Wie, detta ska bli så rooooligt. Hoppas ni alla kommer få en underbar nyår, ta’t lungt som man brukar säga. Nej men helt seriöst, skit i alla gränser och ha kul.
Mitt år har varit underbart. Kommer dock inte ta mitt 2011 år inlägg nu, utan de spar jag tills imorgon typ.
Men jag ska bara ut och ha kul ikväll med mina bästavänner, vi börjar med middag hos elsa och sedan så åker vi vidare på festligheter.
Har en helt underbar uppsättning i håret, ni får se bättre bild imorgon men de klingrar sig flätor runt bollen där bak. Svårt att förklara men carro gjorde de väldigt bra, sen har jag min nya lite glittriga ögonskugga så jag är lite festligare än vanligt. Blev dock den svarta klänningen, men det är saksamma för jag skiter i de nu.
Hörs 2012. Hehe. Kram och puss, gott nytt år på er fina fina läsare ni är bra!!!!!! <>

Gillar

Kommentarer


Lite go brun nu innan nyår, alltid skönt! Ska ta mig en rejäl dusch nu och skrubba kroppen, har en massa bus fläckar
över hela armarna och halsen. Fy vad fult. Sen ska jag dra mig bort mot carro, blir uppsättning i håret och en extra
glammig sminkning, hoppas på att resultatet blir som förväntat. Puss på er

Gillar

Kommentarer

Hej på er! MÅr ni bra, är ni glada?? Shit jag vaknade faktiskt på rätt sida och mår strålande. Ska snart ta bussen in till torget (idag igen…) och köpa lite smått och gott såsom glittrig ögonskugga.
Till ikväll tar jag en klänning som jag redan har hemma, får piffa upp den lite och göra det bästa av saken. Liksom what to do, jag kan inte göra något åt att nellybajs.com inte kan leverera sina kläder. Varför deppa över något sådant? Jag sa några visa ord till mamma förut
   -Jag tror allt har sin mening, som med klänningen. Det menas att den guldiga skulle vara ful och denna svarta kan jag bli mycket snyggare i.

Ahh so kind liksom.

Men nu måste jag klä på mig, failade med BUS igår också, haha är helt fläckig uch… Får skrubba i duschen sen! Kram kram

Gillar

Kommentarer