Header

Hej finisar!

Lugn morgon är vad vi har haft. Inte stressat utan bara tagit det lugnt. Dock väckte Kiwi mig runt halv 9 och ville gå ut och kissa och sen var det ingen ide att gå och lägga sig igen. Men åt lite frukost och sen bytte jag om , tog kameran och tog med hundarna på en promenad. Super mysigt hade vi! Som ni ser på bilderna så verkade hundarna njuta precis lika mycket som jag på promenaden. 

Så nu har jag två utslagna hjältar på köksgolvet jämte mig och jag ska ta tag i hemmet lite grann. Så vi hörs lite mer senare ! :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag måste bara visa mina ny älsklingar. Dom är så sjukt snygga och så bekväma att gå i! Såg dom HÄR och skickade till mina sambo , på halvskoj sådär, att dessa vill jag ha! Tänkte inte mer på de, trodde aldrig att han skulle köpa de, då jag har ett x antal skor hemma som han börjar bli lite irriterad på.. ops! Men när skulle titta brevlådan för ett par veckor sen så låg dessa där, och ja, jag är helt kär i dom!

Tack igen, älskling!

​Så grymt SNYGGA!

Likes

Comments

Hej godingar ! =)

När man inte bloggat på ett tag är det svårt att få in rutiner och med handen på hjärtat glömmer man av att man skaffat blogg igen. Men det ska bli bättring på detta nu!

Just nu har precis stekt lite korv och äter korv med bröd till lunch. Var så himla hungrig och det var de som var lätt tillgängligt. Om en timma cirka ska jag och Kiwi ut på lite spårträning med min pappa. Det ska blir roligt, har inte spårat på ett tag så skönt att komma igång igen.

Tänkte göra ett snabbt inlägg nu bara , så hörs vi mer senare! =)


​Bjuder på en bild ifrån Öland! <3

Likes

Comments

Elin heter jag, 23 år och bor tillsammans med min sambo, våran hund Kiwi och våra katter, Saffran, Pepsi och Siri i en lägenhet en kort bilfärd utanför älskade Göteborg.

Här kommer ni får följa min dagbok på internet, med mycket bilder, tankar, tips, inspiration , och självklart min vardag och mycket kommer det handla om mina djur= Bilder, utvecklingar för våran valp som är 4 månader, promenader mm. Mitt liv helt enkelt!

Hoppas vi fortsätter att ses ! 😄


Likes

Comments