Header

Här har det ekat tomt ett tag men har inte riktigt haft orken att uppdatera så nu kommer allt i ett och samma inlägg istället. Har varit till vasa på ett par besök, fixat gymchip igen, firat sofie med tårta och glöggmys och ikväll har jag hängt med julia, hanna och kevin och bland annat invigt det nya cafet i stan.

Likes

Comments

Har varit taggad på att klippa kort hår en tid nu så for till @SundqvistJohanna och fick mig en liten förändring, är så nöjd!

Likes

Comments

Igår var jag helt ledig, jag kan inte minnas när jag senast hade en ledig fredag så det var skönt. Jag tog en skön sovmorgon, städade, tränade och kollade idol. Idag har jag ännu bara kollat film men lite senare ska jag i jobb.

Likes

Comments

Fredag, sköntsköntskönt! Har jobbat sen måndag men efter kvällens skifte får jag äntligen ta helg. Idag har jag bara hunnit till stan en sväng ännu, ska se om jag orkar ta tag i lite städning innan jag drar, tveksamt men vi får se. Trevlig helg!

Likes

Comments

Det börjar verkligen bli kallt och höstigt ute nu, vinterjackan har till och med fått åka på. Lite mysigt ändå med tjocka varma kläder, ljuslycktor och såsmåningom julpyntning.
Idag har jag iaf varit på stan en sväng med Janina och ikväll bär det av till bennäs.

Likes

Comments

Igår for jag från morgonen och kolla in det nya köpcentret i stan, super fint. Sen for jag till jysk strosade, fick med mig ett par saker till rummet. Väl hemma städade och möblerade jag om i rummet innan det blev dags för jobb. Idag har jag inte gjort mer än vaknat haha, ska se vad jag orkar göra innan jobbet återigen kallar.

Likes

Comments

På fredagsmorgonen hämtade en buss upp oss och vi åkte ut till hamnen. Den dagen var vi ut med ett piratskepp, där hade de program, lunch och båten stannade även två gånger så att man fick hoppa i och svalka av sig lite.

På lördag gick vi alla och färgade håret hos en frissa i närheten. På kvällen hyrde vi segways och utforskade staden.

På söndagen tog vi oss redan från morgonen till cape greko, var de vackra sea cavesen låg. Där var det otroligt vackert och vattnet var magiskt blått. Vi cliff jumpade från klipporna på 10m, något jag inte trodde jag skulle klara av men visst gjorde vi det alla tillsist.

Sista dagen spenderades på stranden. Helt otroligt vilket väder vi hade under veckan, strålande sol och inte ett moln. Detta är verkligen inte en resa jag glömmer i första hand.

Likes

Comments

Här är bilder från bilresan till helsingfors och sedan även vår första dag på hotellet. Vi åt middag vid poolrestaurangen och tog senare ett kvällssim där, vi bodde verkligen fint.

Vi vaknade rätt tidigt på tisdag och åt morgonmål ute på vår egen lilla terass. Sedan traskade vi iväg till nissi beach och wow vilken strand. Den har blivit rankad till europas finaste strand 2016 och det kan jag verkligen hålla med om.

Sen så var vi en heldag på waterworld water park. Jag som älskar vattenparker stormtrivdes verkligen. På kvällen testade vi på mexikansk mat.

Likes

Comments

Ett tag sen sist va? Men nu är jag hemma från en toppen semesterresa med ett par tjejkompisar och har en massa ny energi till att ta upp bloggen igen. Bilder från resan kommer i ett skillt inlägg men här är iaf lite av vad jag köpt. Vi hittade en jättebra klädaffär som var rätt billig och kläderna var super fina, minns dock inte vad den hette.

Likes

Comments

Vi började dagen med shopping. Mot kvällen tog vi oss tillbaks till hotellet och ställde oss i ordning för konserten, dvs vad vi kom hit för. Sjukt mycket folk men stämningen var verkligen på topp. Alla sjöng och dansade ända tills sista låten tystnade. Otroligt!

Likes

Comments