Mycket mönster, mocka, färgglatt, fransar, utsvängda byxor och ärmar. YES! 70-tals inspirerat är det som gäller i vår och om ni vill haka på trenden vänd er till BikBok för dom har ett enormt utbud av 70-tals inspirerade kläder just nu.

Victorian inspired är mycket volanger, spets, höga kragar. Jag älskar det!

Off the shoulder har varit inne ett tag och är inne nu i vår igen, men det populäraste är att det ska se ut som att någon har ryckt ner din ärm än att den har ramlat ner (om ni förstår vad jag menar). Så ärmarna ska gärna hänga nedanför axlarna och inte vara så tight.

Likes

Comments

​Förra helgen så köpte jag ett nytt iPhone skal. Innan hade jag ett ljust marmorskal från Richmond and Finch, men den senaste månaden har alla köpt ett, uggh just can't be bothered (plus att om du funderar på att köpa ett så gick mitt typ sönder så inte bästa kvalitén för det höga priset). Så jag köpte ett nytt iallafall, ett glittrigt och eftersom jag har en guldig iPhone 6 så tycker jag att den med guldigt glitter passade perfekt.

Plus att det finns ju inget som heter för mycket glitter!

Likes

Comments

Jag älskar ansiktsmasker och letar alltid efter nya att testa.

För någon vecka sedan så var jag inne på H&M för att kolla på deras nya "beauty produkter" och då såg jag att dom har kommit ut med nya ansiktsmasker så jag köpte två. Den ena var en cucumber & aloe cooling peel-off mask för trött hy och den andra var en dead sea mud mask för kombinerad hy.

Jag har testat båda nu och jag måste säga att jag är sååå besviken! Jag hade inte höga förväntningar för jag brukade använda H&Ms ansiktsmasker när jag va yngre och dom brände på min hy, men jag hoppades ändå någonstans att dom skulle vara bra.

Den Cucumber & Aloe hade jätte stark doft så mina ögon blev jätte irriterande, sedan brände det lite på min hy men inget som var jätte irriterande. Sedan när jag tog bort den kände jag ingen skillnad och har inte gjort det efteråt heller. Samma sak gällde Dead Sea mud masken också, den luktar ganska starkt och kemikaliskt så det sved i mina ögon, men den luktade väldigt gott. Dock tycker jag inte den är värd att köpa med tanke på att den inte ger något resultat alls.


Min absoluta favorit ansiktsmask är Mask of Magaminty från Lush. Jag valde att sätta den under "lyx" trotts att det absolut inte är den dyraste på marknaden. Men med lyx menar jag inte bara i det här fallet priset utan även att Lush ansiktsmasken är gjord på naturliga produkter medans H&Ms känns bara som en massa kemikalier, plus att den är färsk alltså inte gjort i Kina och fraktad till Sverige. Priset på Mask of Magaminty passar absolut inte allas plånböcker (jag har själv inte råd med den som det ser ut just nu) men har man råd rekommenderar jag den starkt för ens hy känns underbar efteråt. Lovar att ni inte kommer bli besvikna.

Så i detta fall när det står mellan Lyx och Budget väljer jag LYX!

Likes

Comments

Förlåt förlåt förlåt för att jag inte har uppdaterat så mycket, gissa varför? Jo jag va sjuk för tredje gången på typ en och en halv månad, va sjuk innan jul, efter nyår och nu. Min hals svullnade upp och hade feber och nu har det gått över till en förkylning, men jag mår bättre nu.

Sedan jobbar jag och pluggar vilket jag måste sätta i första hand, så jag kämpar på med bloggen men ibland så kan den tyvärr bli lite bortglömt tråkigt nog😔

Men har många planer på nya inlägg så stay tuned 😘

Likes

Comments