Åh mitt huvud värker, mitt knä gör ont (fasiken också!!), min fot gör ont, mitt hjärta gör ont. Haha nej men jag känner mig sliten. Jag börjar bli sjuk och vill helst bara lägga mig under täcket och vakna imorgon bitti igen. Hatar att klaga inför tränare och andra så slänger gärna ut det här på bloggen istället

Sure, det är ju typ 5-600 personer som får se mitt klagande nu. Men detta känns ändå som min lilla dagbok.

Kom på att vi har ju WIFI, så vad i helvete har jag inte tagit upp datorn för… Dumskalle. Yeye. Ska kolla lite bloggar nu (!!!LYCKAAA!!!!) och sedan somna. Känner mig SÅ tråkig, alla spelare är ganska gamla så alla krökar… Och det är lite tillåtet för oss minderåriga. Hehe… Fett tråkigt.

Igår när vi kom fram tränade vi, imorse tränade vi och jag är SÅ jädra trött. Shit. Hejdå! Have a good life.


saknar han ju!!!!!!

Gillar

Kommentarer

Åker iväg med laget nu till träningsläger, packat lite slarvigt och räknat med att endast slappa så min juicy byxor har trillat ner i väskan plus min dator. Jag har så jävla mycket plugg och har inte fått gjort ett skit idag, skit också. ÅNghest.

Hoppas ni får en nice helg. Ja kanske kör internetdelning med iphonen där uppe så det blir lite blogginlägg. Annars – syns på söndag vid ett tiden! Kraääm

Gillar

Kommentarer

Haft typ världens bästa morgon, mamma är ledig idag och jag med så det känns som när hon var ledig i ett helt år. Fatta vad goda frukostar jag fick varje dag när jag skulle gå till skolan, och vilka mäktiga mellanmål man fick. Hehe gammal lyx som gick i uppfyllelse igen, gott.

Har iaf suttit och tjuvlyssnat när hon pratat telefon med *hemligt*, berättar mer sen när det är klappat och klart!!! WIEE.

Iaf, brukar ni komma och tänka på en gammal härlig låt på morgonen ibland och börjar sjunga på den? Det brukar jag, idag blev det vacker utan spackel, haha underbar är den!! Så jävla sann

Tycker man ser fräshare ut utan all smink, tänk brun och en vit fin klänning med plattat hår. Nja, det slår nog party makeupen.

NU SKA JA PLUGGA FÖR VID TRE ÅKER JAG PÅ TRÄNINGSLÄGER HELA HELGEN, glömt att säga det va? Hmm, kommer ju lätt ha skit ont i foten när jag kommer tillbaks… Går emot mig själv när jag åker på detta lägret. Men what to do.


så jävla tagg på livet nu asså, denna sommaren kommer slå alla andra med hästlängder.

Gillar

Kommentarer