Det har snart gått en vecka sen jag uppdaterade sist, men nu är jag tillbaka. Hoppas jag! Men har inte orkat uppdatera, iallafall så har jag inte gjort mer än att göra lite läxor, tvätta håret och så men nu ligger jag i sängen och kollar på Netflix och chillar, aja uppdaterar så snart jag kan.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu har skolan börjat och det är den sista terminen för mig på denna skola, sen måste jag byta till sjuan. Men ja sista dagen på lovet spenderade jag och min syster i ett köpcenter och shoppade. Men igår alltså första dagen efter lovet slutade vi klockan tre, bu. Men det var i alla fall gympa så det var i alla fall något.

Likes

Comments

Idag har varit en blandad dag kan man säga, i förmiddags spelade jag och min syrra Minecraft på ps4. Men nu på eftermiddagen var vi iväg och åkte skridskor det var väll helt okej roligt men det var inte så länge sedan jag åkte. Apropå det så har jag faktiskt tränat konståkning för något år sedan, men det var allt jag hade att säga för idag, och imorgon är sista dagen på lovet ahhh!!!

Likes

Comments

Idag har varit en chill dag då jag mest tagit det lugnt och kollat på youtube, men jag började ändå dagen med att städa och dammsuga mitt rum vilket var ett bra beslut eftersom att det var ett tag sedan. Vi åt sen lunch ungefär vid halv tre.

Men är väldigt nöjd med lampan jag fick i julklapp och den ger ett mysigt ljus i mitt rum.
😻

Likes

Comments

Idag har jag min syrra och hennes kompis vatit på en nyöppnad frisersalong och vi fick varsin liten goodiebag med hårspray, schampoo och balsamvarit och någon annan liten kräm som jag inte riktigt vet vad det var. Jag och min pappa var ute och sprang, 3 km men det var tillräckligt för mig + att det var svinkallt och jag frös.

Likes

Comments

Hej halloj, jag heter Elin och jag är 12 år har startat denna blogg som en grej att göra på fritiden.

Likes

Comments

Blogkeen
Nouw