Hej på er alla fina! Idag är jag ledig och vaknade till sooool, hur underbart att pricka in det på sin lediga dag?? Hade egentligen tänkt packa det sista idag men det får vänta. Alltså förstår ni att jag om 6 (!!!!) dagar får nyckeln till min lägenhet och jag blir vuxen på riktigt. LÄNGTAR!

Hur som helst så jobbade jag igår och hade sen träning på kvällen. Gjorde ett utav mina bästa pass sen skadan och vara nästan upp på persvikter i frivändningen. Kändes så otroligt bra och precis en liten boost jag behövde. I helgen väntar nämligen 2 utav säsongens största och roligaste tävlingar och jag hoppas att jag kan genomföra båda två.
På tal om tävlingar så ska jag snart iväg till kvällens kastträning och det ska bli grymt kul!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej alla fina, hoppas ni mår underbart!! Är ni taggade för midsommar imorgon?
Själv är jag fett otaggad för jobbet men hoppas verkligen att dagen går fort så jag sen kan få ha kul med mina vänner.
Har spenderat större delen av kvällen med att sätta upp tält och fixa inför just imorgon. Ber verkligen för att det inte ska regna något, det förstör ju verkligen allt..
Här får ni iaf se en liten sneak på det jag ska ha på mig imorgon, puss och godnatt fina ni <3

Likes

Comments

Här är dagens längsta kast, 39,61. Ytterligare en seger vilket egentligen är ganska oväsentligt men bra för självförtroende och ytterligare ett kast på 39 meter. Mina 4 inledande tävlingar har varit jämna, alla bästa resultat över 39 och det känns alltid positivt.
Tyckte jag hade mer i kroppen idag och blir lite frustrerad när jag gör enkla teknikmissar. Vet att jag kan bättre men nu märks det ju av att jag har missat väldigt mycket kastträning under skadan så det är inte så konstigt.
Jag vet vad jag behöver jobba vidare på och det är bara att fortsätta nöta :)

Likes

Comments

Min för tillfället favorit frukost & gårdagens gymoutfit.

Godmorgon kära ni, hoppas ni mår toppen?? Idag är jag ledig och har bra dag framför mig. Ska in till stan om en liten stund för att shoppa till en del grejer för midsommar. Ska nämligen precis som förra året ha en liten fest här hemma så har lite att förbereda.
Senare ikväll väntar tävling på hemmaplan och därefter åker vi direkt till Adams match.
Bra onsdag med andra ord!

Likes

Comments

En video från träningspasset igår. Som ni hör så blåste det verkligen rejält och det syns i slutet för hela vinden tar tag i kroppen haha. Det var sjukt svårt att kasta igår och jag är verkligen inte van vid så mycket vind. Svårt att kontrollera tekniken och kroppen då.
Men ändå ett helt ok pass.

Likes

Comments

Hallå på er och välkommen måndag. Jag jobbar delad tur idag, vilket innebär 2 h rast på eftermiddagen. Skyndade mig hem för att ligga en stund i solen vilket var såå härligt. Vi gick två personal kort idag så morgonen var rejält stressig. Behövde lite avkoppling för nu kl 16 går jag på kvällspasset.
Hur är er måndag?

Likes

Comments

Vet att min uppdatering suger ibland men veckan har inte varit min bästa. Ganska trött och ganska ledsen på mycket och då fokuserar jag på annat. Vet ärligt inte hur mycket jag kommer blogga fram tills jag flyttar för det händer verkligen inte så mycket spännande saker i mitt liv just nu. Men det är bara 2 veckor till flytt sen blir det bättre.

Idag skulle jag tävlat men kroppen har sagt ifrån och vi bestämde oss för att vila från tävling och satsa på ett bra träningspass istället. Tycker att dem besluten är svåra att ta för det känns lite som ett misslyckande när kroppen säger ifrån men sånt man får lära sig att acceptera.
I helgen har jag lagt mycket fokus på vänner och hängt med Amanda typ hela helgen. Så mental återhämtning har jag absolut fått.
Nu blir det frukost, hoppas ni mår toppen!

Likes

Comments

Contains affiliate links

HÄR // HÄR

Ingen har väl missat Chiqulles otroligt populära kostymbyxor. Älskar dem allihopa och har länge varit sugen på dem röda för jag tycker att det är en så ball färg. Men till slut klickade jag hem dem ljusrosa, hoppas på att få hem dem i morgon och sitter dem bra så blir det säkert ett par till.

Likes

Comments

Igår begav jag mig till Göteborg för säsongens 3:dje tävling. Jag älskar verkligen att tävla i Gbg så jag var väldigt förväntansfull. Försökte vara mer avslappnad den här gången och bara gå och ha roligt. Det blev ett nytt SB (säsongsbästa) och en seger så jag är nöjd. 40,63 är bara 1,5 meter från mitt pers och jag känner att det finns så otroligt mycket mer i kroppen.
Helt klart ett steg i rätt riktning och det är bara att fortsätta jobba vidare med tekniken så kommer det lossna rejält snart tror jag!

Likes

Comments

Instagram@elinrubin