Hej på er! Hoppas allt är bra. Själv har jag för tillfället fullt upp i skolan. Prov och inlämningar börjar komma in på schemat och det gäller att hela tiden ligga i fas i det man håller på med. Efter skolan är jag verkligen helt slut. All energi går verkligen åt där, det är väl dock bra, men ibland måste ju plugget följa med hem. Oavsett om man slutar klockan fyra eller inte. Dock gillar jag verkligen det egna ansvaret som är på gymnasiet, vi alla är där för att vi valt det och alla försöker göra det bästa för att lära sig så mycket som möjligt.

Igår när jag kom hem pluggade jag psykologi i cirka 1,5 h, och plötsligt så var klockan sex på eftermiddagen? Tiden springer verkligen iväg. Men eftersom jag pluggade mycket igår valde jag att ta en ledig eftermiddag idag. Imorgon är det möte på förmiddagen i skolan, ett lära känna samtal i stort sätt. Efter det blir det skolfoto till gymnaiekatalogen, sen rullar skoldagen på som vanligt.Är hemma strax innan fyra imorgon. Så det blir en lång dag. Men jag hoppas ni alla har det bra. Jag ska försöka uppdatera så ofta jag bara kan, men det blir samtidigt svårt med skolan. Men ni får ha det superbra så hörs vi snart igen.

Längtar tillbaka till fina Helsingborg!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Här är i stort sätt min vardag i bilder, roligare än så går inte.

Likes

Comments

Hej alla! Hoppas ni har det bra i skolan. Eller hade det bra om ni kikar in här senare. Själv slutar jag halv ett idag vilket är suuuperskönt då vi har nollning i kväll/natt. Så efter matten som är min sista lektion så ska jag slänga i mig lite mat för att sedan dra mig hemåt. Ska ev dra förbi min gamla skola för att träffa några kompisar. Nu ska ja ha klasstid, så vi hörs så fort jag kommer hem igen. Love u all

Likes

Comments

Hej alla fina, jag hoppas allt är bra med er och att allt i skolan rullar på för er. För mig går det superbra och jag kan inte vara gladare över skolan, linjen och mina nya kompisar. Från att varje dag ha kämpat sig för att ta sig till skolan, och sedan kämpat för att ens ta sig igenom skoldagen kan jag äntligen säga att jag trivs. Jag har valt en linje som passar mig perfekt och allt detta har gjort mig till en betydligt gladare Elin. Alla ni som kämpar i skolan dagligen, jag har själv varit där och det ända jag kan tipsa er om är att hålla ut, allt blir bra. Men ibland tar det tid och det kan vara jobbigt att vänta, men det kommer! Saker och ting vänder och blir sååå bra. Om ni skulle att jag skulle göra ett helt inlägg om min skolgång, och mina upplevelser så får ni superhjärna kommentera eller gilla.

Äntligen fredag imorgon, men hur sjukt fort går inte veckorna?? Hinner knappt reflektera över allt som händer. Imorgon slutar jag runt halv 1, efter det blir det nog att åka hem och ta det lugnt en stund för att sedan dra mig tillbaka in till stan framåt kvällen då det är nollning igen. Ska bli lite skönt när nollningen är över, även om det också är väldigt kul. Helgen är så oplanerad som den bara kan vara, jag har jobbat 2 helger på raken så det ska bli skönt att faktiskt vara lite ledig. Men jag ska försöka lova er att uppdatera så ofta jag bara hinner, men som ni säkert förstår så går skolan först.


Dags att säga hej då till sommaren och välkomna hösten med öppna armar, eller?? Men ni får ha det suuuper så hörs vi snart igen vänner!

