Igår åkte jag och Ksenia till en av mina agenturer här i Dubai, Fame agency för möte och även ta nya snaps och mått och senare på kvällen hade vi event på provo. Annars har det varit ganska lugnt sedan jag kom hit konstigt nog. Det har varit ganska kallt i Dubai i några veckor nu också men verkar som att efter helgen kommer det bli jätte fint igen, ca 25 grader. Får passa på att åka till stranden en hel del till veckan.

Idag tog alla tjejer en välbehövlig sovmorgon, så nu väntar vi på att få schema för dagen. Förhoppningsvis är vi lediga endel av kvällen så vi kan åka iväg på middag med några utav mina vänner här i Dubai som jag inte träffat än.😊

Likes

Comments

Från att sagt hejdå till alla nära och kära till att vinkat hejdå till pappa och min systers pojkvän på arlanda igår så känner man sig princip ensammast i världen ett tag, haha. Flygresan gick iaf bra, lite turbulens i slutet bara. Nu har jag iaf installerat mig på nya hotellet, Time Crystal. Förra gången bodde vi i området Al Barcha och nu bor vi i Tecom ist, kul med variation iaf.

Nu ligger jag och vilar och försöker bli frisk (åkte på en infektion i kroppen för några dagar sedan och äter nu någon bred antibiotika då de inte vet vart infektionen sitter). Vaknade ju självklart upp igår och var sämre när man skulle åka flyg, satt med tät näsa och halsont hela vägen princip.. Vi är iaf lediga under dagen idag vilket är behövligt för mig, vet dock inte förrän klockan sex om vi har event ikväll eller inte.

Såhär bor vi nu iaf, vi är tre modeller som delar på en stor lägenhet. Sedan bor de resterande tre modellerna i en likadan lägenhet bredvid. Gym, pool och bastu finns på toppvåningen! :-)

Likes

Comments

- Jag har sedan tonåren lyssnat på hiphop och förknippar mycket texter till mina egna känslor.

- Det krävs mycket för mig att släppa in någon ny människa i mitt liv.

- Skaldjur är min "favoriträtt" och något jag absolut inte äter är pannkakor.

- Jag dricker nästan aldrig alkohol och när jag väl gör det tar jag bara några få glas.

- Jag älskar att utmana mig själv.

- Jag är en fartdåre.

- Jag jobbar som modell och är entreprenör samt huvudmodell för en ny underkläds webbshop som öppnar i april.

- De människor som jag prioriterar i mitt liv gör jag allt för.

- Jag värderar respekt.

- Jag tror på karma och att allt händer utav en anledning.

- Avskyr orättvisan runt om i världen samt mobbning.

- Jag skänker pengar till SOS barnbyar och andra organisationer.

- Folk tror aldrig på att jag är svensk och när jag var liten fick jag ofta frågan om jag var adopterad.

- Vill jag ha något så kämpar jag för det tills jag får det.

- Enligt mig har äkta kärlek inga gränser eller lagar.

- Jag tittar nästan aldrig folk i ögonen.

- Jag pratar nästan aldrig känslor och när jag väl gör det så blir jag känslig och tycker det är jobbigt.

- Jag tillåter aldrig en person vara närgången vid mig om jag inte känner personen bra. På nattklubbar exempelvis tillåter jag aldrig någon röra mig och puttar alltid bort dom.

- Jag bär alltid pepparspray i min handväska sen fem år tillbaka.

- Jag är extremt flygrädd och får ångest varje gång jag sätter mig på ett flyg. (Ändå utsätter jag mig för det varje gång?! Haha)

Likes

Comments

För några dagar sedan fick jag biljetter till fashion week i Norge utav min agentur. Det pågår i en vecka men varken jag eller Linn har tid att stanna i Norge så länge pga jobb osv så vi tog en roadtrip under dagen ist. Skönt att komma ifrån vardagen samtidigt.

Iaf, det var ett nytt "fashion center" som dom byggt på flera våningar, bland annat Vogue fanns där och dom som var inbjudna till eventet fick även förtur att beställa hem kläder för deras nya kollektion som släpps nästa år. Inte bara Vogue utan även från alla olika design märken som fanns där. Det blev en ganska snabb visit för oss men kvalitets tid med ens bästa vän säger man ju aldrig nej till. :))

Likes

Comments

Glömmer helt bort att jag har den här bloggen ibland, är ju trots allt mest till för när jag är ute och reser och jobbar så mina vänner och familj kan ha koll på mig även där. ;) Hur som helst, har haft så mycket i mitt huvud på den senaste tiden så har varken varit pepp eller så engagerad men nu börjar jag äntligen få tillbaka det.

Har suttit med att välja kontrakt sen en månad tillbaka, tänkt så mitt huvud spränger haha. Men nu äntligen börjar bitarna falla på plats. Den 20e februari åker jag tillbaka till Dubai för sex veckors modelljobb än en gång. Trivs så jäkla bra där borta och inte nog med det så är en av modell tjejerna som jag jobbade med sist redan där nere på ett tre månaders kontrakt och kommer jobba med henne igen, så kuuul! Har även ett till jobb som jag måste sköta ifrån Dubai som jag kommer berätta mer om lite längre fram.

Bilderna är tagna utav min fina vän Lovisa.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Nu har vi jämt kommit hem efter en dag på Nassimi Beach som dom hade dags fest på. Dom bjöd på en massa mat och goda drinkar, men både jag och Linn var väldigt trötta så vi var bara där några timmar innan vi åkte tillbaka till hotellet.

Men shit vilket ställe Antlantis är, så stort och fint! Man känner sig som en liten myra bland det stora hotellet. Nu ska vi iaf börja göra i ordning oss, vi ska åka till Noir resturang och äta om någon timme!

Likes

Comments

Likes

Comments

Instagram@elinsandegren