Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår skrev jag under mitt tredje modell kontrakt, med min tredje agentur. Nämligen i Oslo, Norge. Så nu har jag agenturer i Dubai, Milano och Oslo. (Så länge man inte använder sig utav exlusiva kontrakt så kan man ha fler än en agentur, vilket också skapar mer chanser för fler jobb och mer kontakter) Agenturen har inte funnits länge och är väldigt ny på marknaden än så länge, vad som lockade mig är att dom kör mycket reklam plåtningar runt om i Norge och Sverige vilket är kul eftersom det är hemma plan och vad jag som modell funkar bäst som. Hon som har hand om agenturen har även kompanjoner och har väldigt mycket kontakter runt om i Miami, Dubai, Paris, London osv så jag ser fram emot vad hon kan erbjuda mig.

Likes

Comments

Igår åkte jag till en av mina bästa vänner, Lovisa som har börjat fotograferat lite. Så vi slog ihop våra idéer och det slutade såhär. Både en nöjd och stolt modell som har en sån duktig vänn till "nybörjar-fotograf".

Likes

Comments

Några modeller som jobbar med topp agenturer i Dubai sa till mig att ansöka till Diva models här i Dubai, diva är en av de bästa agenturerna i Dubai och har flera framgångsrika modeller. Så efter att skickat in ansökan så fick jag ett mail att de ville att jag skulle komma in och visa min portfolio, presentera mig, ta mått och träffa de som bokar jobb. Så igår var jag där och fixade och skrev under, och idag fick jag ett positivt besked att jag gått med i deras agentur. Ett perfekt avslut på denna resa! Kommer absolut inte bli sista gången till Dubai, trivdes så bra och har redan planer.

Likes

Comments

Standard att varje fredag åker vi till något beach place här i Dubai, oftast befinner vi oss på Nikki Beach men idag testade vi zero gravity beach, mycket mindre ställe än Nikki Beach, men shit vilken utsikt man har där. Höghus, glas pool och bra musik. Så nu har vi jämt kommit hem, ska hoppa in i duschen och göra i ordning mig innan vi ska möta upp några vänner för att äta middag på resturang.

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag är det exakt en vecka kvar tills jag åker hem till Sverige, tiden går sååå fort när man har roligt. Var så rädd när jag skulle åka hit själv, men som dom säger "om ens drömmar inte skrämmer än, så är dom inte tillräckligt stora" och jag ångrar inte en sekund att jag åkte. Finns så mycket mer att se i världen och att träffa nya människor är bland det roligaste som finns, man växer verkligen som person när man går utanför sin "comfort zone". Nu under den sista veckan har jag tusen saker att stå med och några spännande möten inbokade också.

Likes

Comments

Likes

Comments

Igårkväll var vi på Mazaher och firade en vi jobbar med från Provocateur. Det är en libanesisk resturang och de brukar komma med en massa olika rätter till bordet, allt från sallad, pizza, kött, fisk osv. Absolut en av mina favorit restauranger här i Dubai. Dessutom bjuder dom på bra musik och olika shower under tiden.

Nu är det bara 1,5 vecka kvar tills jag kommer hem också. Har varit här i 4,5 vecka redan, helt galet vad tiden springer iväg. Har fortfarande några saker att fixa innan jag åker hem, ska bli så roligt att dela allt när allt är klart. Bilderna är från gårdagen, våran Range Rover bil med champagne haha. 

Likes

Comments

Instagram @elinsandegren