Yesyesyes, äntligen fredag och jag är fan mest välförtjänt av den än någon annan. Haha. Men faktiskt, har slitit i en hel vecka med städning nu och snart ska jag upp till landet och fixa iordning och vara där resten av landet. Sådär LITE tråkigt att man missar en kul fest med vännerna och chansen till att faktiskt träffa folk – vilket man knappt har tid eller snarare ork för när man jobbar dag in och ut. Men men, jag mår bra ändå.
Det enda jag göra på dagar är typ att kolla hur alla har det i miami som är där nu, verkar drömmen. Och som ni vet så kommer jag ha en reseblogg när jag är där, berätta om hur jag har det och vad jag gör osv. Fan vad kul för haha! Jag älskar sånt iaf, resebloggar
 
Och jag lovar, min blog ska bli bättre, har tappat 200 läsare men de eh chill ändå. Bryr mig inte så mkt om läsarstatistiken egentligen, för när man väl bloggar så får man fler läsar. That’s how it is. Men nu segar min data rövhål så orkar intEE,
 

Gillar

Kommentarer

Åh jag mår faktiskt inte så bra, min systers älskade kanin Froda ligger inne på blå stjärnan och har opererats 2ggr och han las in där igår. Det är galet hur en kanin kan ta så mycket plats och ge så mycket kärlek! Världens finaste kanin och vi alla håller tummarna på att han klarar sig, 25 procents chans… Oj vad ensamt det skulle kännas utan han. Nej jag vill inte ens tänka på de banorna, blir alldels till mig. 
 
Kan ju ta upp ngt annat ist, slutade jobbet tidigare idag IGEN, härligt. La mig på altanen och läste en härlig bok, Elsas hemlighet. Ska snart ta mig ut på en springtur sen blir det afterwork hemma hos carro. Haha fan vad nice! 
 
Nu ska jag ta med mig fettet och hoppa i träningskläderna, jag ska förihelvete vara snyggast på stranden i miami! Wish me luck.
 
Haha när man var liten… Vart fanns problemen egentligen? Inte på kroppen iaf

Gillar

Kommentarer

Tog moppen och hämtade Ani, sen åkte vi iväg till skottskogen och fysjutton vad varmt och gött det var! Hon tog med lite mysfika, så vi låg där och chillade i någon timme. Perfekt stämning när uteserveringen i närheten började spela live musik, sommarmusik… Lalala. Jag har sommarkänsla på högNIVÅ. Sånna här dagar ska det bli mer av, så himla mysigt.

Gillar

Kommentarer