Header

Inspiration

Hej på er!

Har verkligen fått upp ögonen till att börja träna igen som ni märkt kanske? Köpt gymkort idag till och med.  Jag verkligen älskar att röra på mig och känna att jag får jobba och svettas för att nå de resultat jag vill nå. Har ett mål och de är ha den kroppen jag vill ha när jag åker utomlands nästa sommar. 

Hur motiverar ni er själva till att börja med någonting? Jag får oftast motivation genom bilder och snygga träningskläder ;)

Kram på er!<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vardag

Hej hörni!
Nu har jag gymmat klart. Fyfan vilket jobbigt men roligt pass. Svetten ba rann och jag vet inte hur många gånger jag hade svett i ögat. Men det va en super skön känsla att få träna efter en dålig dag. Är stolt över mig själv att jag tagit tag i mitt liv.
Lär ju sova gott i natt då jag haft lite förlorad sömn de senaste dagarna.
Godnatt på er!<3

Likes

Comments

Vardag

Hej på er, hoppas ni haft en bra dag i skolan.

Jag själv har haft en ok dag, men den va lite seg då vi satt på en föreläsning i nästan 2h. Har varit rätt arg och haft väldigt ont idag så de har väl påverkat mig med. Men ska snart till gymmet ihop med Angelica och vi ska köra ett pass, kan ju passa på att svetta ut all min aggression som ja har just nu. Men tror de blir roligt ändå.

Kan kika in efter passet sen, kram!<3

Likes

Comments

Vardag

​Hej på er!

Skriver detta snabbt då jag snart ska till Ullevi och kolla blåvitt. Funfact om mig, ÄLSKAR fotboll och är ett fotbollsfreak, kan bli riktigt vass i munnen... haha. 

Men min dag har flutit på bra, lite humörsvängningar men annars en bra måndag. Hoppas ni känner likadant som jag. 

Nu ska jag tagga upp för match och jag hoppas givet på vinst. Håller alla tummar jag kan.

Kram på er så hörs vi!<3 

Likes

Comments

Vardag

Hej på er!

Idag har jag varit på handledarkurs för körkort. Kursen var 3h lång med det kändes som 10 minuter. Han som höll själva kursen var skit bra, han visste verkligen vad han snackade om. Så nu till helgen ska jag köra för första gången, ska bli kul.

Efter kursen drog jag hem och käkade och sedan drog jag till gymmet ihop med Angelica. Vi körde 60 minuters bodypump pass. Fy i helvete vad jobbigt de va. Mina armar och ben är som spagetti och min rumpa gör rätt ont. Men detta är nog ett pass som gör stor nytta, me like. Lär ju ha gryyyym träningsvärk imorgon. När jag kom hem så drack jag en smoothie och åt 2 ägg.

Hoppas iallafall ni haft en bra söndag, kram på er!<3

Recept till min smoothie

​1dl valfri yoghurt, jag hade vanilj

0,5 dl mjölk

10-15 jordgubbar (frusna)

ca 20 bitar mango (frusen)

Super god, saknade dock min banan smak, men tog de som vi hade.

Likes

Comments

Tankar

Ibland är livet fan inte lätt asså. Humöret pendlar i en ond cirkel, ena sekunden är man glad, den andra är man ledsen och den tredje så är man skit arg. Idag är jag nåt helt annat, idag är jag besviken, och för mig är detta en kombo mellan alla negativa känslor. Man vet verkligen inte riktigt vart man ska ta vägen eller vad man ska göra för att det ska bli bättre. Hatar verkligen att vara besviken och speciellt idag. För idag har jag verkligen haft en super mysig och bra förmiddag. Har egentligen inte gjort så mycket mer än att ligga i sängen och kolla youtube ihop med Ida.

Men idag så fick jag reda på efter att jag åkt hem från Ida och satt på buss nummer 2 för att komma hem att en nära vän till mig har gått bakom min rygg. Allt jag gjort och allt jag sagt för att h*n ska förstå, det kändes liksom bortblåst. Det kändes som om jag hade stått framför en vägg och snackat. För det verkade inte göra någon som helst nytta. Skit jobbigt.

Är verkligen helt tom, vet inte vad jag ska göra för min kompis verkar inte förstå hur illa jag tog på detta, då det angår en person som jag känt väldigt länge och jag vet vad denna människan är kapabel till och det är sjuka saker. Har varit med om de mesta i mitt liv och min mamma har uppfostrat mig så jag vet när man ska passa sig och för vem man ska passa sig. Men som sagt, det var som om jag hade snackat och det hade läckt ur ut i andra örat, inget fanns liksom kvar.

Detta är en situation som tar väldigt mycket på mig som person och jag ser allt ifrån det negativa. Jag tar på mig allt som om det vore mitt fel. Det är fel, det vet jag mycket väl. Men med det självförtroendet jag har räcker inte till alla gånger då det knappt finns, och då blir det såhär. Ibland går det över gränsen och jag faller ihop som en ballong som har slut på luft, men jag försöker jobba på mig själv och mitt självförtroende osv varje dag, men man lyckas inte alltid och det är då man inte får lov ge upp. Kom ihåg att alltid hålla huvudet högt även fast det är skit jobbigt och man ska alltid försöka göra det bästa utav situationen. Inget och ingen ska någonsin kunna få din tiara/krona att falla från huvudet! För jag lovar att just du som läser detta är exakt lika grym som vem som helst på denna planet. Man måste bara komma ihåg att vända det negativa till nåt positivt, jag vet att det inte är lätt alla gånger men jag vet att det går.


​Jag hoppas iallafall ni haft en underbar lördag. Imorgon är det dags för handledarkurs, sen ska jag äntligen få tuta och köra. 

Kram på er så hörs vi imorgon!<3

Likes

Comments

Hej på er!
Ligger just nu i Idas säng på Hönö, vi lyssnar på musik och bara myser. Ska vara här tills imorgon. Tror inte vi kommer få jätte mycket sömn eftersom vi alltid har så jävla roligt och skrattar super mycket. Men hoppas på lite iallafall. Haha.
Men ville bara kika in och säga godnatt och hoppas att er fredags eftermiddag varit bra!
Kram på er!<3

Likes

Comments

Tb
Balen 2016

Detta är en dag jag kommer att minnas väldigt länge. Även förberedelserna för den, då jag hade super svårt att hitta klänning. Men jag hittade min prinsessklänning till slut. Kände mig så snygg, helt sjukt!

Detta var iallafall en dag då alla var riktigt snygga och alla var riktigt glada. Alla tjejer hade klänning och alla killar hade kostym. Det som var roligast var att killarna var för en gångskull uppklädda på riktigt.

Hela kvällen började med att alla nior åkte buss till okänd plats. När vi kommit dit så fick vi alla varsin välkomstdrink och alla gick och kollade sig omkring. Efter ett bra strosande så gick vi in för att äta 3-rätters.

Efter ett tags tjattrande så var det prisutdelning för "klassens ..." mycket roligt och stämde in på de flesta. Efter allt detta så var det som en stor klassfest, fast med alla 3 klasser. Det var super roligt och mysigt då verkligen alla släppte loss och då menar jag verkligen alla. Det var väldigt varmt, så tips till er som ska ha bal i år, ha inte freebra, för den kommer bara att lossna. Ett annat tips till er tjejer är att vara ute i god tid med vilken klänning ni ska ha. Annars får man panik. 

Jag är super tacksam för att jag fick lov att gå på bal och mina 3 år ihop med min föredetta störda klass. Många minnen man kommer komma ihåg, sjukt roligt.

Likes

Comments