Smått försenade presenter och sen middag stod på Kvällslistan för denna dagen. Imorgon och helgen blir det jobb, som vanligt.. Är inte ett dugg sugen.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nä, efter tusen olika förslag och tips så blev det löshår trots alllt. Eller hårförlängning som det kallas, vilket inte kommer förlänga ett dugg för mig eftersom att jag redan har 65 cm. Men detta är ju som sagt bara för att slinga håret. Kommer nog bli nice! 
Puss på er! <3 

Likes

Comments

Åh, jag kan inte bestämma mig vad jag ska göra med mitt hår. Ska jag gå till frisören och skaffa blonda slingor eller ska jag göra blonda toppar? Eller ska jag bara gå och klippa mig, och köpa löshår som slingor istället? Och hur fan ska jag klippa mig? Gah, blir tokig. Behöver förslag! Vad tycker ni? 

Annars då? Jo tack, livet rullar på som bara tusan just nu. Hinner knappt med. Love it <3 

Likes

Comments

Fyller 19 idag och börjar krisa för att tiden går alldeles för fort. Okej, jag har känt mig vuxen, rent mentalt, ganska länge nu, men nu är jag fan påväg dit åldersmässigt också. Och jag vet inte, det känns ju lite sisådär. Men.. på något sätt känns allt mer lagligt att göra nu, har alltid känt mig en aning skyldig när jag drar till krogen eller hamnar i andra situationer där man måste vara 18 och får visa leg, precis som om de skulle tänka "Jasså, nu passar du på din lilla skitunge, att utnyttja systemet bara för att du precis blivit myndig." Haha, nu ligger jag inte längre vid den där smala gränsen iaf. ;)

Hoppas ni har en fantastisk dag! Själv ska jag snart ut och äta med min far, beställa tid för att fixa mina naglar och köra ett träningspass innan dagen är över. Puss!! 

Likes

Comments

Försov mig imorse för första gången någonsin tror jag. Min snälla pappi fick komma och hämta mig och köra mig till jobbet så jag hann i tid ändå tillslut. Så nu har jag min efterlängtade lunch, som består av en banan. Bättre än inget! ;)

Sjukt kul att se att jag är med på listan "Bloggar på gång" på Blogkeen, känns underbart, trots att jag inte är lika aktiv längre. Gulliga ni är allihop! :) <3

Likes

Comments

Bra dag med stenhårda träningspass och lite solning efteråt, tjejen börjar fan få lite färg! Inte helt okej kväll, men man kan inte få allt. Tänder lite ljus, lyssnar på lite bortglömd musik och gör det bästa av situationen. Hade Såå velat vara ledig i helgen dock, men får bita ihop och utnyttja kvällen istället.

Skulle jättegärna vilja ha tips på vad ni vill ha mer av här i bloggen också! :)

Likes

Comments

Snyggaste kvinnan på jorden. Det är verkligen så, Sverige har en del del att skryta om. Och speciellt Elita!

Sitter i skolan och segar och börjar inte förrän om en timme, och hungrar ihjäl. Även om jag alltid älskat skolan så kan jag erkänna att jag ser hemskt mycket fram emot att ta studenten och släppa alla krav härifrån och verkligen börja ett nytt liv. Tur för mig att jag har ett fast jobb som jag kan gå till och inte börja livet som vuxen utan arbete. Men det skrämmer mig ändå en aning, det kan jag ju inte sticka under stolen med. Det kommer bli så mycket, flytt, söka nya studier, hitta jobb i Sthlm, försöka kunna leva på det jag drömmer om, och hitta vänner och ett nytt liv där borta. Känns stort på något vis, men det är inte så konstigt förstås, det är ju precis vad det är. Stort. Men.. nu ska jag kanske börja med att avklara denna dagen innan jag går vidare. Skola till 16, gym till 18, jobb 19-22. Tagga sova sen eller.

Likes

Comments

Go' dag som fan idag alltså! Har inte hunnit blogga ordentligt heller, har varit i skolan och jobbat hela kvällen. Är sjukt sugen på att hitta på något kul och leva livet, är dags snart. Men har inget större att komma med ikväll tyvärr, men ni lär märka vad som är på G mina vänner. Sov sött!

Likes

Comments

Skulle bli superglad om ni vill följa mig på bloglovin, blogkeen och naturligtvis instagram! Där lägger jag upp lite mer än det som finns på bloggen, så vill ni ha mer utkik är det där jag håller till! :)

Likes

Comments

Varit iväg en runda på gymmet och passade på att sola en stund efteråt. Tänkte börja med det för första gången, får väl göra det med viss regelbundenhet och se om det gör någon skillnad. Har ingen aning om hur länge eller ofta man bör göra, men.. Nu kör vi på!

Likes

Comments