Header

Nya inlägg

Som sagt, jag har velat ätit mer grönsaker än " vanlig mat". Idag skalade jag av en zuccini och mixade advokado och babyspenat tillsammans, sen kryddade jag med örtsalt och svartpeppar, la även till solrosfrön!

Likes

Comments

Likes

Comments

Vi försöker för mycket, jag försöker för mycket och tillslut har jag blivit helt slut. Jag känner att det var mycket roligare att blogga förut, kraven kändes inte lika stora som nu, jag tyckte det va kul att blogga, såklart tycker jag att det är kul nu med, men inte varje dag som förut. Jag var så himla kreativ för bara 1-2 år sedan, hade mycket fler läsare på bloggen och jag skrev inlägg om mina åsikter osv, men just nu känner jag mej tom, har liksom ingenting att skriva om längre. Har funderat fram och tillbaka om jag bara ska lägga ner bloggen helt och hållet för jag har inte glöden till att blogga längre. Mycket beror på att jag börjat jobba mer och mer och inte har all tid i världen och jag orkar liksom inte jobba igen med bloggen efter jag nyss jobbat ett arbetspass.

Men om det är någon som har några tips hur man kan prioritera bloggen och jobb samtidigt så tar jag jättegärna emot dom! bloggtips och allt möjligt! Skulle vara så HIMLA kul att ha en kompis som också tyckte om att blogga, som man kan fota med osv, allt skulle bli mycket roligare då! ge varandra tips osv!

Likes

Comments

Instagram@nouwelinsi