Hittade en jätte bra sida förut som heter butiksjakt. På den sidan kan du hitta rabatter till sidan nelly.com blandannat. Jag tycker nelly är en sjukt bra shoppingsida och att få en massa rabattkoder är inget att klaga på! Men seriöst, fanns det tider då man inte kunde handla på internet? Jag gör det hela tiden. En tjej jag ”känner” hatar att gå i affärer och tycker bokstavligt talat de är det värsta som finns. Så utan internetshopping skulle hon vart utan kläder =) I vilket fall, butiksjakt bjuder på grymma rabatter hos nelly och detta är ett TIPS till er alla som brukar shoppa där. Besök sidan HÄR. 

Tre klänningar jag köpt ifrån nelly.com (en av dem har carro dock köpt…)!

Gillar

Kommentarer

Såja, nu är man hemma i tråkiga Göteborg igen. Haha! Är jag neggo eller? Nej men jag hade ju bosatt mig lite i andra huset nu så det känns sådär att vara hemma här. Självklart ska det bli kul att få träffa lite kompisar och hänga på stan någon dag. Annars föredrar jag att hänga ute på landet på sommaren. Tempot är mycket lugnare där och kan koppla av på ett annat sätt. Vad jag exakt ska göra denna vecka får jag berätta om i ett annat inlägg. För nu måste jag berätta lite om igår!

Vid sex tiden igår tog jag, Harald och hans familj färjan över till Gullholmen. Där var det vuxen middag & vi då och Nils. Där åt vi en underbart god middag och drack ett par glas vin. Vid tio tiden på kvällen tog vi båten över till Käringön. Jag njöt verkligen av den båtturen och att sitta där med två personer som jag gillar väldigt väldigt mycket. Vid käringön tog vi oss till Axel. Där fixade vi iordning hans altan och gjorde det mysigt genom att ta ut ett parasoll & sätta på värmelamporna. Vi satt där och drack lite, snackade en massa och lyssnade musik hela kvällen. Det var ett par killar och lilla jag, haha. Alltid ensam tjej.. Men det är kul för man får höra ett å annat kan jag ju medge… När klockan började bli lite för mycket stack vi iväg till petterssons krog. Aldrig vart där innan men det var sjukt roligt. Det var en del äldre killar där som var lite dräggiga dock. Så rätt som det var undrade jag vart Harald hade tagit vägen. Jag vänder mig om och då står han och bråkar men någon grabb. Haha, vad som hände sedan är ovässentligt. Men senare fick jag reda på att ”snubben hade gått över gränsen”. Min rumpa, får bara Harald röra. Haha! Gillar när killar slåss för mig…

SKOJSI. I vilket fall, haha, stack vi hem till Axel efter stängning. Det var ett klokt beslut insåg jag idag… När vi var hemma hos honom fick jag, Harald och Axel sova i samma säng. Skedkalas!

Idag har jag och Harald hängt runt lite på Käringön men även legat och solat på min terass för det har varit klarblå himmel på landet. Fått lite färg tillåmed. Ikväll ska jag åka hem till carro och ha det mysigt. Så, vi hörs sen!

Gillar

Kommentarer

Hej på er, ska fixa ett ordentligt inlägg lite senare. Men just nu är det strålande sol och toppen vart här på Hälleviksstrand. Såå, vi hörs sen!

Två bilder ifrån igår ikväll, i Nils båt.

Gillar

Kommentarer