Header

Äntligen sommar på riktigt. Inträdesprov är färdigt, resa bokad och snart semester, kan de bli bättre? Här ovan ser ni lite av vad jag haft för mig de senaste månaderna, mestadels ätit ser det ut som. Ska fredagsstäda nu i förväg så jag slipper det i morgon och får vakna med fredagsfeelis, woppaa.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

En till cover fredagen till ära, den blev rätt kort dock. Kom gärna med förslag på fler låtar jag kan sjunga in :)

Likes

Comments

Sitter som bäst på paus, jobbar till tolv ikv men förhoppningsvis blir vi klara tidigare än det. Igår morse for jag till pg och fick hjälp med ansökningen till skolorna. Ett par papper skall postas ännu så är det i skick, så nu är det bara att börja plugga och sen hoppas på det bästa.

Likes

Comments

pinterest

Är så trött på vintern, snön, kylan osv. Som tur är börjar våren såsmåningen träda fram men otålig som jag är skulle jag nog helst av allt hoppa till sommaren genast. Annars inget nytt här inte, jobbar på som vanligt. Har dock börjat bekanta mig lite med olika utbildningar inför höstens antagningar, spännande tider.

Likes

Comments

Så här ser mitt sovrum ut för tillfället. Pysslar och ändrar om allt som oftast eftersom jag lätt tröttnar av att allt ser likadant ut haha. Köpte för en tid sen denna tavla och har äntligen fått upp den på väggen, sjukt svårt att få en rättvis bild på resultatet dock. Vasen på nattduksbordet saknar en fräsch bukett tulpaner men det ska nog fixas.

Likes

Comments

Passade på att sjunga in en snabb cover denna lediga tisdag, it ain't me med Selena Gomez och Kygo.

Likes

Comments

Vaknade runt 11 idag och passade på o göra en redig frukost. Gårkvällen blev rätt sen, for och hälsa på isabel & simppi som kommit hem från spanien och sen ännu en vända in till stan. Idag skiner solen så borde nog söka mig ut innan jobbet kallar.

Likes

Comments

Hämtade som sagt mina nya glasögon idag, äntligen säger jag bara. Har fram tills nu gått åpå i tejpade glasögon haha, så det var på tiden.

Likes

Comments

Men hallå där! Fick nån sorts inspirationskick till att blogga så varför inte. Detta kommer knappast hålla i sig men jaa vi ser. Idag har jag fått ha en helt ledig dag, skönt! Man tar verkligen vara på de lediga dagar man har när man annars alltid jobbar. Jag steg upp tidigt o gjorde morgongröt, begav mig till gymmet, hämta upp mina nya glasögon(ska visa dem i ett skillt inlägg) gjorde lunch. Det är i princip vad jag hunnit med hittills idag. Laters baby (XD)

Likes

Comments

Här har det ekat tomt ett tag men har inte riktigt haft orken att uppdatera så nu kommer allt i ett och samma inlägg istället. Har varit till vasa på ett par besök, fixat gymchip igen, firat sofie med tårta och glöggmys och ikväll har jag hängt med julia, hanna och kevin och bland annat invigt det nya cafet i stan.

Likes

Comments