På senaste tiden har jag kollat in en massa blondiner, för att få inspiration inför mitt egna besök till frisörsalongen. Några jag har fastat för är definitivt Angelica Blick (hennes underbara blonda page, så sommar & så fräsht), Agnes Carlsson (hon är snygg som bara den & jag älskar färgen på hennes hår!) och Molly rustat (samma här – gillar verkligen kombinationen hon har fått till på sitt hår!).
 
Frågan är, hur fan ska jag ha det? haha. Blir galen på mig själv – men antar att det blir bra oavsett. Ska man klippa page igen eller låta det växa? Ge mig tips på olika personer som har den ”perfekta” blonda hårfärgen (enligt er). Och, ska det bli page igen? Angelica lockar mig till det kan jag ju ärligt säga….

Gillar

Kommentarer

Hej mina kära läsare!Sitter här i ett litet rum i deras stora, stora hus och bloggar. Det är här det finns internet, och vad gör man inte för att uppdatera er lite.

I alla fall, igår kom jag fram hit till Ulvhult (ligger 30 minuter ifrån Skövde). Här finns det en massa kossor men även lite hästar. Det är ju liksom en verksamhet här, så det finns anställda och så. Harald och hans familj bor i Herrgården och så finns det en massa andra hus på deras gård som de anställda bor på. Jag och Harald var ute och gick i morse och klappa lite djur, det var så mysigt. Fick lite vårkänsla faktiskt, med strålande sol och ett lyckligt humör.

Kom hit igår vid 4 tiden i alla fall och sedan var vi bortbjudna till ”granngården”. Vi var där hela kvällen och hade det mysigt. Kom hem vid 11 tiden på kvällen och jag och Harald la oss ganska snabbt, men låg uppe och pratade till 3 tiden. Jätte mys.

 Nu serveras det våfflor med ben and jerry och sedan ska det letas efter påskägg! Vi hörs senare.

 

Här är lite bilder ifrån vår dag på ulvhult

Här sitter jag i en soffa i rummet där vi sover!

Harald utanför gården

Här är deras hus!

Jag längst alén
Här är en massa kossor

Blev kär i denna lilla kalv!

Harald i ett nötskal
Harald skrev lite om mig på deras kylskåp, sött?
 

Gillar

Kommentarer

Herregud, vaknade alldeles för sent idag (dock väldigt skönt att sova ut). Men nu måste jag stressa för om 20 min åker mamma och lämnar mig i henån, sen ska jag ta tåg och buss till Haralds land. Mys! Vet i nte hur det blir med bloggningen, men ska försöka få till något! kram

Gillar

Kommentarer