Header

Blivit sjuk, längesedan jag kände mej såhär sjuk, usch vad jobbigt, har inte haft energi till nånting alls varken igår eller idag, lagar mat iallafall, kommer aldrig bli frisk om jag inte äter, så jag bestämde mej för att laga nåt riktigt och gott, försöker göra egen sås nu sen ska jag väl steka på nån vegansk snitzel till med 😊

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Japp hon heter Sally! SÅ fin, verkligen jättegosig, aldrig sett så gosig kattunge, men nu har vågat busat lite med, men hon har bara kissat på kattlådan än så jag börjar bli lite orolig :o! Hon följer en vart man än går, så söt! Nästan första hon gjorde då hon kom hit var att rulla sig på golvet och spinna och jag tror det betyder att hon trivs!

Visst är hon jättefin?? Grå med gula fläckar, även en gul rand!

Likes

Comments

Har nyss ätit denna goda frukost,tagit mina vitaminer osv druckit kaffe och nu ska städa nu, och försöka ta bort allt som kan vara farligt för en kattunge, inte så mycket, mest massa sladdar vid tv'n som jag måste fundera hur jag ska göra med. Annars tror jag att det ska vara bra. Jag vet hur man tar hand om en katt i princip men har ni några tips ni som har innekatter så får ni gärna komma med det!

I eftermiddag ska jag hämta kattungen, längtar!

Likes

Comments

Många ville ha bilder på lägenhten så här kommer lite sneakpeaks, men tar mer bilder senare på kanske helheten mem hoppas ni gillar det! Som ni ser älskar jag rosa, disney och lite sånt! Har helt enkelt min egna stil, följer ingenting :)

Likes

Comments

Känner mej inte pigg alls, dricker kaffe, äter apelsiner och tar alvedon för att klara dagarna senaste haha! Är väldigt förskyld, men hoppas på bättringsvägar snart, senaste veckorna har jag inte presterat bra nånstans typ, har inte varit tagg till att jobba alls senaste 2 veckorna... tror det kan bero på att jag börjat bli sjuk och så, vet inte, eller så är jag bara utmattad, jag vet inte. Men jag försöker iallafall att bita ihop.

Jag blir så ledsen då jag inte kan prestera så bra jag kan när jag vill, så jobbigt.... vill liksom vara jättebra! Men har ju iallafall bloggat lite mer senaste.

Idag väntas det jobb om några timmar, imorgon ska jag hälsa på katten som jag antagligen ska ta med hem, ska vara med den på söndagen och hela måndagen för måndag är jag ledig hela dagen. Såklart så ska jag ju vara med den typ jämt nu i början för att lära känna henne ( det är en liten tjej kattunge på 5 månader) Men har inte beställt eller köpt några kattgrejjer än förrän jag vet att det är säkert att hon ska bo med mej. Men ägaren hade transportbur,kattlåda,matskål och så som jag skulle få ta med mej så, :) Men jag ska beställa tror jag på internet, koppel,ganska stort klösträd, leksaker osv! :) Ska verkligen försöka göra det så bra som möjligt för henne här, har ju nog stor lägenhet nu ca 45 m2, och jag kommer gå ut med henne i koppel så hon får se annat än bara min lägenhet!

Ska bli så himla kul att inte behöva vara ensam i min lägenhet längre, det jobbiga kan vara att jag inte kan åka till helgum när jag vill, eller ja beroende om jag hittar en kattvakt och så. Men när jag är här hemma så känner jag mej ensam och att jag har liksom ingen att leva för, här asså, såklart älskar jag min familj och vänner men nu menar jag ju ine så utan här hemma hos mej :) Men nu har jag verkligen fått chansen att få ta hand om ett annat liv, ni kanske inte ser så stort med att skaffa katt men det gör jag, ska verkligen bli kul att få en kompis här!

Likes

Comments

Bestämde mej för att ta tag i och göra nåt till lunch innan mötet.

jasminris,kidneybönor,tomat,soja och pumpafrön! Mums!

Likes

Comments

Instagram@eliinlandgren