Hej på er, allt bra?

Min dag har varit så jädra full späckad så jag har inte hunnit blogga. Mötte upp min pojkvän och vi åkte hem till mig tillsammans, när jag kom hem så tog jag mig en dusch sen har vi ätit och kollade Sverige matchen. Jag är lite halv nere nu, fråga mig inte varför men ibland blir jag så trött. Seriöst. Ja vet, nu säger jag A men inte B. Men inte direkt så att jag orkar prata ut om det, men vill ändå skria av mig. Just i sekuden stör jag mig på allt typ. Galet!

Vill iaf gosa ner mig bredvid min pojkvänn nu och glömma alla problem och vakna upp imorgon utvilad och tankefri. En dröm.

Gillar

Kommentarer

Sitter med bästis Filip i sofforna nu, har en halvtimme kvar innan lektionen börjar så det är chill. Vi har ju aldrig raster mer än fem minutrare så det är skönt att kunna slappa ibland.

Dagens planer är ganska full späckade. Efter skolan blir det statsbibloteket och sedan ska jag möta upp min underbara malin. Vi ska iväg på ett litet möte som tar en timme. Tror även att min pojkvän sover hos mig inatt, miss ma baby.

Gillar

Kommentarer

kan inte du berätta hela historien mellan dig och din pojkvän? typ vem som tog första steget osv.
Älskar din blogg!


Hej, kram på dig vad söt du är! Självklart kan jag svara lite kort på den frågan. Det var nog ingen som utmärkte ”det första steget” utan det blev mer naturligt. Vi började prata med varandra i verkligheten på olika fester och sedan fortsatte det på internet osv. Vi blev iaf tillsammans efter mycket om och men den 3:e november och jag tog väl upp samtalsämnet lite lätt. Kände att det var på tiden att hända något
… och det gjorde det!!!


Var köpte du din belstaffväska?


Jag köpte den faktiskt på en outlet i sisjön, kommer inte riktigt ihåg. Men den finns på olika märkes butiker i göteborg, såsom raglady.

Hejsan jag och min familj ska åka till Thailand denna vintern som kommer har du något förslag på vad man måste se eller göra när man är där


Du måste äta en gatu pannkaka med banan och nutella, det är livsnjutning. Sen måste man åka och snorkla vid chicken Island. Sen gå iland på den öarna vid chicken, vackraste som finns. Vet ju inte riktigt vart ni ska, men vi har iaf varit och ”undersökt” thailands exsotiska öar och de rekomenderar jag, var på en ö där elen stängdes av vid tio, det fanns inget varmvatten och det fanns inga riktiga fönster. Det är som att komma till ett land bortom allt annat, du får uppleva något nytt. Maten var helt sjukt GOD och stränderna var helt makalösa. Paradise! Sen njut försjutton, thailand is the place to be.

Hej, vilket gymnasium går du på?


Hej, ingrid segerstedt gymnasium

vad hade du för betyg när du gick ut nian?
Gick ut med 260 poäng!

hur många läsare har du dagligen?
tjänar du några pengar på bloggen?


Ligger på över 550-600+ läsare varje dag och ja, jag tjänar lite.

jag har förstått att du har färgat ditt hår. är väldigt nyfiken på vilken färg du har(va den heter) tycker den är jätte fin och funderar själv på att färga håret så och så undrar jag om du gjorde det hos frisören eller hemma, tacksam för svar i ett inlägg!
Jag använder mig utav dark blond 600 tror jag? Dock ska jag gå över till en lite mörkare nästa gång, så jädra snyggt med mörk brunt (dock inte svart…). Jag började såklart hos frisören när jag gick från blond, men det blir lite dyrt att färga håret för 1000 kr varje månad hos frissan när det blir minst lika bra hemma

Men börja hos frisören!

Gillar

Kommentarer