Header

Några modeller som jobbar med topp agenturer i Dubai sa till mig att ansöka till Diva models här i Dubai, diva är en av de bästa agenturerna i Dubai och har flera framgångsrika modeller. Så efter att skickat in ansökan så fick jag ett mail att de ville att jag skulle komma in och visa min portfolio, presentera mig, ta mått och träffa de som bokar jobb. Så igår var jag där och fixade och skrev under, och idag fick jag ett positivt besked att jag gått med i deras agentur. Ett perfekt avslut på denna resa! Kommer absolut inte bli sista gången till Dubai, trivdes så bra och har redan planer.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Standard att varje fredag åker vi till något beach place här i Dubai, oftast befinner vi oss på Nikki Beach men idag testade vi zero gravity beach, mycket mindre ställe än Nikki Beach, men shit vilken utsikt man har där. Höghus, glas pool och bra musik. Så nu har vi jämt kommit hem, ska hoppa in i duschen och göra i ordning mig innan vi ska möta upp några vänner för att äta middag på resturang.

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag är det exakt en vecka kvar tills jag åker hem till Sverige, tiden går sååå fort när man har roligt. Var så rädd när jag skulle åka hit själv, men som dom säger "om ens drömmar inte skrämmer än, så är dom inte tillräckligt stora" och jag ångrar inte en sekund att jag åkte. Finns så mycket mer att se i världen och att träffa nya människor är bland det roligaste som finns, man växer verkligen som person när man går utanför sin "comfort zone". Nu under den sista veckan har jag tusen saker att stå med och några spännande möten inbokade också.

Likes

Comments

Likes

Comments

Igårkväll var vi på Mazaher och firade en vi jobbar med från Provocateur. Det är en libanesisk resturang och de brukar komma med en massa olika rätter till bordet, allt från sallad, pizza, kött, fisk osv. Absolut en av mina favorit restauranger här i Dubai. Dessutom bjuder dom på bra musik och olika shower under tiden.

Nu är det bara 1,5 vecka kvar tills jag kommer hem också. Har varit här i 4,5 vecka redan, helt galet vad tiden springer iväg. Har fortfarande några saker att fixa innan jag åker hem, ska bli så roligt att dela allt när allt är klart. Bilderna är från gårdagen, våran Range Rover bil med champagne haha. 

Likes

Comments

My work location today. Jag kom nyss hem efter att ha tillbringat nästan hela dagen i öknen då jag har haft photoshoot. Längtar redan att få se resultatet. Så nu ska jag slänga mig i duschen en snabbis innan vi ska på middag.

Likes

Comments

Idag ställde vi klockan och tog oss en tripp med våran nya vän som följde med oss till Abu Dhabi i måndags, han äger nämligen en lägenhet i Burj Khalifa, världens högsta byggnad. Och herregud vilken utsikt! Var nog det finaste jag sett. 

Två av tjejerna åker hem nu inom tre dagar redan, kommer bli så tomt utan dom.. Men jaja, vi ses nog säkert någonstans i världen. Vi avslutade med att äta Mc Donalds, för gooooott. Minns inte senast jag åt något onyttigt.

Likes

Comments

Instagram @elinsandegren