Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej alla! Hoppas allt är bra! Här är det bara fint. Gårdagen var toppen! Vi började dagen med att ta båten över till Helsingör. Där gick vi sedan runt ett par timmar, suuuper mysigt verkligen. Runt 2 började vi åka mot bakkens tivoli. Det fanns massa olika karuseller. Och ett stort plus var att det inte var mycket folk alls vilket resulterade i att vi kunde sitta kvar och åka om och om igen. Perfekt ju!! Nu är vi strax påväg att checka ut och rulla hemåt till Linköping. Vi har iallafall haft det superbra här!! Vi hörs snart igen

Likes

Comments

Hur gott ser inte detta ut att vara!!! Det var suuupergott!
Runt 11 imorse började vi åka mot Helsingborg, där vi nu är i våran lägenhets hotell. Direkt när vi kom så bytte vi om för att gå ner till staden. Vi gick runt och titta lite och satte oss sen på en supermysig på en Italiensk restaurang. Efter gick vi till en lekpark så A skulle få leka av sig lite. Men nu är vi tillbaka på rummet och alla är sååå trötta! Imorgon blir det att gå upp skapligt för att åka över till Danmark. Där väntar förhoppningsvis lite shopping och bakkens tivoli. Om någon har något bra shopping tips i Danmark/Helsingör så får ni jättehjärna kommentera. Eller varför inte någon restaurang?
Superkul att det är många som verkar uppskatta att ja bloggar! Vi hörs imorgon igen! / Elin

Likes

Comments

Får väl välkomna er alla tillbaka till min blogg. Eller de kanske är jag som ska välkomna mig själv. För er som aldrig följt mig förut tänkte ja snabbt dra lite kort information. Mitt namn är alltså Elin Sjövall och är 16 år. Jag bor i den lilla lagom stora staden Linköping. Om cirkus en vecka börjar jag mitt första år på gymnasiet. Linjen jag har valt är samhälle, med inriktningen beteendevetenskap. Jag hoppas verkligen det är något för mig och att ja kommer trivas. Detta återstår att se. I denna blogg kommer ni som vill/inte har något bättre för att få följa min vardag. Vet inte riktigt mer vad som krävs i det här inlägget.

Imorgon väntas iallafall en tripp ner till Helsingborg, för att sedan åka vidare in i Danmark på tisdag. Där väntar shopping och vi ska även gå på bakkens tivoli. Om det är någon av er som varit där får ni jätte hjärna kommentera om vad ni tyckte.


Ha det bäst så hörs vi snart igen.

Likes

Comments

1. Träna eller ta promenader.

2. Städa rummet och inreda på ett nytt sätt.

3. Baka

4. införskaffa en ny bikini.

5. Läsa böcker

6. Ha vatten ballongs krig.

7. försöka göra egen glass.

8. Gör egna smycken.

9. Åk longboard eller airboard

10. simma så många längder du orkar i poolen.

11. Skicka brev till dina vänner.

12. cykla en mil

13. Gör en egen soltatuering med hjälp av solkräm.

14. ha pool party.

15. 'Sov utomhus med en vän.

16. Fota vart du än går och gör ett album i slutet av sommaren.

17. Bada

18. Gå upp tidigt och titta på soluppgången.

19. Gör en stor fruktsallad.

20. spela kort.

21. ha en spakväll med ansiktsmask.

22. uppdatera garderoben genom att shoppa!

23. Hitta på något med en kompis du inte känner så bra.

24. boka en resa.

25. Grilla marshmallows.

26. ät mjukglass.

27. sola

28. plocka bär.

29. bada sent på natten

30. Lev livet och ta alla chanser du kan.

Likes

Comments

​Är så trött på det kalla och tråkiga vädret som pågår just nu. Vår skulle passa perfekt nu. Tänk er att få se lite mer sol & blommor. Kunna börja använda sina snygga vårkläder. Jag gillar verkligen den ljusrosa pastellfärgen, så stilrent och fräsch.

​Vilka pastellfärger tror ni vi kommer se mycket av i vår?

Likes

Comments

Hej. Vill inte börja varje inlägg med att säga förlåt, men har tyvärr blivit så på senaste tiden.
Har fullt upp. Mycket med skolan nu sista veckorna innan avslutningen. Fast nu har jag bara ett kemi prov kvar. Tror det blir ganska svårt men bara att nöta in det i skallen.

Veckan har hittills varit bra. Hade träning igår. Idag blev det pluggdag och träning imorgon också. Fredagen blir nog också plugg. Sen lördag match här hemma. På kvällen blir det förhoppningsvis hockey. Sen på söndagen ska jag döma ett par innebandy matcher. Det är så veckan ser ut. Det ska nog bli bra.
Måste tyvärr fortsätta plugga. Hörs

Likes

Comments