Vi alla har la kroppskomplex på något sätt och vis och det är hemskt. Jag tycker verkligen att man ska vara nöjd med sig själv men ändå är jag så onöjd det bara går. Jag sitter och klankar ner på mig själv för hur jag ser ut och varför jag inte har den "perfekta kroppen" ( inte för att det finns 1 perfekt kroppstyp, inte så jag menade.) Undrande varför kan jag inte bara gå ner i vikt, varför kan jag inte bara ha större av detta och mindre av detta.
Visst klart man kanske kan önska det men jag sitter verkligen och klagar och trycker ned mig själv.
jag kommer ihåg förra året då vi skulle ha simning och jag dagen innan hade största paniken. Men sen lugna jag ner mig och tänkte "nej ingen kommer titta på mig det är ingen fara".
Nästa dag när jag vaknar upp och kollar mig i spegeln kan jag inte annat än gråta. Jag satt framför spegeln och grät i över kanske 2 timmar för jag kunde inte gå, jag kunde inte visa mig.
Samma sak var det i somras, det var så himla varmt och svettigt och det ända jag ville var att bada. Men jag var tvungen att försäkra mig att det inte skulle vara så mycket människor där så att ingen såg mig. jag täckte mig så långt jag kunde innan jag kom till vattnet för att jag skämdes så mycket över min kropp. Jag har bristningar för att jag har gått upp ( jag menar självklart inte att det är fult ) men som tonåring är inte det vad jag vill ha hela min kropp fullt av..
Vet inte var jag ville komma med den här texten men ville bara "dela med mig"?
och jag ska försöka lära mig att vara nöjd med mig själv ( vilket du också borde göra )för att ALLA kroppar är vackra och jag måste bara lära mig att inkludera min kropp där.
Som jag läst lite överallt med texten
I Am My Own Body Goals! Avslutar jag här
ha det bäst ♡

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag var jag i skolan och det var fett jävla jobbigt vi hade långdag och det var så jävla högljutt och fick typ ingen arbetsro, och vi har prov imorgon hurra!.
Så nu har jag suttit och pluggat lite matte med pappa. Tycker synd om han jag fattar ingenting så jag säger "va jag fattar inte" minst 5 gånger per tal😂. Men vi gjorde iallafall 12 tal men har typ 20 mer tal och göra och han var tvungen att gå hem. Så jag får försöka göra mitt bästa även om det inte är bra hahah.
Men sen var han världens snällaste och köpte Ben och Jerry till alla så nu tänkte jag sitta och unna mig lite glass efter idag!♡
Ha det bäst puss!

Likes

Comments

Idag har jag inte ens gått ur sängen typ det ända jag har gjort var att ta en jätte kort promenad bara så att jag skulle få lite luft. Ich när jag kom hem igen hade mamma gjort en jätte god äppelpaj som vi åt och sen kollade jag bara på tv.
Men jag ska la försöka plugga lite också och försöka lägga mig tidigt så att jag inte är allt för trött imorgon. Ha det gött!♡

Likes

Comments

åhhh jag vet jag är så dålig på att skriva, men jag ska bättra mig jag lovar;)

Idag har jag iallafall storstädat mitt rum inför veckan som kommer eftersom jag vet att jag kommer att ha mycket plugg osv, och då är det mycket enklare att ha ett städat rum. Jag har verkligen rensat mitt rum idag, jag hittade massa gamla fina smycken som jag fick när jag var yngre och inte andvänt så mycket. Som jag ska börja göra igen.
Sen så åt jag och min familj en jättemysig middag♡ det blev tacogratäng. Brukade faktiskt inte gilla det men nu gör jag det hahah. Och så tittade vi på teve tillsammans tills nu då jag bestämde mig för att gå in på mitt rum och skriva lite och sen plugga lite SO.

Likes

Comments

Heej! idag har jag  bara legat och tagit det lugnt för jag är nämligen sjuk som jag nämnde i förra inlägget tror jag. Så är hemma från skolan idag för jag har rätt jobbig hosta och snuva men tror inte jag har feber iallafall. Men jag ska försöka gå till skolan imorgon eftersom jag ska iväg. Men det kan jag skriva om imorgon.
Jag hoppas bara att snuvan och hostan blir bättre för jag tycker typ det är pinsamt att hosta i skolan , speciellt i klassrummet😂.

jag har precis skrivit klart i mina fina nya dagbok så nu tänkte att jag försöka plugga lite matte för jag ska ha prov på fredag och jag fattar ingenting som det ser ut just nu iallafall.

Hoppas ni är friska och mår bra iallafall kram♡

Likes

Comments


Just nu sitter jag bara i sängen och tar det lugnt vilket jag är stressad över? Känns som om jag har så mycket att göra och jag kommer faktiskt inte ihåg om jag har det eller inte men har liksom ingen ork. Jag borde kolla och tänka på gymnasium eftersom jag börjar gymnasiet nästa år ( är 15 år ) men har ingen aning om vad jag vill bli längre eller vilken linje/inriktning jag vill gå. Har såklart tänkt på det lite men är fortfarande så himla osäker, och rädd att jag kommer välja fel och ångra mig.

Gymnasiedagarna börjar närma sig vilket jag är glad över så att man kan tänka lite där också men det jag mest ser fram emot är nog fotoautomaten som är där och ta coola bilder hahah. Men ser även fram emot att åka dit med vänner och få lite inspiration från dom och kanske lite idéer som jag inte tänkt på.

Ska även försöka fixa en fin profilbild och designa min blogg lite finare så att jag blir nöjd, tänkte försöka ta tag i det imorgon om jag mår bättre för att jag är sjuk, om jag inte måste plugga då!.

Likes

Comments