Hej Elin! Jag fullkomligt älskar din blogg och vore väldigt tacksam om du kunde svara på lite frågor


Jag undrar om du började gymnasiet ensam eller om du valde tillsammans med en kompis eller liknande? Känner du någon i klassen sen innan? Om inte hur var det? Kom du in i klassen fort osv? Massa kramar

Var tvungen att svara på denna gulliga kommentaren innan jag gick och la mig. Vad fin du är! Jag valde ett gymnasium utan vänner och jag var så nervös sommaren innan. Jag var rädd att tappa mina vänner som skulle börja samma klass i en annan skola och allt. Liksom hallå, ska jag börja världens mest okända gymnasium för att jag vill gå MEDIA, wtf vad var mitt problem liksom. Men allt gick faktiskt bra. Jag lärde snabbt känna Sebastian, Filip, Patrik och alla killar i klassen. Jag och sebbe blev väldigt bra vänner och jag hängde med killar en hel termin. Haha. Det var så skönt att slippa alla tjejproblem för en sekund.

Efter vinterlovet lärde jag dock känna Ani, Klara, Linn, Frida & Elin. Började umgås med dem och allt blev lite lättare. Till nu i tvåan önskade vi varandra så vi alla kom i samma klass. Jag är väldigt öppen så det var inga problem för mig att lära känna nya personer. Jag är stolt och glad över mig själv att jag vågade välja en ”egen” skola. Nu har jag hittat så fina, fina vänner som jag nog aldrig skulle träffat annars.

En gammal sommarbild ifrån sommaren innan gymnasiet, hur liten?

Gillar

Kommentarer

Ni är fantastiska, tack för alla gratulationer igår! Fick en fråga om jag känner någon större skillnad för min ålder än och det gör jag faktiskt inte. Tvingade dock min kompis att säga att jag är 18 ett par gånger förut, för det låter lite overkligt när man hör det. Men, somsagt, jag internetshoppa ju med mitt kort & sådär. Annars har jag inte gjort något en 17 åring inte får göra…
 
Sitter just nu på hålisen och pluggar media. Vi har nog den absolut tråkigaste media inlämningen som ska vara inne idag. Vi ska analysera artiklar och skriva om artikelns källa and so on (5 st, skit jobigt). Tråkigaste jag gjort typ. Mina vänner gick på stan men jag stannade och plugga, hur effektiv är inte jag kan man tro.. Men icke, sitter och kollar resor & bloggar. Not good. Om cirkus en vecka sticker jag iväg till alperna och det ska bli så underbart att få komma iväg och bara ha det kul. Tycker dock det är väldigt kort emellan jul och sportlovet så e inte direkt skoltrött, men men. Efter skolan är det träning med laget och sedan hem och studdiea.

Bilder ifrån igår, nam namn på den frulen

Gillar

Kommentarer

Åh, min middag idag var helt sanslöst god. Åt 200g oxfilé & bakad potatis med vitlökssmör. Restaurangen vi var på var jätte mysig också! Så nu är jag superdupermätt och eftersom det är min dag idag, ska jag få välja film. Ska ta den mest maxade kärleksfilmen jag hittar, typ crazy studip love? Hehe. Älskar kääärlek.

Gillar

Kommentarer