Liten snabb update bara så ni inte tror jag har försvunnit!
Storstädar just nu lägenheten, all skåp och överallt, vet inte om jag orkar allt idag med ska försöka för är ledig 4 dagar med idag så jag kan vila ryggen och tänka på annat lite så jag blir mindre stressad och kan slappna av, och då vill jag ha städat i lägenheten så jag slipper att ha ångest över det. Tagit en liten paus nu för lite frukt och smoothie för att hålla energin uppe 😊 om jag hinner och orkar så tänkte jag ut och gå/jogga lite, det ska tydligen va bra för ryggen tror jag 🙏🏾

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Alltså jag har ju inte upplevt nån riktig sommar överhuvudtaget, inte badat, inte grillat, inte följt med på semester med familjen, inte varit hemma på landet med dom heller typ. Har i princip bara varit hemma i min lägenhet, sovit, och jobbat typ, hemskt när man tänker på det. I augusti jobbar jag typ 10 pass, tänker inte ta på mej mer då för jag behöver få vara ledig med! ( beroende på om jag har råd med det såklart)

Har haft muskelknutar i ryggen över en vecka och just nu så kan jag knappt röra mej längre, får se hur det går att jobba ikväll, eller ja.. de måste gå haha! Men sen har jag tagit ledigt i 4 dagar för igår stog jag typ i disken och grät för mig själv för det gjorde så ont. Ja vet vad det beror på, det beror på stress och ångest som leder till at jag får mycket tics/ryckningar och spänningar i kroppen som gör att jag får muskelknutar, hemskt. Jag måste få tänka på något annat än jobb några dagar annars kommer mina tics aldrig att försvinna, eller ja tics har jag ju jämt men alltså menar att dom minskar när jag tar det lugnt. Och vad är det för mening att jobba då när jag knappt kan röra mej för det gör så ont? Ska kämpa ikväll så gott det går. Har tagit ut naproxen som jag fick utskrivet förra gången jag hade såhär ont i ryggen, så hoppas på att dom hjälper.

Vill att mamma och pappa å syrran ska komma hem så jag kan åka hem till landet igen :'( Där kan man ha sommar och ta det lugnt iaf. Men dom kommer nog hem senare..

Likes

Comments

De gäller att inte vara rädd att kladda ner sig om det ska bli fint! haha!! Det blev detta som jag målade idag, älsar färgerna!

Likes

Comments

Tog 2 dagars ledigt från bloggen, jobbade hela dagen typ i förrgår och igår var min enda lediga dag på nio dagar, den spenderade jag med Joel❤

Nu ska jag måla och sen så ska jag jobba, börjar kl 4 :)

Likes

Comments

Var nere på solariumet och solade för ett tag sen så det blev en liten promenad med. Nyss lagat lunch, känns som jag äter qournbiffar varje dag men det är ju såå gott!! Blandade spenat med havrefreshe och tomat + kryddor, supergott!!!

Likes

Comments

Blev så himla sugen på kladdkaka så jag bakar, gott! Fast ville egentligen baka bullar men jag hade ingen jäst eller formar osv :/ Men kladdkaka är också gott!

Likes

Comments

Instagram@eliinlandgren