Header

På fredagsmorgonen hämtade en buss upp oss och vi åkte ut till hamnen. Den dagen var vi ut med ett piratskepp, där hade de program, lunch och båten stannade även två gånger så att man fick hoppa i och svalka av sig lite.

På lördag gick vi alla och färgade håret hos en frissa i närheten. På kvällen hyrde vi segways och utforskade staden.

På söndagen tog vi oss redan från morgonen till cape greko, var de vackra sea cavesen låg. Där var det otroligt vackert och vattnet var magiskt blått. Vi cliff jumpade från klipporna på 10m, något jag inte trodde jag skulle klara av men visst gjorde vi det alla tillsist.

Sista dagen spenderades på stranden. Helt otroligt vilket väder vi hade under veckan, strålande sol och inte ett moln. Detta är verkligen inte en resa jag glömmer i första hand.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Här är bilder från bilresan till helsingfors och sedan även vår första dag på hotellet. Vi åt middag vid poolrestaurangen och tog senare ett kvällssim där, vi bodde verkligen fint.

Vi vaknade rätt tidigt på tisdag och åt morgonmål ute på vår egen lilla terass. Sedan traskade vi iväg till nissi beach och wow vilken strand. Den har blivit rankad till europas finaste strand 2016 och det kan jag verkligen hålla med om.

Sen så var vi en heldag på waterworld water park. Jag som älskar vattenparker stormtrivdes verkligen. På kvällen testade vi på mexikansk mat.

Likes

Comments

Ett tag sen sist va? Men nu är jag hemma från en toppen semesterresa med ett par tjejkompisar och har en massa ny energi till att ta upp bloggen igen. Bilder från resan kommer i ett skillt inlägg men här är iaf lite av vad jag köpt. Vi hittade en jättebra klädaffär som var rätt billig och kläderna var super fina, minns dock inte vad den hette.

Likes

Comments

Vi började dagen med shopping. Mot kvällen tog vi oss tillbaks till hotellet och ställde oss i ordning för konserten, dvs vad vi kom hit för. Sjukt mycket folk men stämningen var verkligen på topp. Alla sjöng och dansade ända tills sista låten tystnade. Otroligt!

Likes

Comments

Första dan i huvudstaden börjar närma sig sitt slut. Efter att vi checkat in på hotellet tog vi det lugnt en stund innan vi strosade iväg och upptäckte stället lite och sen på mat. Vi har nyss badat bastu och ska strax spela lite kort. Så taggad för morgondagen!

Likes

Comments

Igårkväll firade vi Ida som fyllt år tidigare i veckan. Det blev en mysig tjejkväll vid johannas med kinamat, glass, idol och en massa skratt. Tack för det tjejer! Nu ska jag hoppa i joggingskorna och iväg och springa med hanna.

Likes

Comments

I helg fick jag äran att vara på ett otroligt fint bröllop, första för min del till och med. Stort grattis Diana & Robin!
Frisyrerna på bild nummer 1 gjorde min duktiga vän Johanna.

Likes

Comments

Fredag yaas! Jobbar morgon(tidsinställt inlägg)sen ska jag hem och fredags städa och ikväll blir det nog spotlight skulle jag tro.
Bilden är från igår när jag och hanna picknickade, härligt med sol och värme.

Likes

Comments

Det känns nästan som om bloggen blivit lite väl matinriktad haha. Majoriteten av bilderna är nämligen av mat. Nåja, lyxade iaf till min lediga morgon med amerikanska pannkakor och serie. Kom hem sent inatt från jobb så skönt med en lång sovmorgon. Igår innan jobb träffades föresten jag, kiika och cati på café för att "catcha up" lite, verkligen roligt att ses. Nu ska jag dra och göra nått vettigt när jag för en gångs skull är ledig, hörs!

Likes

Comments