Header

bytte headern nu vet inte om jag ska ha kvar den men mysigt med lite halloween tema nu när det snart är det!

Likes

Comments

Hej! Vart inget bloggande igår för att jag va ju i stan hela dagen sen jobbade jga och sov i stan :) Likadant imorgon och eventuellt fredag kanske med:) Idg har varit en jobbig dag, har bara varit irriterad på människor och skolan och allt, drygt men jag gick ju igenom dagen ändå. Alltså jag har ingen motivation till skolan ALLS :( Nu ska jag bara chilla och kolla på youtube osv, viktigt för mej att få vila mycket efter skolan och jobb och sånt då min energi dras i princip dubbelt så fort känns det som...

Likes

Comments

Alltså jag vill bara att det ska blir 1a november nu! För då flyttar jag in i min lilla lägenhet, den är verkligen jätteliten men alltså är ändå exalterad just för att jag betalar allting själv,! Hyra,internet,mat osv och att det är min första så det blir spännande, så länge jag jobbar så kommer jag ju alltid ha råd med hyran men det som är lite kul är, kommer jag ha råd med mat och ens spara nåt? haha det blir ett mysterium, men det blir spännande, jag tror jag kommer lära mej mycket mer om ekonomi just nu när jag flyttar!!


söt va?

Likes

Comments

Idag kom min jumpsuit från rebecca stella hem! Den finns HÄR (adlink)

Likes

Comments

Startat min veganvecka nu, tänkte även försöka tipsa om veganska saker som jag använder/äter som detta smör från flora, vissa veganska smör är jättefettiga och det tycker inte jag om men detta smör är precis som vanligt men veganskt, ännu bättre!

Detta var min frukost idag, smoothie och toast, och ja mycket toast är veganska!

Och jag tar ju b12,D3 och järntabletter varje morgon med :)

Likes

Comments