Hej! igår bar det av till sundsvalls flygplats för att ha möte inför studenten. Jag jobbar som skolfotograf också och vi fotar ju studenter också!
Sen for jag till julia och myste, bästa hon❤

Likes

Comments

igår somsagt så kom julia hit och hon hjälpte mig sätta upp hyllorma, nu glömde ju jag ta en bild på hur det såg ut innan, men tänk bort hyllorna bara! så nöjd då jag kanske äntligen får plats med mina saker!

Likes

Comments

Hoppas på att denna dag blir bra då dom två senaste dagarna varit bland dom värsta i mitt liv.
Tänkte idag iallafall sätta upp hyllorna jag köpte häromdagen, renbädda sängen (bääästa som finns), städa och umgås med julia och förhoppningsvis frida också.
Just nu har jag på en av väggarna i mitt rum två hyllor som bara står och dammar, har inget vettigt att ställa på dessa hyllor så jag har tänkt att ta bort dom och göra en tavelvägg där, har kikat ut lite affischer jag tycker är fina men har svårt att bestämma mig..

Likes

Comments

När man fortfarande är vaken och hör fågelkvitter utanför vet man att man är körd. Har alldeles för mycket att tänka på för att kunna somna.

Likes

Comments

Ni såg ju i söndags att jag åkte till farmor. Vi fikade, åt jordgubbar och pratade. Hon sa att hon hade så himla ont i magen, vilket är förstående pga cancern, men gick omkring och envisades med att fixa fika till oss ändå, som den tjurskalle hon var.

Idag när jag stod på jobbet så ringde jobbtelefonen och jag såg att det var mamma, jag förstod direkt. Farmor har gått bort.
Lyckligtvis har jag så otroliga kollegor så jag fick fara från jobbet, till sjukhuset och se henne en sista gång.. där satt vi bredvid henne i 1.5 timme, och overklighetskänslan är obeskrivlig. Att hon låg där och såg ut att sova, men hon är inte kvar.. bara pågrund av den där förbannade sjukdomen. Den plockar folks liv varje dag, alldeles för tidigt. 11/9-16 tog den min älskade lilla morfar, då den plågat honom i mer än ett år, och nu har den skördat ett till liv i min omgivning.
#fuckcancer

Likes

Comments

Minns inte senast jag åt frukost, känner mig rätt duktig! Ska sleva i mig detta och sedan bege mig mot jobbet. Ha en bra dag!

Likes

Comments

blev en tripp till ikea i umeå idag, köpte lite hyllor å så. Tänkte ta en före och efterbild sen när jag orkar sätta upp dom..haha

Likes

Comments