Header
View tracker

Fredag idag, men det spelar egentligen ingen roll då jag ska jobba exakt hela helgen haha.. Men nästa vecka, då jävlar ska jag till stockholm och se Green day! Fyfan va kul, detta har typ varit min dröm sedan jag var 7 år haha! Carro har bokat boende till oss!Och kollade på det och det är massa rosa där HAHA obviosly måste vi bo där det är mycket rosa? haha!`dagen efter ska vi gå runt i Stockholm och shoppa litegrann och så sen bär det hemåt runt kvällen! GUUUD va kul detta kommer att bli hoppas jag! Bara jag och syrran!

Inatt sov jag bra och sov ganska länge med, till kl 12! Nu har jag ätit mat, tråkigt att det tar så lång tid att laga mat, tar ju upp all tid typ haha, vet inte riktigt vad jag ska göra nu, planera mitt liv litegrann kanske..

Hoppas ni har en bra dag iaf!

Likes

Comments

View tracker

Mår inte så bra just nu, men ja, vad ska man göra, hahah, äter frukost nu iallafall och längtar tills jag flyttar ifrån denna lilla lägenhet.

Likes

Comments

View tracker

Nu funkar det igen, tog bort all historik på datorn och efter det så funkade det, superkonstigt!

Lägger även upp min nya video här på bloggen!

Likes

Comments

Nu har det blivit så att jag inte kan logga in på min blogg igen på datorn..senaste gången häll det i sig över 1 dygn, så himla drygt när det ska va såhär på Nouw..

Likes

Comments

Instagram@eliinlandgren