Header
View tracker

Hallå! Idag har jag haft apl, hade världens bästa energi men vi gjorde typ ingenting på hela dagen, det ända var typ att vi sjöng med sångläraren sen typ inget annat, onödig dag.. bra med energi iaf!


dagens middag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Alltså hur snygg är inte min almenacka???? Har designat den själv, ville ha rosa och lila tema för speciellt rosa är min favoritfärg! Ska planera veckan som kommer nu!

Köpte tidningar igår, inte läst tidningar på flera år men tänkte nu när jag tar min adhd medicin så kanske jag iaf koncentrera mej att läsa dom! tycker faktiskt om tidningar egentligen!

Likes

Comments

Hej! Asså shit.. det var typ 2 veckor sedan jag bloggade och nu vill jag uppdatera det som händer!

Jag gjorde det där som jag va så nervös över så nu är det klart!

Jag har jobbat en del och gått i skolan, haft väldigt mycket senaste tiden men vet ni vad? Nu har jag internet i min lägenhet med så nu kan jag blogga därifrån med! Vill ju så gärna ta tag i bloggen igen och göra roliga inlägg för er osv!

Jag har börjat med min adhd medecin igen!

Idag ska jag på syrrans lucia och kolla och fota litegrann, sen ska jag åka hem, ska skriva en önskelista och jag vill så gärna måla idag nu när jag är hemma, hinner ju inte sen, imorrn ska jag jobba.

Håller på med en träningsdagbok nu på idrotten, fick ju f så måste göra den detta år och jag tycker det är kul, kondisträning på måndagar och styrka på fredagar! Tror det är väldigt bra för mej att träna med ( eller ja för alla då) men jag är så otroligt otränad så är helt slut fortfarande haha!

har detta inlägg separat så kommer ett till! :) har det bra! och glöm inte att kika in oftare nu då jag ska försöka börja blogga igen!

sorry om det kanske är mycket stavfel men orkar inte ändra och ser ganska suddigt just nu tror det beror på medecinen jag tar x)


(några veckor gammal bild, detta var det senaste jag målade!)

Likes

Comments

Instagram@eliinlandgren