Header

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Nu har vi jämt kommit hem efter en dag på Nassimi Beach som dom hade dags fest på. Dom bjöd på en massa mat och drinkar i vanlig ordning. Shit vilket ställe Antlantis är, så stort och fint! Man känner sig som en liten myra bland det stora hotellet. Nu ska vi iaf börja göra i ordning oss, vi ska åka till Noir resturang och äta om någon timme!

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag åkte vi på ladys day på Cove Beach. En strand som ligger precis bredvid det ända sju stjärniga hotellet i världen. Så hela dagen har vi bara chillat i solen, badat och ätit och druckit gott. Alla tjejer blev bjudna på champagne och vin, och tro mig det var inte ett glas skumpa utan påfyllning hela tiden verkligen. Vi blev även bjudna på en tallrik med små plock och även ett fruktfat.

När vi kom hem därifrån tog vi taxin till Dubai mall och även Burj Khalifa där vi åt mat och kollade på den kända fontän showen som visas på kvällen, otroligt fint! Så nu sitter vi på hotell rummet med en varsin ansiktsmask på och planerar de kommande dagarna. Bland annat så fick vi en inbjudan till Atlantic palms kända beachclub på fredag, ska bli galet kul.

Likes

Comments

Igår åkte vi till Marina Walk för att gå den kända promenaden bland alla båtar och höghus, sjukt mysigt att strosa runt där. Efter att vi varit där så tog vi taxi till en rooftop resturang, La Mome med några vänner.

Vi blev bjudna på tre rätters. Skaldjur till förrätt, kött och fisk som huvudrätt och en massa desserter till efterrätt och till det bjöd dom på de godaste drinkarna och även vin. Både maten och drycken var i toppklass!👌🏽 Efter maten åkte vi några våningar ner till en liten klubb för att ta några glas.

Likes

Comments

Likes

Comments

Instagram@elinsandegren