Jag var så otroligt trött imorse, men jag blev piggare när jag mötte den härliga solen mot mina nyinvigda solglasögon. Blev sådär glad, som bara jag kan bli. Jag stog och log åt exakt ingenting. Brukar bli så nu förtiden, att jag inte kan sluta le.  Men när jag kom av bussen så mötte jag upp Sebbe och vi satte oss och njöt utav solen några minuter innan vi gick in i skolan. Det har blivit till en liten morgonvana, andas in den iskalla luften men fortfarande värmas lite av den strålande morgonsolen.

Dagen gick, den gick och den gick. Men den tog även slut. Så när jag kom hem så landade jag här i sängen, vilket är underbart. Men ska dra mig upp nu typ, duscha och fixa matsäck tills imorgon. För då är det skidor med skolan som gäller. Lycka!

(btw, över halva mitt inlägg togs bort för internet blev ”error” och från att detta var det lyckligaste inlägget + att jag var lyckligast för bara några sekunder sen så är jag nu irriterad och sur. FAN)

Gillar

Kommentarer


Oddmolly ”kavaj”. Ett par rayban solglasögon. Smyckeställ. Maskara. Sen fick jag pengar såklart, men jag ser ingen mening med att visa hur mycket pengar jag fick. Ni är ju bara en nyfikenhets fråga från er sida. Och som plus på det hela fick jag en hel beställning ifrån HM-katalogen också, där jag har kryssat i lite grejer. Kul!

Men detta är det materiella jag fick ifrån min kära familj. Kan fixa bild på mina mysisar som jag fick av min pojkvän till någon annan dag i veckan!

Gillar

Kommentarer


Haha sista.. Sweet.

Jag mår illa så trött jag är, fasiken asså. Fick gå upp två timmar tidigare för jag skulle gå med älskling och äta frukost. Haha fan, sen så somna jag inte om istället så kollade jag paradise hotel. Mmm… Vill ligga kvar här i sängen och helst aldrig röra mig igen. Kan inte tiden bara spolas tillbaks till igår, min dag var så bra.

Idag så har jag den längsta dagen ever i skolan. Så sjukt ledsen är jag nu. Fan.

Positivt för idag: Det finns inget.

Tjabbadå

Gillar

Kommentarer