Startade denna dagen med en springtur längst South Beach och nu ska jag ner till stranden i 2 h sen gå på mina lektioner! /love life Btw, follow my instagram :elinskoglund

Gillar

Kommentarer


Bilder ifrån EF city-tour. 

Hej mina käraste blogg läsare. Såg att jag är med på startsidan där det står att jag är här! Himla roligt faktiskt. Men det roligaste är nog denna resan, har helt seriöst the best time in my life. Kan berätta lite om vad jag gör här i Miami. Igår så träffade satte jag mig vid en tjej ifrån Frankrike vid brunchen, man måste var öppen och våga lite för att få vänner här. Men det var lite som i High School filmerna när man frågar "Can I sit here?". Som tur var fick jag det Alla är här för att lära sig engelska och träffa nya människor så det var inte ett så stort problem. Efter det så gick jag och fransyskan till Lincon Road, det är shopping gatan här i Miami. Det var dö-varmt, men jag var tvungen att köpa en ny bikini för min väska hade inte kommit än.. Köpte självklart en på victoria secret, jag är helt förälskad i den affären. Seriöst.

Sen checkade vi läget där omkring, provade lite hattar för man måste skydda dig ifrån solen, ni kan knappt ana hur varmt det är här. Det är olidligt att gå runt i solen mitt på dagen, men ah, jag klagar faktiskt inte för fem öre.

Vid fyra tiden stack vi iväg till stranden och den känslan när man doppar sig i vattnet är oslagbar, så himla härligt och varmt. Vattnet är helt blått och varmt. Du kan ligga i där egentligen, hur länge du vill utan att frysa ett enda dugg. Men vi stannade inte på stranden mer än en halvtimme för jag ville inte bränna mig (låter inte som mig..) och vi ville käka. Sen åt jag middag med min rumskompis ifrån Venzuela och hennes bror, maten är faktiskt bra här i skolan. Fast man får akta sig för allt de onyttiga som finns här… Framåt kvällen så kom en svensk tjej som heter Jennifer hit, vi klickade och stack ner och tog en strandpromend. Sedan träffade vi lite andra svenska killar som vi hänge med resten av kvällen.

Imorse så var det incheckning och allt sådant, sen på vi på en trip genom hela Miami och det tog flera timmar så vi har inte haft tid att hänga vid stranden något än. Men vi har ju tre veckor på oss

Vi stannade iaf på ett shopping ställe och jag köpte världen finaste underkläder på VS, en rosa paljett bh som helt klart var to die for. Och ett par matchande troser till det (i’m in heaven i think).

Och slutsligen, känner mig redan hemma här. Hänger just nu i lobbyn med Jennifer och uttnytjar campusets wifi, vilket är snabbt här nere. Jag önskar jag kunde förklara den lyckan jag känner här nere, den känslan jag får av att vara i denna underbara kultur, men ord räcker inte till. Jag är lycklig dygnet runt här… Sjukt.

Min dator suger förövrigt, den är vääääldigt seg så det tar ett år att ladda upp en bild, förövrigt har inte knappat en enda på min system men det kommer. Imorgon börjar jag i skolan och har inte det bästa schemat, har tre lektioner per dag och mina är liksom utspridda… Jaja! btw, min väska kom igår. Så allt är perfa.

Ska verkligen försöka blogga här, älskar ju att skriva av mig liksom! Puss på er hörs imorgon, eller just nu är klockan bara halv 1 här och vi ska nog inte sova än, ska chilla i lobbyn å fortsätta snacka med alla vi sitter med nu.

Loveya all, xoxo

Gillar

Kommentarer

Igår så kom jag fram hit, till Miami. Jag hade väl all oflyt man kunde få med resan, om man säger så. Mitt bagage kom aldrig utan de va kvar i London tydligen. Väl i Miami så var självklart inte transfern där när jag kom ut lite sårbar och väldigt trött. Så då gick det utför, ringde mamma och fick gråta ut lite och min familj hjälpte mig att andas ut. Kände mig så fruktansvärt ensam så det var guldvärt. Men transfern kom sedan när jag ringt till EF, efter över en timmes väntan. Räknade ut jag jag spenderade 5 timmar på den flygplatsen. Inte kul! Som tur var löste det sig på ett smidigt sätt och om någon gör samma resa vet ni att jag klarade det och då kommer ni också göra det. 

I alla fall åkte jag transfern med lite andra ef-studenter och jag och en fransk tjej fick ett brutalt skrattanfall. Haha så jäkla random men ändå frukstansvärt kul, kunde inte sluta skratta – detsamma med henne. Haha. Precis det jag behövde faktiskt! När jag kom till campuset så visade en kille som jobbar på EF mig till mitt rum. Mina romies har inte vart här på hela natten, så har inte sätt dem. Men gissar på att de är på någon helg-trip typ.

Förövrigt, bakom allt strul, att jag dör av värmeslag i mina resekläder, att jag inte har några saker, så är jag lycklig.Jag ÄLSKAR Miami och jag har vart ute en halvtimme, haha. Var ute och gick imorse men ångrade det direkt... Svettigaste rundan! Men letade efter butiker så jag kunde köpa bikini och så, men de var självklart stängt överallt.

Men snart är det brunch och då kommer jag ju träffa en massa människor, for the first time. Uppdaterar med pics när min väska har anlänt – och ja har tagit några kort. KRAM KRAM FRÅN EN VÄLDIGT GLAD TJEJ (trots omständigheterna).

Gillar

Kommentarer