Godmorgon snyggingar!
Som vanligt sov jag oroligt och hade sjukt svårt att somna. Men sen är det ruskigt svårt att komma upp på morgonen när man väl somnat och lyckats sova några timmar. Det känns just nu som jag är bakfull utan alkohol. Jag stör mig något fruktansvärt när jag mår så här. Jag har kommit in i en riktigt deep period nu. Riktigt trött hela tiden, och det leder till de ena och det andra. Bland annat ångest och tappar all motivation. Orkeslös och jag mår verkligen piss. Men tur är att jag har världens underbaraste familj och vänner som är så förstående när jag har mina perioder..

Nog med negativitet. Ska snart äta lite frukost, ta mina mediciner , och bara ta en härlig lång frukost. Försöka tänka positivt. Efter frukosten blir det en härlig promenad med mina bästa vänner, Kiwi och Flingan. Dom får mig alltid att må bra, och dom får mig att komma ut ur min bubbla en stund. Vad skulle man göra utan sina djur ?

Det ärr så långt jag kommit idag, sen får vi se vad dagen har att erbjuda! Ha en härlig onsdag! ♥

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej finisar och välkommen till min blogg!

Elin heter jag och är 24 år som bor i en lägenhet få mil utanför Göteborg, ut mot landet. Jag delar min lägenhet med mina fyrbenta vänner, mina 3 katter och min hund Kiwi.

Kommer starta denna bloggen för att skriva av mig och inte längre "skämmas" över mitt dolda handikapp som många inte vet om att jag har( för att jag inte har berättat de, för att jag "skämts" och har inte velat bli identifierad för min skada) och vad mitt handikapp för med sig. Jag har nämligen hjärntrötthet som är en biverkning av mina mediciner som jag fick när jag hade leukemi när jag var liten. som medför bland annat
ADD, Depression , ångest och framför allt trötthet.

Kommer bjuda på mycket ärlighet i bloggen, om hur det är att leva med detta och hur det påverkar mig i min vardag och jobb. Kanske kan de hjälpa någon som sitter i samma sits! Kommer inte skriva denna blogg för att jag vill att folk ska tycka synd om mig, utan vill bara att folk ska få upp ögonen om vad hjärntrötthet är. Och hur det kan påverka en människas liv.

Men jag är också en normal ung vuxen som älskar att umgås med vänner, mina djur och familj. Fotografi är också något jag tycker om och kommer dela med mig av det med. Att skriva får mig att må bra så detta kommer bli som terapi för mig.

Och just de, är även en gnutta rolig, bjuder på mig själv,tycker om att skratta och får nog kalla mig själv för en shopaholic!

Välkommen att följa mitt liv!

Kontakt: Kiiwan@hotmail.com
Instagram: elinrebeecka

Likes

Comments