp Oboy. Min mage krampade i 1 h efter, men det var de värt. Hihi.

Puss, vi hörs.

Gillar

Kommentarer