Dagens outfit.

Hej! förlåt för att jag inte uppdaterade så mycket i helgen men dels har jag glömt och jag har haft ganska mycket att göra! 

Men iallafall så blev dagens outfit en stickad polo tröja från new yorker ( i malmö på emporia ) och ett par helt vanliga svarta jeans inne från ginatricot ( tror modellen heter alex eller molly ) först så skulle jag ha typ en blus aktig topp idag men när jag tittade ut i morse så insåg jag att jag skulle frysa ordentligt om jag skulle ha den. Så fick bli ändrade planer men de gick bra de med. Har de inte blivit extremt kallt på morgnarna väldigt snabbt n?: Man blir ju chockad när man ska cykla till skolan. 

Anyway! Skolan idag har varit ganska jobbig faktiskt. Dagen gick så himla långsamt så jag fick ju panik nästan. Har även varit väldigt trött idag så de kanske kan bero på de plus att vi inte har en enda rolig lektion tycker jag. Vi har typ bara So och matte och sådana ämnen och de är inte mina favoriter! Vi hade i och för sig musik första timmen och jag brukar inte tycka de är så kul men idag gick de riktigt bra!

När jag kom hem blev de en väldigt snabb och tråkig mellis! Brukar annars försöka göra smoothie eller något sådant men idag orkade jag bara inte. Men så får de bli ibland. Sen när jag kom hem satte jag mig faktiskt vid datorn och kollade lite på youtube som egentligen är en ful ovana eftersom man kanske först ska sätta sig med läxor och sådant. Men till mitt försvar haha så har vi faktiskt inga läxor vilket är superskönt: Eller jo vi som har spanska som språk har ett litet test på torsdag men de känner jag mig ändå ganska säker på! Vi hade väldigt många prov och läxor förra och förrförra veckan så nu är de ganska lugnt eftersom de är klart vilket är super skönt.

Jag har en liten fråga också. Jag vet att de inte är sådär jättemånga som läser min blogg eftersom jag precis har börjat. Så undrar jag vad ni tycker mest om att läsa. Asså är de långa inlägg där jag berättar om dagen och så eller gillar ni hellre små korta inlägg som dagens outfit och småsaker?? Skulle bli jätteglad om ni sa de så jag vet hur jag ska skriva för att man vill läsa de om ni förstår vad jag menar.

Likes

Comments

Hejsan på er. Satt precis och skrev ett jättelångt inlägg men de försvann när jag skulle lägga in en bild så jag är lite små irriterad nu så de får bli ett förkortat inlägg av de jag skrev.

Kvällen har iallafall bestått av att jag och min kompis isabel ( hennes blogg @Isabeljönsson ) har suttit och fixat med våra bloggar eftersom hon har också gjort en ny blogg idag eftersom hon var inte nöjd med hennes förra tyvärr.

Efter ett tag fick jag ett ryck av att jag ville gå ut och fota en header att ha innan jag hittar en bättre. Lägger in bild nedan. De var super kallt ute så vi båda frös jättemycket plus att de var mörkt ut så de blev inte jättebra bilder eftersom de blev lite suddiga men de gör ingenting för jag ska ju bara ha den för tillfället. och nu sitter vi båda och bloggar. kul att ha någon att blogga med tycker jag.

INFO!

just nu bloggar jag med min dator som jag nästan precis fått ( inom skolan ) så jag har inga bilder förtillfället i min dator så jag ska sätta mig nån dag och lägga in bilder från min mobil till datorn så jag kan få till lite bilder i inläggen. Jag kan ju blogga från min mobil men jag tycker de är lättare från datorn. De är därför de inte finns några bilder i inläggen men de ska fixas så håll ut!

hoppas ni haft en bra lördagskväll så ses vi! kanske lägger upp något ikväll men jag får se!

Likes

Comments

Om mig själv!, gott och blandat

​Hej! nu tänkte jag att jag att jag skulle berätta lite om mig.

Jag är då en tjej på 13 år som älskar mode smink och inredning. Jag tränar cheerleading i ett senior level 3 lag. Och för er som inte vet vad cheerleading är så är de en sport där man hoppar, dansar, kör gymnastik och bygger (slänger och lyfter upp varandra i luften) en blandning av allt helt enkelt. Jag tränar tre gånger i veckan och tycker att de är superkul. Förra säsongen tog mitt lag 4/4 guld så de var verkligen en väldigt bra säsong.

Men bortsett från de så går jag i skolan i 7,an. Skolan är man väll inte jätte hypad på (inte jag iallafall) men tycker de är kul att vi har fått skåp, datorer och nya lärare.

Jag gillar inte att tänka för mycket på skolan så istället hoppar jag över till mode. Jag älskar kläder och jag älskar att titta på kläder och få insperation från andra. Jag gillar även att få klä upp mig och få känna sig extra fin!

De ska bli kul att få ha en blogg och speciellt när många av ens kompisar också har en då har man ju något att prata om liksom. Men om jag känner mig rätt så kommer jag lägga upp massa nu i början och sen kommer de bli mindre och mindre men vi får helt enkelt se. Jag kanske inte tycker de är kul eller så kommer jag tycka de är jättekul men som sagt så får vi se.

Jag vet att den här lilla presentationen säkert blev väldigt rörig men jag hoppas att man förstår ändå. Och sen är jag kanske inte den bästa på att skriva heller men de hoppas jag få ändring på nu när jag har skapat en blogg.

Likes

Comments