Tisdagen 19/7 - söndagen 24/7

Jag kan börja med att säga förlåt för en dålig uppdatering ska verkligen försöka bättra mig😁

Under dessa fyra dagar har jag varit på en camping i Sikfors. I Sikfors kan man fiska i en älv men man kan även bada i en pool som finns inne på campingen. De är inte en jätte stor camping utan ganska liten vilket jag kan tycka är ganska skönt. Man kan även hyra båtar om man vill vara ute på älven, man kan spela minigolf, tennis (man behöver egna grejor till tennis), sola och bada. Det finns även en hängbro som man kan gå en promenad till. Nu har de varit väldigt varmt de senaste dagarna så de har blivit mycket solande och badande.

Ska försöka att uppdatera så mycket jag kan så önskar jag er ett bra sommarlov (iaf de som är kvar av de😂)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu har jag äntligen valt kläder till skolavslutningen. I sista minuten som vanligt för mig.

Jag har köpt en klänning som är vit med spets över hela klänningen och har långa och utsvängda armar. Den är ganska kort och jag har i storleken XS. Den är väldigt öppen i ryggen men inte så mycket så man inte kan ha en BH under (hoppas jag😂). Klänningen är från Halens.se och jag älskar den verkligen😍😍😍

Framsida
Baksida

Jag har även beställt skor som jag ska, de är ett par fina sommarskor med öppna hälar. Resten av skorna är lite svårare att beskriva så ni får titta på bilden😂. Men det jag kan berätta är att klacken är 7,5 cm hög och jag har beställt i storleken 36. Skorna är från Deichmann.se.

Likes

Comments

Måns är en kille på 14 år och är en B- ponny som är väldigt välutbildad i både dressyr och hoppning. Han är en brun ponny med lite speciell päls, börjar bli bli lite gråhårig i manen men är lika pigg och snäll i alla fall. Denna underbara ponny är inte min utan är min medryttarponny som jag rider ganska ofta, det har bara blivit mer och mer och det gör mig gladare och gladare.

Inom hoppningen så är han helt fantastisk, han stannar nästan aldrig på ett hinder och ställer alltid upp på vad man än ber honom att göra. Han är bara helt underbar. Det är likadant inom dressyren, han gör alltid sitt bästa. Om han inte förstår är det lite svårare för både mig och han att komma på rätt spår igen. Finner egentligen inga ord för hur mycket denna ponny betyder för mig han är obeskrivligt underbar i mina ögon. Älskar honom nå sjukt mycket. och jag är väldigt tacksam till ägaren till denna ponny som låter mig låna honom då och då.

Vilken ponny alltså 😍 😍

Likes

Comments

Är det någon som har några tips på vilken sida/affär man kan gå på för att hitta olika skolavslutnings klänningar?

Jag söker en klänning som är vit, ganska kort och har spets över nästan hela klänningen. Jag har kollat på många olika shopping sidor men ni får gärna tipsa i alla fall.

Skor och hår får ni också gärna tipsa om hur ni vill att jag ska ha de!

NI får ha det så bra så hörs vi!<3

(Sorry för dålig uppdatering<3<3)

Hade tänkt mig någon av dessa skorna fast vita.

Sen tänkte jag ungefär en sån här klänning

Likes

Comments

​Jag gör ingen större text av detta men kommer ett inlägg senare idag!<3 

Onsdag kväll hade jag fotbollsträning och vi körde 2 övningar och spelade på slutet.

Vi körde 3 sons spel och 4 mot 6 övning. 

I 4 mot 6 övningen så hade vi 2 anfallare, 2 mittfältare och 2 yttermittfältare. 

Ha det så bra ses senare ikväll med ett lite roligare inlägg!

Likes

Comments

Här är min outfit of the day.

Jag har på mig ett par trekvarts jeans och en fotbollströja. idag har det varit riktigt varmt ca 20°C. 

Vi ses väl någon dag!<3

Likes

Comments

Här rider jag på en ponny som heter Flickan som är ganska ung. Det är inte en ledare som går bredvid mig det min ridinstruktör som kollade så jag gjorde övningen rätt. Flickan är en snäll ponny men vill inte gå ifrån de andra hästarna och blir väldigt lätt böjd i halsen så man får vara stadig i handen. Hon har en väldigt bekväm galopp och springer inte iväg. 

Är dock inte min ponny utan är en ridskoleponny!

Likes

Comments