Header

Hej! Idag har jag bestämt mej för att det ska bli en bra och produktiv dag, har mycket läxor jag måste göra klart och så, men nu har jag ätit en bra frukost och nu snart så ska jag ta på koppel på Sally och gå ut och gå med hon, jag tror hon älskar att vara ute, hon sitter alltid still när jag här på kopplet, iallafall hemma hos mina föräldrar på landet och är alltid nyfiken och vill gå ut på en gång, vet inte hur det är här i stan men vi får se :D men vet inte riktigt vart man kan gå ut och gå här, är så rädd att det är glas osv på marken osv.

Likes

Comments

Idag är jag duktig! Jag har lämnat in PMet till gymnasiearbetet ( jag vet jag är OTROLIGT sen med det, är inte ens klar med låten haha långt ifrån. ) Och sen så har suttit och kommit på en melodi till låten som jag måste hålla mej till, har inget annat val, nu får det låta som det vill och ja det kommer bli en lugn låt, har inte tid med något annat just nu.

Jag har läst i boken och påbörjat att skriva en del av klassikeranalysen ( som skulle vara inlämnad för flera veckor sen, jaja bättre sent än aldrig eller hur?)

Och kl 3 börjar jag att jobba, yepz jag jobbar även ikväll, orkar egentligen inte men är ändå taggad på att jobba + att jag måste, har inte jobbat mycket denhär månaden och man måste ju ha råd att betala allt som ska betalas, eller hur? Man måste ju leva.

Jag betalar ju princip allt själv, ibland kan jag få mat av mamma å pappa och även till katten. Men jag betalar lägenheten själv,mat,internet,tvn,möblerna,mobilen osvosv, känner mej ändå duktig haha. Känner vissa som inte behöver betala nånting alls liksom i min ålder typ haha så.

Så fort jag gått ur skolan sparat och betalat tillbaka det jag låna från mitt sparkonto så ska jag börja plugga på körkortet :)

SNART TAR JAG STUDENTEN! Och är så glad att jag har jobb i sommar, kommer bli schemalagd och allt, nu blir jag ju inte det nu önskar jag pass jag vill ha osv, tycker det är så himla skönt och kommer nog fortsätta med det om jag får och om det behövs efter sommarn, men känns skönt och bra att ha sommarjobb!

Likes

Comments

Alltså jag hatar folk som blir kränkt för allt onödigt osv och jag är absolut ingen sån människa, med detta provocerar mej JÄVLIGT mycket!

Det finns en tjejgrupp som heter PINK ROOM på facebook där man tydligen ska få lägga upp lite vad man vill så länge det håller sig till reglerna. Jag testade faktiskt detta, jag vet att överviktiga ALLTID hyllas på den sidan. Så jag ville testa dom lite så jag la ut 2st bilder på min kropp där och frågade såhär: "Får man tycka om sin kropp även fast man är smal, lite halvironiskt inlägg men vill innerst inne ha svar" Detta inlägg blev borttaget av admin för att det var en som tyckte mitt inlägg var onödigt.

Jag fick tex kommentarer som innehöll dehär: Men ni som har drömkroppen och efter normen gör så att jag hatar min kropp, älskar er som älskar era kroppar men vi måste tänka på kroppar som inte håller normen med!"

URSÄKTA?? Min poäng satt inte i att tjocka kroppar är dåliga, JAG frågade om man fick tycka om sin kropp om man var SMAL, inget annat, vad har jag gjort för fel i det? HUUUUR!!!! har jag kunnat få dej att må dåligt på nåt vis? Har inte tryckt ner någons kroppsform och det var inte ens det som jag pratade om utan det jag sa tidigare!

Detta är himla sjukt att vi som är smal och har kroppar enligt normen inte ska få hyllas av RIKTIGA människor, typ alla i dendär gruppen såg ner på mej och sa att jag var dålig som la upp något sånthär för jag redan hade kropp efter normen. SO WHAT??

Det är inte smala människor som ser ner på överviktiga, det är överviktiga som ser ner på smala människor, antingen för att dom är avundsjuka eller bara vill vara elak.

smala kroppar hyllas av det som jobbar med modeller, vanliga människor har ingenting med det att göra.

Så jag tycker helt ärligt att det är dom som är fet som är elaka människor. INTE ALLA SÅKLART MEN NI FATTAR VAD JAG MENAR!!


PINK ROOM Och dess admin osv är inte mer än mobbare, gick ur gruppen för alla är så jävla dryga och lättkränkt där, fyfan alltså, gå gärna in och typ anmäl gruppen eller nåt, den borde inte få finnas.

Likes

Comments

Heej, har nyss spelat in en video, vet ej om jag lägger upp den, den är så hmila random haha!

Ska dra till mamma å pappa idag snart ialafall för mamma fyller år imorgon :)

Likes

Comments

Instagram@eliinlandgren