Hej kära bloggläsare!

Har blivit mer aktiv nu på senare tid då man har mycket raster och så. Hurusom, ni har säkert läst titeln om vad detta blogginlägget kommer att handla om. Släkten anlände klockan 12:30 och då hälsade man ju på alla och gav dom en kram. Sedan startade vi allting med en frågesport, först för att testa deras kunskap om saker och ting från matematik till musik liksom. Sen blev det lite frågor om mig, och jag kan påstå att dom kände mig rätt bra faktiskt hahahaha. Jaja vinsten gick iaf till lag 1, dom vann priset att man fick välja lek till aktiviteten i eftermiddag. Sedan efter det så hade gick dom och satte sig (jag hade satt ut bordsplaceringar) och det var bra tycker jag, dom uppskattade att jag hade gjort det. Hade strukturerat upp mitt kalas så in i tusan, exakta specifika tider och så, men det är bra. Vi satte oss ner och åt räksmörgås och prata lite med varandra, sedan, oj, innan vi åt det så öppnade jag presenter. Blev sjukt nöjd överallting, sååå fina presenter alltså. Men SEN åt vi räksmörgås hahah. Sen fikade vi och jag och min kusin Lina gick och plinkade lite på pianot, hon lärde mig hur man spelade Fyr Elis? Kan den heta så? Aja en låt iaf (gammal), det var mysigt att bara sitta vid pianot och spela med Lina, jag spelade så bra jag kunde, och det gick ganska bra måste jag påstå. Sen åkte släkten hem. Nu sitter jag btw i skolan och väntar på en matematiklektion. Hade alla! :)


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Detta var en grymt bra dag och alla var så himla sympatiska och jag saknar denna dagen! Bästa helgen på länge måste jag påstå!! Tittar på Allan bilder om och om igen!! 

Likes

Comments

Hallå alla läsare!

Idag fyller jag 15 år, det är sjukt kul och nu får jag köra moppe haha!! Dagen som man längtat efter ett tag nu är här! Sjukt kul! Många har sagt grattis och det är kul!! Ikväll blir det firande och pizza och godis!!

Ha det fint Alla! :D

Likes

Comments

Hej allihopa!

Förlåt för dålig uppdatering, men tiden har liksom inte funnits. Jag har börjat nian och det är mycket i skolan, nu gäller det bara att prestera på topp och göra sitt allra bästa!! Nu ska vi snart ha geografi och det är väl ganska roligt. Och sen gymnasiet.. hm undra vilken linje det blir! Får väl säga det om nåt år hahaha! Men hadeeee alla

Likes

Comments

Hello everybody! Now I have a lesson, we have got a homework from my english teacher that we must do different tings, so I elected to make a blog comment in english. I want to talk about music today, one of my favorite band is One Direction, I like the song which name is The story of my life and One way are another. I like this sings because the members in One Direction sings very good and they look good! Have a nice day all! :) 


Likes

Comments

Hejsan! Nu var det längesen jag skrev på min blogg. Men jag skriver lite nu medan vi har rast. Idag är det fredag, vilket känns härligt för jag tycker om fredagar! :) 

Likes

Comments

​Hej på er! 

Jag är så himla glad att det är fredag idag.  Jag älskar fredagar då man får äta godis och vara med sina vänner. Nu ska vi ha lite svenska, vilket är ett ämne jag ÄLSKAR!! Men nu ska jag inte göra något särkilt. Jag har inte varit så aktiv på den sista tiden. Men det är fullt upp med skolan just nu! Men ha en fantastisk fredag iallafall. 

Likes

Comments

​Hej alla! Idag är det julafton, jag älskar julafton jag tycker att det är den bästa högtiden på året! ​Så idag ska jag åka bort till mina kusiner och farmor och farfar mm. Men jag önskar er alla en riktigt god jul!! 

Likes

Comments

​Hej allihopa! 😊 nu sitter jag i skolan med mina vänner! 😘 snart om några minuter så ska jag ha nationella prov! har skrivit det massa gånger men ändå. Hoppas ju på det bästa! hejdåoch ha en bra dag allesammans 😃

Likes

Comments

​Hej nu är jag hemma igen efter lång skoldag med lektioner!😃 aja nu tänkte jag ta nått och äta innan det blir simning. Saknar vännerna där. Matte lektionen var rolig tycker jag vi fick jobba med en sida och sen skulle vi göra diagnos 5. Får väll se hur det går! 👍jamen imorgon är det nationella prov i svenska imorgon igen.  Ja ha en bra eftermiddag 😃😄😊👍 

Likes

Comments