Likes

Comments

Hej vänner. Hoppas allt är bra. Jag antar att dem flesta nu har börjat skolan, och jag hoppas ni alla trivs. Nu väntar hård arbete fram till höstlovet då det blir lite paus. Vi får kämpa tillsammans. Ifall några av er missat så började jag i måndags i ettan på gymnasiet. Jag har valt att läsa Sam beteende på en liten skola mitt i centrala Linköping. Hittills verkar det bara bra. Mycket information nu. Och då menar jag MYCKET. Här i stan har vi ju något som heter nollning. Vet inte riktigt hur man ska förklara men de äldre på skolan ger oss som just nu tolkas som "nollor" utmaningar. Vi måste under en viss tid sköta deras regler bland annat. Så mycket av skoldagarna framöver kommer bestå av det. Idag blev det även några test i två ämnen för att visa hur "bra" man är egentligen. Dock har jag missat många lektioner under min skolgång, av olika anledningar. Så det var väldigt svårt för mig då jag inte riktigt har kunskaperna som krävs. Men det är saker jag tillsammans med mentor och föräldrar kommer lösa. Förhoppningsvis nästa vecka.

I veckan är det nollning som står på schemat. Ska även försöka hinna in till stan efter skolan på fredag och shoppa lite nya kläder. Letar även ny bärbar dator jag kan ha i skolan. Så är det någon som vet en bra skol dator får ni hjärna kommentera. Priset ska dock vara rimligt.
Nu ska jag dock hoppa in duschen sen kolla igenom schemat inför imorgon. Jag hoppas ni alla mår bra och får en bra onsdag. Vi hörs snart igen, lovar. Kram

Likes

Comments

Hej alla! Hoppas allt är bra! Här är det bara fint. Gårdagen var toppen! Vi började dagen med att ta båten över till Helsingör. Där gick vi sedan runt ett par timmar, suuuper mysigt verkligen. Runt 2 började vi åka mot bakkens tivoli. Det fanns massa olika karuseller. Och ett stort plus var att det inte var mycket folk alls vilket resulterade i att vi kunde sitta kvar och åka om och om igen. Perfekt ju!! Nu är vi strax påväg att checka ut och rulla hemåt till Linköping. Vi har iallafall haft det superbra här!! Vi hörs snart igen

Likes

Comments

Hur gott ser inte detta ut att vara!!! Det var suuupergott!
Runt 11 imorse började vi åka mot Helsingborg, där vi nu är i våran lägenhets hotell. Direkt när vi kom så bytte vi om för att gå ner till staden. Vi gick runt och titta lite och satte oss sen på en supermysig på en Italiensk restaurang. Efter gick vi till en lekpark så A skulle få leka av sig lite. Men nu är vi tillbaka på rummet och alla är sååå trötta! Imorgon blir det att gå upp skapligt för att åka över till Danmark. Där väntar förhoppningsvis lite shopping och bakkens tivoli. Om någon har något bra shopping tips i Danmark/Helsingör så får ni jättehjärna kommentera. Eller varför inte någon restaurang?
Superkul att det är många som verkar uppskatta att ja bloggar! Vi hörs imorgon igen! / Elin

Likes

Comments

Får väl välkomna er alla tillbaka till min blogg. Eller de kanske är jag som ska välkomna mig själv. För er som aldrig följt mig förut tänkte ja snabbt dra lite kort information. Mitt namn är alltså Elin Sjövall och är 16 år. Jag bor i den lilla lagom stora staden Linköping. Om cirkus en vecka börjar jag mitt första år på gymnasiet. Linjen jag har valt är samhälle, med inriktningen beteendevetenskap. Jag hoppas verkligen det är något för mig och att ja kommer trivas. Detta återstår att se. I denna blogg kommer ni som vill/inte har något bättre för att få följa min vardag. Vet inte riktigt mer vad som krävs i det här inlägget.

Imorgon väntas iallafall en tripp ner till Helsingborg, för att sedan åka vidare in i Danmark på tisdag. Där väntar shopping och vi ska även gå på bakkens tivoli. Om det är någon av er som varit där får ni jätte hjärna kommentera om vad ni tyckte.


Ha det bäst så hörs vi snart igen.

Likes

Comments