Header

Jag undrar när vi kommer sluta bry oss så mycket. Jag bryr mig mindre och mindre för varje år som passerar. Men jag känner mig varken äldre eller klokare, snarare ung och nyfiken och förväntansfull på vad som kommer hända. Kommer jag alltid känna såhär? Med en stark längtan efter vad som ska hända. Eller kommer jag bli nöjd någon gång. Är man misslyckad om man nöjer sig? Nej det tror jag inte men jag tror heller inte jag någonsin kommer nöja eller vänja mig. Tänk om jag fastnar. Blir för nöjd. Jag accepterar mig själv idag mer än någonsin, även om jag mer än någonsin är ute efter att växa som människa. Jag accepterar också andra mer. Att alla är så olika, eller jag har nog alltid varit ganska accepterande om jag tänker efter. Även när andra inte varit det. Dock vill jag mer nu, jag vill visa andra att jag vill. Jag är motiverad, men utan mål. Jag vill bara ta allt som det kommer, jag vill alltid resonera så. Och jag vill att alla ska förstå hur jävla bra dom är, att vi alla är så jävla fina och grymma.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

 Imorgon är det en vecka sedan jag kom hit, heelt ensam. Känns så konstigt att jag redan börjar vänja mig vid miljön, till och med vid vänstertrafiken även fast jag inte ens börjat köra själv än.
Jag hade heller inte kunnat önska mig en bättre familj att få bo hos och dom visar verkligen enorm förståelse vid att det är en stor omställning att komma helt ensam till ett nytt land. 
Men det är verkligen helt fantastiskt här och människorna likaså. Folk ler och pratar med dig helt utan anledning, är allmänt laid back och verkar så oerhört tillfreds på nåt vis. (precis nu när jag sitter och skriver detta kommer mamman i familjen in på mitt rum och säger att min favoritchoklad finns i kylen, hur underbar !!?????) *kindnessoverload*

Jag och deras tidigare au pair som förövrigt åker hem till Frankrike imorgon (så tråkigt), har vart iväg på lite saker ihop. Bland annat en surflektion i lördags som var bland det roligaste jag gjort på länge och miljön ska vi inte ens diskutera.. SÅ vackert. Jag hoppas jag kommer trivas här minst lika bra som hon har gjort.

Är så stolt över mig själv som faktiskt är här nu, för ett år sedan hade det nog aldrig fungerat.
Livet var typ baserat på hur mycket jag tränade och vad jag åt, hälsofreak deluxe thats fo sure..
Jag vet inte hur det kom sig men jag tröttnade som fan till slut, det tog helt enkelt för mycket energi från den där saken dom flesta av oss har i huvudet. Jag VILL kunna leva på endast jordgubbar och choklad en dag utan att få dåligt samvete och jag VILL kunna äta svinnyttigt andra dagar utan att känna att jag måste göra det varje dag och jag vill träna för att det är gött. Här stressar jag inte alls på samma sätt som hemma och jag känner mig mer lugn än vad jag gjort på länge.

 And thats it, tjingelz


Likes

Comments