Imorgon drar jag och mamma iväg till London tills på söndag 😄 shopping och Warner bros studio Harry Potter står på listan 👌 kommer absolut hålla mig borta från sötsaker men maten tänker jag unna mig med. Allvaret börjar sen igen på måndag med storhandling och träning 💪

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sitter på jobbet och har precis ätit min matlåda 😊ska köra andra gympapasset vid 4 och känner redan nu att träningsvärken har kommit haha. Igår gick det väldigt bra på gymmet, glömde att ta kort på hela dagen så ska försöka komma ihåg att ta ett nu på gymmet 😛
Maten fungerar bra men jag äter inte exakt efter schemat än för att jag väntar på lönen så jag kan storhandla. Ska åka till London om 2 dagar så ska börja rejält sen nästa vecka 💪

Likes

Comments

Ja, då har startskottet gått!
Har hittills ätit 3 av 6 portioner och jag måste säga att om det fortsätter såhär så kommer jag inte behöva äta mat efter dessa 3 månader. Är hur mätt som helst men det kanske inte är så konstigt då jag inte äter mat varje dag och vid specifika tider så kroppen min är inte van än så länge.

Första passet gick hyfsat bra i alla fall. Jag mådde smått illa innan jag började träna och tror det beror på omega 3 tabletterna jag tog till frukosten....har tagit såna tabletter förut och mådde illa då också. Jag blev så slutkörd på slutet av passet så jag körde 10min cardio istället för 20min...jag förväntar mig inte heller kunna göra allt på en gång eftersom jag är nybörjare men är grymt stolt av att jag gjorde mitt bästa! Är helt slut i kroppen nu och skulle bara vilja sova men börjar jobba om 30min. Får ta en liten powernapp innan arbetet tror jag.

Likes

Comments

Idag när jag vaknade var jag snabb till att kolla min email om jag hade fått något från refitness. ...och det hade jag!

Fick reda på att de har lagt till mitt träningschema och kostschema på hemsidan så jag loggade in fort som f*n för att ta mig en liten titt på hur det såg ut. Vet inte om jag får säga så mycket om de scheman jag har fått men jag ska alltså träna 4gånger i veckan och äta 6 gånger per dag. Jag har nu på kvällen skrivit ner alla övningar till mitt första pass imorgon och försöker planera hur jag ska få in mina 6 måltider samtidigt som jag jobbar som undersköterska....Jag jobbar just nu 77% och mina arbetstider varierar från tidigt på morgon till att börja på eftermiddagen. Som senst så slutar jag halv 10 på kvällen så kommer bli lite svårt nu i början att vänja sig med hur man ska göra för att få plats med allt.

Jag kommer nu att börja blogga minst var andra/tredje dag för att hålla mig själv uppdaterad och för att om någon nu läser min blogg vill vara med på min resa så kan denna också hålla sig uppdaterad med hur det går för mig :P Kommer börja lägga in bilder för att man ska kunna få en bättre bild av hur dagen har varit också.

Förhoppningsvis så kommer inläggen att bli mer intressanta från och med imorgon :P


NU KÖR VI!
Likes

Comments

Förbereder inför luciaformen med att försöka avvänja mig från allt söt sakta men säkert. Jag kommer åka till London första veckan också i fyra dagar så kommer börja följa schemat och träningen efter jag kommer hem igen. Hoppas fyra dagar inte spelar någon roll....ska iaf försöka att inte äta allt för onyttigt i London. Som tur är kommer vi vara ute och gå för det mesta 😊

Likes

Comments

Om ca 2 veckor börjar startskottet till Luciaformen2017! Jag är nervös och taggad inför tävlingen men jag är helt inställd på att klara av detta!

Luciaformen är en tävling från refitness som går ut på att man ska komma i den bästa formen man kan på 3 månader. Så jag har till december på mig att kämpa. När 3 månader har gått ska man gå in på refitness och rösta på den man tycker har gjort bäst ifrån sig och vinnaren får ett pris :)

Jag längtar efter att få uppdatera min resa genom dessa 3 månader och förhoppningsvis se tillbaka och verkligen inse vilken kämpe jag faktiskt kan vara!

Likes

Comments