Hej! förlåt för dålig uppdatering.. jag har inte orkat blogga för att jag har gjort mycket dom här dagarna jag inte har bloggat. På lovet var jag hos min pappa som bor i Linköping typ. jag gjorde mycket saker. jag målade mitt rum asså hos pappa. det vart en färg som hette lavendel. det är en färg som är typ grå blå. jag tänkte köpa en färg som hette nyponros. men den var slut såklart. men lavendel vart bra. sen igår ( 10 april) var jag i Valbo och tittade lite i affärer. Jag köpte en grej. det var en röd keps som det står rocket supply på den kostade 50 kr på lager 157. skit billigt tycker jag iallafall. den är jätte skön den har inte helt rak skärm utan den är böjd inåt. och nu så kommer vi till idag. jag har varit i skolan och gjort saker som brukar göra när man går i åk 5. jag slutade kl 13:40 så jag cyklade hem och tog det lite lungt. nu är jag väldigt trött så jag funderar på om jag ska gå och lägga mig. japp jag går och lägger mig jag kanske ska blogga imorgon eller på torsdag jag vet inte än. vi får se!! jag tror jag bloggar på torsdag för på onsdag slutar jag 15:00 så jag kommer inte orka. så ja. vi hörs på torsdag antar jag. hejdååååå! kramis <3​

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

GLAD ALLA <3 DAG!!!!! Jag har pysslat nästan hela dagen. Vi kom hem precis från pulkabacken i Högbo. Jag & Julia har varit hemma hela dagen sen kom mamma hem vid 15. då åkte vi till pulkabacken. Medan mamma var på jobbet gjorde vi många små hjärtan & ett stort hjärta som var lila och det det stog i <3 y inuti. De små var rosa och oranga. jag stekte köttfärs igår. Och idag skar jag grönsaker. Sedan åt vi tacos till lunch. Ikväll kommer vi vara lite onyttiga :). Vi ska äta pizza :). Nu ska jag gå och hjälpa mamma lite! Vi ses väll imorgon antar jag.

PUSS & KRAM

Likes

Comments

​HEJSAN!! Idag är det lördag. Vilket betyder MELODIFESTIVALEN!! Jag kommer hålla på David Lindgren!!! Vem kommer ni hålla på? Jag är med en kompis just nu & håller på med datorerna. Plus  vi lyssnar på musik. I torsdags tänkte jag blogga men jag mådde inte så bra. Men jag och mamma & Julia var på stan. jag köpte två byxor. Jag kan tyvärr inte lägga upp bilder på byxorna :(. Men det var en byxa som var i jeans i bootcut. Den andra är helt vanlig i jeans. Bootcuten kostade 250 kr. De vanliga jeansen var på rea så de kostade bara 150 kr. NU ska jag titta på mello. hoppas ni har en grym kväll. 

PUSS & KRAM

Likes

Comments

Hejsan, jag har precis skapat en ny blogg. Och jag vill gärna att ni kikar in lite.

Jag ska försöka blogga så mycket jag kan, nu ska jag berätta lite mer om mig!!

INFO OM MIG

Jag är född 04:a

Jag har fyra syskon

Mina föräldrar är skilda

Jag fyller år 14:e juni

Nu vet ni lite mer om mig!

STALKA MIG!

SNAPCHAT: elin140

Har tyvärr inte instagram eller kik för det funkar inte för mig men ni kan snapa mig!

Hoppas ni gillade mitt första blogg inlägg!

PUSS & KRAM

Likes

Comments