Header

Fyra utav kvällarna gick vi på röda mattan. Här en utav kvällarna och även kvällen vi firade min födelsedag på i Monaco on the closing night! Som sagt veckan i Cannes var bland det roligaste jag åkt på och längtar redan tills nästa år. Speciellt nu när man vet hur det fungerar😊

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dom tre sista dagarna åkte vi till Monaco för att kolla på formula1 racet! Dom första dagarna är man i Cannes för filmfestivalen och efter några dagar börjar det att dö ut lite och de flesta åker vidare till Monaco för att festa och kolla på formula1, firade även min födelsedag där. Hade ett riktigt firande vill jag lova.😌

Likes

Comments

Likes

Comments

En utav dagarna tog jag med en utav modell tjejerna och åkte till kust staden Nice för att spendera dagen på en båt med en vän ifrån Manchester som jag lärde känna i Dubai. Hela hans fotbolls lag var dit bjudna till Cannes filmfestival så hela laget (Leicester city) var där. Vi hade iaf jätte rolig dag och vilken båt laget hade hyrt, sjukaste jag sett.😊

Likes

Comments

Dålig uppdatering, men som jag tidigare berättade så skulle jag eventuellt åka iväg till Cannes filmfestival några dagar efter London, och så blev det. Var hemma ca 4 dagar, tvättade, sov och packade om på nytt ungefär haha. Alltså Franska rivieran är nog det finaste stället jag besökt so far.

Jag var iaf i Frankrike en vecka, vi bodde ca 10 modeller, några promoters och eventfixare i en stor fet villa mitt i Cannes. Vi besökte de kändaste nattklubbarna, beach klubbar och var på balfester med bland annat Leonardo Dicaprio, Paris Hilton, VS modeller, bla. Irina Shayk (som är min största förebild desutom), The Kardashians osv. Man kan ju verkligen säga att veckan i Cannes med resten av modellerna var verkligen en upplevelse, galnaste och roligaste veckan i mitt liv.

Likes

Comments

Nu äntligen har jag bäddat ner mig i min egna säng hemma i Sverige, vi landade sent igårkväll. Jag har hunnit med att fixa en liten video ifrån Lodon också, hade inte mycket tid att få ihop en lång video så fick ta det vi hann att få ihop.

Alltså det har varit så roliga dagar, eller veckor kanske man ska säga! Först Dubai och nyss London, helt galet! Ska dock bli skönt att få sova ut imorgon i sin egna säng. :)

Likes

Comments

Likes

Comments

För två dagar sedan kom jag och Malin till London, och som vanligt har vi varit överallt och ingenstans känns det som. Wi-fit är även hur segt som helst här på hotellet. Igår iaf var vi i Manchester under dagen, mysig stad fkt och även hunnit med Oxford street, london eye osv. Och idag äntligen har vi sovit ut till 2?! Haha, kommer knappt ihåg när jag fick så många timmars sömn sist.

Imorgon kväll åker vi hem, ska bli ganska skönt att få komma hem och vila upp sig! Kanske måste åka till Cannes filmfestival & monaco redan nästa vecka för jobb, vi får se hur det blir.

Likes

Comments

Efter en massa krångel med GoPron så har vi äntligen fått klart part 2 av våran resa i Dubai.

Godmorgon ifrån Sverige förresten! Vi åkte hem igår och landade ca sex på kvällen, det ända jag hunnit princip är att packa upp och packa om eftersom vi åker upp till Stenungsund ikväll och direkt till London imorgon bitit för några dagar.

Iaf, sista dagen i Dubai spenderade vi på Burj Khalifa, lunchade på Armani med några vänner sedan åkte vi och körde gocart! Sjukt roligt hade vi, min mobil låg i min ficka och under tiden jag körde hade den glidit ur så att jag tydligen suttit på den, ser ut som en böjd banan nästan, haha. Sedan på kvällen åkte vi till Sass och tog några drinkar och rökte vattenpipa och avslutade kvällen med att gå till Toyroom och kolla på Nelly när han sjöng.

Likes

Comments

Idag har vi spenderat dagen på zero gravity beach club med några av mina vänner ifrån Paris, vi har åkt vatten skoter runt "the palm", sett Justin Bieber, druckit drinkar och bara mått gott i solen längst havet. Nu ska vi äta något sedan åka till Billionaire nattklubb och ha en rolig sista kväll. Dock får det bli ganska lugnt ikväll, vi har väldigt mycket att hinna med imorgon, tex filma klart andra vloggen osv. Tur att vi inte åker hem förrän imorgon natt så att vi har hela dagen på oss imorgon också. 😊

Likes

Comments

Instagram@elinsandegren