Strålande sol och närmre 25 grader. Kan man klaga? Nej, inte just iag iaf. Är hemma ifrån skolan nu och ska ta mig en snabb dusch. Sedan ska jag vidare till carro. Min älskling fyller 18, stora tjejen! Hon ska ha middag och lite partaj innan vi sticker ut. Är helt sjukt taggad, var riktigt längesedan jag festade. Vi ska till villan ikväll, någon annan som ska dit?  Jag funderar på att ta med mig kameran till middagen iaf. Vill ha lite fina bilder att visa er.
 
Och förlåt för att jag är en riktigt kass bloggare nu. Men ni vet att jag hatar att skriva inlägg om ”är snart hemma”, ”blogga sen”. Ah ni förstår. Och just nu har jag så sjukt mycket att tänka på att det inte finns tid att sätta sig vid en dator och skriva. Men snart är det sommarlov & då kommer jag ha all tid i världen för att kunna satsa på min blogg. Snart får jag släppa nyheten om det spännande som händer. I’m so excited! Imorgon får man ju nytt internet till telefonen oxå. Har ni tele2? Eller hur det suger? Mitt internet tog slut denna månaden efter 10 dagar. Innan har det iaf hållt nästan hela månanden. Vet ni om det är någon app som drar en massa internet i smyg? Tips tack.
 
Puss, lovar att höra av mig vid tolvslaget då internetet har återkommit
Ja å carro. Grattis älskling!
 

Gillar

Kommentarer

Idag har jag haft en ganska slapp dag i skolan. Kan konstatera att alla raster plus alla slappa lektioner nu mera spenderas på heden. Underbara Göteborg! Det är så fruktansvärt varmt fram till 5 tiden på kvällen, varje dag. Hatar att jag ”klagar” lite… Men den värmen är hemsk när man går runt på stan och bökar med väskor osv. Om vi däremot hade haft sommarlov nu och man kunde ligga hemma och slappa hade jag njutit fullt ut

Vid 5 typ drog jag till Sjöstens mottagning. Den sköningen tog studenten… Gissa vem som var avis?

Nu har jag tagit en dusch och Harald ska snart hämta upp mig. Tänkte sova där.

Hörs sen. Puss!

Gillar

Kommentarer

Flårtablett i munnen och myskläderna på. Nu är jag redo för en nattsömn, åtta timmar sägs det att man ska sova? Jag ska iallafall upp halv sju imorgon så några åtta timmar blir det inte här. Snarare 6. Var ju i stan förut och gjorde engelska filmen, haha den blev ju ganska kort märkte ja, klippte ihop den och la upp på videofyme. Kolla inlägget nedan om ni vill se. När jag kollar på den filmen skrattar jag hur mycket som helst. Men för alla andra är den väl ganska tråkig, haha. Imorgon är det skola sedan studentmottagning hos sjösten. Min belieber sis tar alltså studenen! Så jävla sjukt nice. Längtar tills jag får hoppa på ett flak… Hihi. Nog om allt – sovsött.

Gillar

Kommentarer