Hejsan! Ännu en måndag och en ny vecka! Nu gör vi det till en bra start på veckan tycker jag! Pep pep pep till allihop!

Själv har jag ju skola idag, men vi har bild på morgonen vilket är jätte skönt att starta skolveckan med för det är oftast en lugn och rolig lektion. Sen direkt efter skolan ska jag och två kompisar in till stan och strosa runt och fika lite, detta kommer göra att denna måndag blir lite extra bra. Jag längtar för vi kommer antagligen ha jätte mysigt!

Jag tycker om måndagar men samtidigt inte. Oftast blir jag taggad för en ny vecka med nya tag o.s.v, haha. Men samtidigt så är det ju så skönt med helg och att kunna få sova ut! Vad tycker ni om måndagar?

Hoppas ni också ser fram emot en ny vecka och om inte så hoppas jag att jag sänt lite pep till dig så hörs vi i nästa inlägg! <3

                                                              / x Elin <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Idag på förmiddagen kände jag mig jätte konstig. Det var som att jag var trött fast ändå inte, det låter flummigt men det var ungefär så det kändes, haha. Jag tror det kan ha varit vädret som gjorde att jag kände mig konstig för det har hela dagen varit mulet och duggregnat hela tiden, vädret kan ju påverka en på olika sätt. Min pappa brukar bli påverkad av vädret när det är dåligt, så jag kanske också blir det(?). Blir du påverkad av vädret?

Hur som helst så kom jag iallafall iväg ut med reklamen, jag delar nämligen ut reklam varje helg (oftast på lördagar). Efter det var jag hemma själv medans resten av familjen var och tittade på när min bror hade fotbollsmatch. Som bilderna visar så åt jag havregrynsgröt med äppelmos och drack te till lunch. Åt även några "Brago" kex. Och om ni lagt märket till att jag drack te senast jag bloggade också så är det för att jag är förtjust i te och dricker ungefär en kopp per dag minst (hihi) nu när det börjat bli lite kallare och höstigare.

Var ute och fotade lite även. Träden börjar få så fina färger nu så det känns verkligen som att hösten är nära nu om man inte kan säga att den redan är här. Är taggad på att fota mer sen när fler höst färger har kommit i naturen.

Så nu peppar vi för hösten! Och så får ni ha det så bra tillsvidare! <3


                                                              / x Elin <3

Likes

Comments

God morgon på er! Jag antar att de flesta har varit uppe några timmar redan. Själv har jag inte varit uppe så länge för vi har studiedag idag så jag unnade mig lite sovmorgon, hihi. Så nu på morgonen vakande jag runt halv åtta och då låg jag kvar i sängen och tittade på You Tube, sen gick jag ner och åt frukost och vidare ut och drack mitt te i morgon solen och det är så skönt att få frisk luft på morgonen och te är så himla gott!

Jag tycker att onsdagar är typ de bästa dagarna att ha studiedag på för då får man en paus mitt i veckan vilket är riktigt skönt. Däremot har jag lite att plugga, för på fredag har vi NO prov och läxförhör i franska på verbet "aller" och sen har vi även en SO redovisning på torsdag som jag måste öva inför. Annars ska jag laga mat till mig och min bror, städa lite, antagligen gå och handla och försöka ta det lugnt för jag har ju ändå ledigt från skolan så man får ju passa på.

Ha en bra dag allihop, och ni som är i skolan eller jobbar tänk att halva veckan snart gott! Kämpa på! /Elin x

                                                              / x Elin <3

Likes

Comments

Hej! Det här blir mitt första inlägg på den här bloggen så jag tänkte presentera mig lite så ni lär känna mig lite.                Jag heter Elin och är 14 år. På min fritid dansar, orienterar och fotograferar jag. Har bloggat lite innan men inte på Nouw så en liten ny start blir det nu. Jag hoppas på att kunna starta ett eget företag någon gång, men vet inte än vad jag vill göra för företag bara att jag vill ha eget haha. Det ända jag vet är att jag vill kunna fotografera på något sätt inom mitt företag. Hmm..något mer om mig, jag är oftast positiv och glad men har dåliga dagar också som alla har, är väldigt envis så har jag bestämt mig för något håller jag fast vid gör mitt bästa för att göra det fullt ut. Jaa, det var väl allt om mig som jag kom på just nu men ni lär ju känna mig under tiden också. Annars önskar jag er fortsatt god eftermiddag! // Elin x

                                                              / x Elin <3

Likes

Comments