Igår fyllde min syster år och självklart hade vi ett mysigt litet kalas för henne! Jag och mamma fixade hela dagen med att baka och packa ihop hennes presenter. Senare på kvällen så åkte jag ut och käkade med min kusin! Vi pratade om allt och det va jätte mysigt! Gjorde mig även en sväng till Jennifer för att kolla in hennes nya lägis. Där ska jag slagga inatt och tacos står även på schemat! Ha en fortsatt bra dag allesammans

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Som jag skrivit förut så ÄLSKAR jag verkligen hösten.
Här kan ni också se mina älskade pälsjacka som jag köpte igår från Lindex och den kostade 799 kr!

Likes

Comments

Idag har jag ÄNTLIGEN tagit mig iväg till gymmet och jag tror inte jag fick med mig mina lungor hem haha. Det är alltid så jobbigt att ta tag i sig själv och fösa iväg sig själv till gymmet men när man väl är där och köttar så känns det mycket bättre direkt och känslan efter är helt obeskrivlig! Terapi! Har även varit och handlat mat till kvällen och efter det fick jag den stora äran att klippa min systers hår... men som tur var så gick de faktiskt helt okej och hon blev nöjd! Senare ikväll så kommer Kelvin (min pojkvän) efter att han spelat klart sin match och då ska vi äta gott och bara mysa. Hoppas ni får en bra kväll, puss

Likes

Comments

Hösten är verkligen den allra finaste årstiden!!

Idag har jag iallafall jobbat, fram till 12. Efter jobbet åkte jag och Emelie in till Karlstad vilket var hur mysigt som helst! Fick med mig hem lite fina grejer och äntligen så hittade jag en pälsjacka och jag ÄLSKAR DEN. Fick den även till ett bra bra pris vilket bara är ett plus i kanten. Nu är jag hemma, helt slut och ikväll väntas tacos och mys med mammi. Ha en bra kväll på er!

Likes

Comments

I våras så tog jag studenten och gick balen med alla mina fina vänner och detta är helt klart en av dom bästa dagarna i mitt liv. Studentflaket och utspringet var höjdpunkten, all glädje, alla tårar och all kärlek som upplevs då är helt obeskrivligt! Fick jag välja en dag jag vill göra om så är det just självaste studentdagen, helst 100 gånger!!!

Likes

Comments

Hejsan allesammans! Mitt namn är så mycket som Elin Skogfeldt. Jag kommer från en liten håla i Värmland där jag bor tillsammans med min mamma, pappa och två yngre syskon. Jag bor också hos min pojkvän ganska mycket som fortfarande studerar på gymnasiet här i Hagfors! I somras jobbade jag på en liten industri i min lilla byggd som jag sedan slutade på i mitten av augusti och sedan dess har jag tyvärr varit arbetslös men även varit fullt igång med jobbsökande. Just nu har jag en praktikplats på g vilket känns väldigt bra! Annars på vardagarna så tränar jag, umgås med pojkvännen och vänner men också andra vardagssysslor och det är i stort sett det som bloggen kommer att handla om!

Likes

Comments