Header

Hej! Asså vet inte hur längesen det var jag skrev här men mycket har hänt på senaste tiden! Jag har Precis börjat år 2 på barn och fritidsprogrammet men nu går jag numera inriktning pedagogik! Mycket spännande! Tänkte väll börjar blogga igen kanske ;) man vet aldrig med mig nuförtiden vi får helt enkelt se! Den som lever får se! På återseende!
/ Elin

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Heej kära ni det var ett tag sen! Vilken helg Säger jag bara vart på horseshow i helgen helt fantastiskt! Kommer lite bilder! Ha det bra! / Elin

Likes

Comments

​heej kär ni  skriver nu  när jag helt plötsligt fick hålltimme även fast jag ska ha engelska men läraren hade dragit på semester och skola har inte satt in nån vikarie så här sitter jag tills  nästa lektion är  om 2 timmar jippi liksom.  men lunch i mellan men den är  inte fören 11:25 jippi liksom undrar vad man ska hitta  på. just nu skriver jag till er och kollar meningslösa klipp på youtube. hoppas ni mår bra skriver när jag är lite gladare.

// Elin

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej mina juveler! Tänkte dra lite om mina tankar inför skolan! Jag ska ju börja 1 barn och fritid på torsdag! Jag är sjukt nervös men jag vet att jag bara kan göra mitt bästa och det tänker jag! Jag tänker köra mitt egna race och inte gemförra mig med dom andra! Jag lär väll bli äldst i klassen eftersom jag är född år 97 och dom jag går med födda 99 så 2 år yngre men det blir bra! Var och handla lite pennor och sånt nu till skolstarten så jag är taggad! Vi hörs!
/ Elin

Likes

Comments

Hej kära ni idag har jag inte gjort nånting har bara vart hemma och typ diskat! På kvällen drog jag och pappa till Farsta för att käka middag blev suchi! Sedan drog vi till fjällgatan som ligger i stan och är känd för sin fina utsikt plus sin goda glass! Kommer en massa bilder som jag fotade! Så god natt!
// Elin

Likes

Comments

Heej! Just nu ligger jag i soffan hemma hos pappa och Olivia ligger i andra soffan! Vi snackar en massa och bara myser! Vi hörs sen
// Elin

Likes

Comments

Hej Älsklingar! Spotify måste va den bästa uppfinningen nån har kommit på haha ifall till långa tråkigt bussresor! Vad gör ni en sån här vacker dag! Alltså hade tänkt köra på en frågestund! Men skulle veta om ni vill ha en! Tänkte att då får ni fråga lite privata saker sånt ni undrar över sånt jag inte skriver hehe! Men ska fortsätta lyssna på musik så hörs vi sen! Och glöm inte kommentera om ni vill ha frågestund! Massa kramar!
// Elin

Likes

Comments

Måste bara skriva tack att ni är några som faktiskt vill läsa det jag skriver sjukt kul! Och tack för alla kommentarer jag får! Ska bli bättre att blogga nu när jag vet att mitt arbete faktiskt gör nån nytta eftersom ni faktiskt läser! Kram!
Elin!

Likes

Comments

Hej som rubriken lyder så ska jag till Stockholm vår vackra huvudstad och mitt barndomshem haha låter sjukt gammal när jag skriver så! Men bor ju inte där längre utan i Sundsvall men har pappa och släkt i Stockholm och alla kompisar så brukar hänga där! Nu ska jag lyssna på musik! Vi hörs sen
/ Elin

Likes

Comments