Här bjussar jag på lite härliga sommar bilder ifrån mitt land ställe, visst ser det härligt ut? Nu börjar huset bli lite mer ”klart” så det ska bli härligt att komma dit idag och se vad som har hänt med inredningen på 5 veckor. Har ju vart bortrest så mamma och dom har fixat iordning lite till. Det blev ju färdigbyggt i början av sommaren så vi har varit duktiga och gjort det jätte fint.

Kommer iaf att spendera min helg där men min familj, utan min pojkvän, tanken var att han skulle följa med men ibland så är det väl kanske bra att vara ifrån varandra. Ska iaf bli skönt att få hänga med la familia ett tag.

Jag är helt slut btw, 9 timmars dag i skolan idag igen, 8-5, tjena vad jag älskar livet. Haha vad TÄNKER den personen som gjort vårt schema? Fy skäms. Datorn followar iaf mig till landet och ni vet ju att bloggningen där blir alltid kul och fylld med massa skoj. Får mycket insperation där så det är bra.

Kram på er

/massa kärlek från en tjej är lite halv lessen men samtidigt glad över att få komma bort lite

Gillar

Kommentarer

Blev inget bloggning igår, hade väldigt fullt upp… Eller? Haha slutade skolan vid 5 tiden sen åkte jag hem och tog mig en duch och åt. Sen åkte jag iväg till min pojkvän, vi bara kollade film tätt intill varandra och njöt av regnet utanför fönstret. Bästa kombinationen, film under ett tjockt täcke när det öser ner regn utanför fönstret. Då inser man ju att man har det bra. Och eftersom att jag är ledig på onsdagar så sov jag hos honom och han gick till skolan på morgonen, sen stannade jag där tills han kom hem ifrån skolan. Ganska mysigt faktiskt.
 
Kom precis hem ifrån Hedvigs avskedsmiddag, hon ska till Madrid i ett år så det var ett litet kalas. Väldigt härlig kväll, kul att träffa massa fina vänner också.
 
Nu ska jag röra iordning här på mitt rum och få det lite städat. Sen ska jag mysa ner mig i sängen och kolla paradise hotell med massa frukt och saft.
 
Till helgen ska jag och min pojkvän åka till mitt land också, ska bli skönt att få komma dit och ta det lite lungt.
 

Åh är så glad nu, om två eller tre veckor så ska jag åka och hälsa på bestie i stockholm! Ni förstår inte hur mycket jag saknar henne. Min lille blondie.
 
 
 

Gillar

Kommentarer

Sitter och äter lite äpple och tänker. Jag har fått otroligt mycket kommentarer om att jag ska ladda upp bilder med sakerna jag köpte i miami. Jag kommer lägga ut bilder men inte på allt, det blir alldeles för mycket och jag har redan börjat använda en del – men ska försöka hitta så mycket som möjligt och fota. For you guys.
 
Idag var det Måndag, första måndagen efter sommarlovet med nytt schema, idag hade vi medieproduktion HELA dagen. Jag älskar redan måndagar! Vi har halvklass sen efter lunch byter man klassrum. Vi började med att skriva självporträtt och det var kul. Eftersom att jag har saknat att skriva. Sen efter lunch var det foto, vi skulle fota olika saker och matcha in ”känslor” i det hela. Såsom ”nedstämdhet” och då tog vi kort på en skylt där någon hade klottrat ‘tänk på de hemlösa’, så ja, man får tänka lite. Men det var kul!
 
Slutade vid lite över fyra (tidigaste dagen i veckan, weho) och då gick jag Elin och Ani till donken och köpte med oss lite mat och tog med oss till heden. Där satt vi och myste i solen. Det var lite höstkänsla över det hela, men ändå varmt i solen. Mys!
 
Resten av dagen har jag tagit det lungt, min hosta har ännu inte släppt vilket är väldigt irriterande men jag står ut. Dock saknar jag att träna
 
/en tjej som har haft hosta i 3 veckor (ej kul hosta!)

Gillar

Kommentarer