FÖRE:

Nu återstår bara vardagsrummet - och här kommer det! Innan var det en beige färg på tapeterna, det var några fläckar här och var och det satt en stor "klister-vägg-klocka" på väggen. Här inne har vi endast målat väggar, lister, dörrposter och socklar, vilket var välbehövligt då det var lite halvdant gjort. Färgen på väggarna är nyanserad pyttelite i grått men det ser egentligen vitt ut, det syns endast om man tittar på kontrasten mellan listerna och taket.


EFTER:

Soffan kommer från Mio. Till vänster gömmer sig en trådkorg i silver som också kommer därifrån, den används som filtkorg där resterande plädar ligger utifall att någon skulle vilja ha extra någon gång.

Mattan kommer från Jotex och soffbordet från Jysk.

Kuddarna och plädarna kommer likaså de från Mio. De fick jag i inflyttningspresent av farmor och farfar (<3333)

Jag är lite lost gällande vad jag ska ha på bordet men jag gillar denna kombo så länge. Till vänster står en vas från Owe Janssons, ljuslyktan i mitten vet jag faktiskt inte för den fick jag av farmor också, och lyktan till höger kommer från Mio. (I hörnet bredvid tvbänken ligger fortfarande mig gamla tv och fäste, de ska så småningom få åka tillbaka till Åsmundshyttan.)

Här skymtas Mathias lilla datorhörna, där stå mitt gamla sminkbord och alla hans prylar.

Tvbänken kommer från IKEAs fyndhörna och jag kammade hem den med 75% rabatt, riktigt kap! Lyktan är en inflyttningspresent från mamma. Tvn kommer från Philips och jag gillar typ fötterna bäst, haha.. De känns så mycket finare och stilrenade än dessa klassiska fötter som bara är en stor platta och en liten hals. Sen kan ni se att vi har ambilight också, jag visste faktiskt inte att det fanns och hade ingen aning om vad det skulle fylla för funktion tills jag köpte tvn. Men det ska tydligen ge ett större bildomfång och bidra med ett ljus som inte tröttar ut ögonen. Det fungerar väl, antar jag.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardag

Hej på er! Veckan har varit fullproppad med massor av saker. Måndag bjöd på jobb och sen bara middagssovning och slapp på soffan. Tisdagskväll åkte jag hem till Åsmundshyttan och åt tacos där med pappa, syskonen och Tilde, åkte hem och sov därefter. Mathias hade 150dagars så han trillade in genom dörren strax efter fyra. På onsdag kväll firade vi Gustaf hos mormor och morfar och i torsdags hade vi kvällsmöte på jobbet och avslutade med torsdagsmys hos Mathilda.

Idag hade jag rejäl sovmorgon till kvart i tio och slutade sedan strax efter fyra. Vi åkte och handlade lite när vi kom hem och sen har vi bara tagit det lugnt, ätit mat och nu ska vi kika på en film. Jag laddar för jobbhelg och kommer slockna tidigt. Hoppas ni får en toppenhelg så hörs vi!

Likes

Comments

Vardag

Hej på er kompisar! Igår var en bra dag. Kom i säng typ 04:30 i fredags så det resulterade i en rejäl sovmorgon till 12. Tog en sväng till Valbo själv och inhandlade två speglar och lite småsaker, det är så skönt att vara där själv och inte ha någon annan att ta hänsyn till. Tjejerna trillade in strax efter 18 och vi lagade tacos, drack massa drinkar och bara myste innan Mathias hämtade oss och där bar av in till Gävle. Tanken var att vi skulle till Slick, men vi fick gå vidare till Harrys istället och där stannade vi hela kvällen.

Fick en himla fin marmorbricka av tjejerna och kökshanddukar och grytunderlägg med dalahästar på, så fina <3333 Många Mora-Nissar intogs också, dagen till ära.

Imorse slog jag upp ögonen 14:00 (!!!!!!!!!!). Har aldrig sovit så länge?! Var i chock. Så den här dagen har varit väldigt kort och jag har inte gjort så mycket annat än att diska och plocka undan efter gårdagen, duschat och ätit tacos. Nu borde jag egentligen sovit för längesen med tanke på att jag börjar 06:00 imorgon, men efter en sovmorgon till eftermiddagen, så ja... ni kan ju tänka er hur trött jag inte är.

Likes

Comments

Inredning

Det blev visst en liten sneakpeak på vardagsrummet härifrån. Förövrigt är de enda två rummen som det finns dörr till toaletten och sovrummet, är väldigt skönt att ha allting öppet och slippa dörrarna!

I hallen är ingenting rustat av oss, det var redan klart när vi flyttade in. Gillar både golvet, tapeterna och storleken på hallen, finns ingenting att klaga på! Det enda som fattas är en helkroppsspegel men vilken återstår att se. Börjar tröttna på att inte kunna se hela en själv i en spegel så att allt ser ok ut innan man ska någonstans, haha... Låter kanske lite fåfängt men det må så vara. Får ta och inhandla en i helgen.

Likes

Comments