View tracker

Sorgligt nog har Ledin rätt, sommaren är alldeles för kort. Hela mitt s-i-s-t-a sommarlov har gått alldeles för fort men jag tycker det känns helt okej ändå. Måndag den 16e maj satt jag, ovetandes om vad som skulle ske, i vårat grupprum och lovade mig själv att göra det här sommarlovet till mitt bästa någonsin. Har jag det? Mja. Både ja och nej, men mest ja. Men vad exakt har jag gjort?

Jag har umgåtts med människor som jag tycker om och som fått mig att må bra. Och en människa som fått mig att må extra bra och som jag delat extra många minnen med. Jag är evigt tacksam för att han äntrade mitt liv vid den tidpunkt han gjorde. Och även om hela sommaren inte slutade som väntat, så är jag otroligt glad för allting jag fått uppleva under alla stunder.

Början av lovet tog mig med storm och jag gjorde alldeles för mycket skoj. Nätter som aldrig tog slut och härliga kvällar med fina människor framför en eld med vyn ut över vattnet var vad som stod på agendan nästintill varenda dag. Sömntimmarna blev färre och färre för var dag, men det var det helt klart värt. Jag behövde nog det innan mitt jobbschema skulle dra igång på riktigt.

Onsdag den 27e april skrev jag att ett inlägg här när jag hade massor av ångest och bara bestod av förvirring från topp till tå. "Jag vill resa till Grekland med en härlig vän och äta tzatziki med vitlöksbröd och känna värmen ända in på småtimmarna på vår balkong", skrev jag. Och det ska jag få göra den 18e september, tänka sig. Det kan jag behöva för att smälta alla nya intryck jag fått under sommaren och som uppladdning inför gymnasiearbete och höstens späckade schema. Jag ser fram emot det, otroligt mycket.

Likes

Comments

View tracker

Första helgen i juni var helt magisk och en upplevelse jag kommer kunna leva på nästan hela livet, eller åtminstone några år framöver. Inte nog med att fredagen inleddes med langos på Bessemerfesten och ett nattdopp som jag fick dela med några få personer jag tycker otroligt mycket om, så fortsatte hela helgen i samma euforiska bubbla.

Med ett depåstopp vid Göta Kanal och den förväntansfulla stämningen i bilen med tjejerna kändes det inte alls att lördagens roadtrip tog sju hela timmar. Den var över snabbare än tjejerna hade hunnit diskutera vad de gjorde under gårdagen. Men det är väl så det brukar vara när man har någonting att se fram emot, tiden bara flög förbi.

Väl framme i Göteborg packade vi in oss i husvagnen, gjorde oss hemmastadda och firade dagarna vi hade framför oss med mat på Jensen's Buffhouse innan vi nakenbadade i havet och satt ute lite för länge på campingen inlindade i varsitt täcke och bara pratade om livet.

Söndagen bestod bara av kö. Kö, kö och återigen KÖ. Och lite donken-mat alldeles för många gånger. Och vattenflaskor i mängder, trängsel, svett, solsting, solbränna, huvudvärk och onda fötter. Men det var det värt, alla gånger. Konserten är bland det mäktigaste jag varit med om, när vi väl stod där i publikhavet någonstans bland 70,144 människor hade vi alla, eller iallafall jag, väldigt svårt för att ta in och smälta att vi faktiskt stod där vi drömt om att stå sen vi köpte biljetterna för overkligt många månader sen. Och sen var allting över innan vi hann blinka och jag vill bara uppleva allting om och om igen.

Sveriges nationaldag spenderade vi i Göteborg och bara mådde bra i det fina vädret i staden med syd-Sveriges trevligaste människor. Vi åt på Vapiano och kikade i affärer men handlade ingenting. Det var mysigt att bara gå där och dela alla intryck från de senaste dagarna tillsammans med några av de viktigaste människorna jag har i mitt liv. 


Det här vill jag göra om.

Likes

Comments

View tracker

Allt rullar på och jag skrattar dagarna långa. Med fantastiska människor vid min sida lever jag mitt i lyckoruset och bara känner hur bra livet är. Hur bra jag mår. Dagarna bara rusar förbi och sommaren är på ingång. Jag har hunnit med varma kvällar med härliga människor, utflykter och att ta första doppet. Glass i solen och bara ben var en vana förra veckan, sorgligt nog har nu vinterjackan åkt fram igen och det är under 10°C utomhus. Men jag lever ändå, och humöret ligger på topp trots att vädret inte gör det.

Just nu håller jag på att ta igen de sista uppgifterna som ska in innan sommarlovet. Det är hårt och mycket att bita i, men det känns skönt att ha kommit igång med att pricka av den långa listan. Om 20dagar befinner jag mig i Göteborg med mina fina tjejer som jag tycker så mycket om och om 25dagar går jag på sommarlov och framför mig väntar mitt absolut sista sommarlov, därför ska jag se till att göra det till mitt bästa NÅGONSIN. Jag hoppas ni mår bra, för det gör jag. Ha d gott,

Likes

Comments

Jag identitetskrisar lite. Senaste veckorna har varit lite röriga och det känns som om allt som om möjligt kunnat hända, har hänt eller är på väg att hända.

Jag vill kapa av mitt blonda barr till nyckelbenen och jag vill kasta ut alla kläder ur garderoben och börja om. Jag vill resa till Grekland med en härlig vän och äta tzatziki med vitlöksbröd och känna värmen ända in på småtimmarna på vår balkong, fylla 18år och filosofera fram en mening med livet. Jag vill ta studenten och börja jobba och jag vill sitta i Julias fönster och dricka Ernst vin ur Ernst vinglas och speja ut över hustaken och hela Falun. Jag vill flytta till Kenya eller USA ett år, eller åtminstone till Falun, det kvittar egentligen. Jag vill ha förändring och nytt nytt nytt.

Jag vill umgås med mina tjejer och skratta tills jag kiknar och magen vänder sig, le så mycket att mungiporna fastnar uppe vid tinningarna, kramas hårt och skriksjunga till Håkan på Ullevi den 5e juni. Jag vill ha djupa diskussioner med Julia och promenera hem genom Falun 03:47 med varsin cykel efter en bra kväll och natt. Jag vill hitta någon jag aldrig vill vara ifrån och som kan krama på plats alla bitar när de egentligen ligger utspridda över hela golvet. Jag vill känna hur hela kroppen fylls med lycka enda ut i fingertopparna och bara må bra bra bra.

Det är så mycket jag vill göra.

Likes

Comments

View tracker