Här är lite tips på studentklänning ifrån min ”internet-affär” på mylovebasket. Klänningarna kan man annars ha på bal, sommarfester och utomlands… Nam nam. Vill bara ha sommar!
 
Åh, denna klänning är så ”luftig” och fräsch. Tryck HÄR för att kolla pris.
 
Jag vet inte varför jag gillar denna klänning så mycket, men antar att det är för att den sticker ut lite. Väldigt elegant (vilket jag älskar) men man kan samtidigt dra på sig ett par converse och skinnjackan och ha en på en ”vild” utekväll. Kanske kan man ha denna på efterfesten på studenten? Tryck HÄR för att kolla pris.
 
ÖPPEN RYGG! Kärlek. Tycker det är så fräscht när det är öppen rygg. Hy i allmänhet är vackert att visa, enligt mig. För hur mycket snyggare blir inte en klänning med bara ben? När jag var i Danmark i vintras fick jag reda på att alla typ går ut (på krogen) barbent, även ifall det är jätte kallt. Haha, tyckte det var lite konstigt, men ändå kul. Denna klänning är användbar många gånger mer än studenten… Tryck HÄR för att kolla pris.
 
And some shoes. Nice. Ett par ljusrosa skor tycker jag passar jätte fint till en vit klänning. Det ser väldigt somrigt och härligt ut. Extra fint om du har bruna fötter… hehe, men allt kan man ju inte få. Tryck HÄR för att kolla pris.
 
 
Men för att göra det lite enklare för er kan ni alla kika in på min mylovebasket. Där har jag tipsat om ännu mer fina klänning och andra kläder. Tryck HÄÄÄR för att komma dit.
 
Puss.
 

Gillar

Kommentarer

Jag gissar på att alla som läser min blogg har saker de älskar att göra? Jag tänkte nämna några saker jag älskar att göra…

- Måste säga skriva, ni som läst min blogg ett tag vet nog om detta, hehe. Går en media-journalistik linje på gymnasiet och vi ägnar mycket tid åt att just skriva. Innan jag började på mitt gymnasium hade jag en viss passion för detta men jag kan ärligt säga att intresse har ökat. Dagboken uppdateras dagligen kan jag säga… Har kanske inte det bästa ”språket” här i bloggen men det är för att här älskar jag att bara skriva av mig, utan att tänka på stavning osv. Självklart vill jag inte att det inte ska se oseriöst ut, dock.

- Andra punkten får jag skriva att resa. Visst kan man känna att man gillar att resa men jag gillargillar verkligen detta. När jag är utomlands mår jag verkligen bra. Här hemma är jag ofta stressad av allt, därav min ”stressmage”. Låter lite seriöst men det är att jag blir väldigt lätt påverkad av en stressadmiljö. Så därför uppskattar jag att vara utomlands extra mycket.

- Jag älskar att pussa på min pojkvän. Det är väl något man gör? Men jag blir så lycklig då. För någon helg sedan la vi en massa kuddar och täcken ute på hans altan och låg och pussades. Då var jag lycklig.

Detta får räcka för idag….

I Miami i sommras. 3 stressfria veckor kan jag lova er…

Gillar

Kommentarer

Yeeees, krossade carro på badmintonen idag. Fattar ni hur SKÖNT det känns eller? Hon brukar alltid vinna med något poäng, men idag tog jag hem segern med många vunna set. Jag älskar att spela badminton och när jag var liten slutade jag och började typ 4-5 gånger? Helt absurt, men så var det. Gissa om mina föräldrar tyckte jag var jobbig, haha. Idag spelar jag lite då och då för att det är kul och bra träning.
 
Såå, imorgon är det valborg. Vad innebär det då? Antar fest för de flesta. När jag var fjortis (och liten för den delen) var typ min högsta önskan att få fira valborg i slottskogen och smutta på en cider. Tack mamma för att du inte lät mig, hade antagligen gjort bort mig och blivit fjortisfull… Vet inte hur det är nu för tiden på valborg där men när jag var liten så var det där alla fjortisar hängde och de lite ”äldre” och lite ”coolare”. Antar dock att tiden har ändrats!
 
Obs, jag var aldrig en jätte fjortis… Visst jag var trotsig mot mina föräldrar ibland men har alltid haft mycket respekt för dem så ljög inte speciellt mycket. Och det värsta jag gjorde mot dem var väl när jag tog hål i naveln utan tillåtelse (viktigt att veta: fick verkligen inte ta hål i naveln, diskussionen hade vart uppe i flera månader). Jag hängde aldrig i nordstan. Sminkade aldrig mig cp mycket. Jag var runt 13 år när detta höll på så jag var ingen som ”låg” med en massa killar, som de extrema fjortisarna gjorde. Ja menar, jag visste knappt vad sex var då. Men obs, tyckte uppmärksamhet var kul & att tuppera håret var ganska kul. Mitt hår la sig dock alltid snabbt, oavsett hur mycket hårsprey jag tog i det så det där funkade typ aldrig… Men iaf, ville inte att ni skulle få bilden att jag var nordstans största jävla fjorre/orre.
 
Haha, varför e jag på sånt skriv humör idag? Öppnar upp mig lite för mkt. ”Fjorreperioden” är ju egenligen hemlig och gömd i mitt förflutna… När jag ändå håller på kan jag visa en bild ifrån dana cup i Danmark. Lite ironiskt att jag tog upp det med killar med tanke på att det var de enda vi snacka om på dana cup, lol… Iaf alla va jätte hype i killen med brunt hår och svarta byxor. Sen kom han och frågade efter mitt nummer, och jag hade hybris och blev kär. Har han fortfarande på facebook, orkar inte.. Haha. Kan ni se mig förresten? Smal, brun, jätte blond och en ”björnen” håller en arm runt mig. Hoho..
 
 

Gillar

Kommentarer