Godmorgon darlings!
Fredag idag, veckans bästa dag om man är ledig på helgen! Och denna helgen är jag ledig , så idag är de riktigt roligt att jobba =) !

Dock är jag inte världens piggaste idag, har sovit helt okej i natt men ändå vaknat en del under natten. Och sen är de ju så typiskt att man sover som bäst när klockan ringer på morgonen .. Men all you need is coffee! Right? 😉

Ikväll blir de fredags mys tillsammans med min kärlek som kommer efter jobbet. Så vi ska tillbringa hela helgen tillsammans. Ska bli himla mysigt ! 💕

Hur ser eran fredag ut?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Är helt kär i dessa skal ifrån #idealofsweden !!

Hej godingar!
Häromdagen köpte jag mitt tredje skal från ideal of Sweden och jag är helt kär i dessa! Den till vänster , men blommorna på är mitt senaste tillskott i familjen!

Visst är dom underbara? 💕

Inlägget innehåller adlinks!

Likes

Comments

Hej godingar!

Jag skulle ju så fint börja blogga igen, men så fort jag starta bloggen kom jag ner i en djup svacka och den svackan är jag fortfarande kvar i. Men jag vill ändå försöka blogga och skriva av mig lite känslor och hur jag mår. Som sagt så är detta som en terapi för mig.

Dagarna har verkligen varit kaotiska! : Sömnlösa nätter, mardrömmar, ångestfyllda dagar(det har känts som mitt hjärta ska gå sönder), ont i kroppen, irriterad, gråtmild( herregud jag vet inte hur många gånger jag gråtit), över analyserat precis allt, känslig, noll motivation.. Ja listan kan bli lång. Men det värsta har nog varit tröttheten och orkelösheten. Och känslan av att man inte duger. För det är just det jag känner när jag mår såhär. Jag känner mig otillräcklig och känner mig mest vägen och "jobbig" och så vet jag att absolut så är inte fallet. Mina nära och kära vet att jag kan få såna här svackor. Men nu dom senaste veckorna har jag inte ens känt igen mig själv. Får panikångest attacker under nätterna, hjärtat som håller på att hoppa ur bröstet på mig, svettningarna och blåmärkena jag får utav min nya medicin. Och trycket över bröstet. Jag har känt såhär förut, men de brukar bara hålla i sig max en dag, och det brukar ge med sig efter en natt sömn. Men det släpper inte..

Visserligen håller jag på att invänja mig med en ny medicin: Venlafaxin. Har inte ätit den förut och jag känner att den både hjälper och stjälper mig. Den ger mig mer biverkningar än vad andra mediciner har gjort förut. Men den hjälper mig att hålla mig på en rak bana och inte upp och ner. Men i början är det ju som sagt alltid värre innan kroppen har vant sig..

Jag är fortsatt sjukskriven 25% , en månad till.. För som jag mår nu orkar jag verkligen inte jobba 100% . Då går jag under..

Så dom senaste dagarna har verkligen bara varit som en dimma. Har bara önskat att dagen ska ta slut så jag får gå och lägga mig och sova. Men sen när jag väl ska lägga mig att sova så kan jag inte somna, eller vaknar i panik att jag drömt mardrömmar och spänt mig, så jag knappt kan röra mig. Jag hoppas verkligen denna svackan släpper snart. För jag orkar verkligen inte må såhär längre!

Bjuder på lite bilder under förra veckan+ denna veckan iallafall!


En text jag hittade på en facebookgrupp som jag är med i. Tyckte den var så bra och passade in på mig så bra!

I måndags fick jag ÄNTLIGEN min nya soffa och mitt nya soffbord! Är helt kär i mitt "nya" vardagsrum!
Visst blev det fint?

O

Förra veckan var jag och mamma på en liten shoppingtur. Vi började dagen med en frukost på ikea och sen åkte vi till Frölunda torg där vi shoppade, fikade och hade verkligen en jätte trevlig mor och dotter dag!

Och avslutar detta inlägg med två av mina räddare i nöden. Vad skulle man göra utan sina djur ?

Kommer börja uppdatera mer nu.
Men vi hörs så länge!

Likes

Comments

Godkväll babes!
Kom hem ifrån jobbet för ett tag sen. Jag har varit ute med Kiwi och sen satte jag mig soffan och tittade färdigt på ett avsnitt som jag inte hann se färdigt innan det var dags att åka till jobbet. Just nu tittar jag på serien "The killing" och den är faktiskt riktigt bra. Har på väldigt kort tid plöjt igenom 3 säsonger, och är nu inne på såsön 4 som även är sista säsongen.
Idag började jag klockan 17.00 och slutade 21.00, inte många timmar. Men mitt schema har blivit lite konstigt nu. För 2 veckor sen ungefär blev jag sjukskriven 25% och jobbar alltså nu 75%. Jag hoppas att jag snart ska börja orka jobba100% igen!

Dagen idag har varit helt okej får jag väl säga. Jag vaknade hyfsat pigg imorse och kände mig pigg fram till kl 15.00 ungefär. Då började jag dippa och blev otroligt trött och min ångest började vakna till liv. Så jag somnade en stund på soffan och sen gick jag en promenad med Kiwi innan jobbet. Och efter det kändes det mycket bättre.
Och jobbet gjorde mig glad. Mitt jobb är absolut de bästa jobbet man kan ha när man har en sån här kväll vi hade idag. Under kvällsmaten satt pensionärerna och sjung gamla låtar tillsammans,och jag blir så glad och lugn när jag hör detta. Sen satt vi minst 1 timma och prata nya och gamla minnen. Helt underbar kväll, som man kan leva på ett tag.

Nu kallar bädden inom snar tid. Imorgon är jag ledig men jag ska till vårdcentralen och ta blodprov. Ska vara där klockan 10, så de blir ingen sovmorgon här inte.

Men vi hörs imorgon!

Likes

Comments

Hej finisar och välkommen till min blogg!

Elin heter jag och är 24 år som bor i en lägenhet få mil utanför Göteborg, ut mot landet. Jag delar min lägenhet med mina fyrbenta vänner, mina 3 katter och min hund Kiwi.

Kommer starta denna bloggen för att skriva av mig och inte längre "skämmas" över mitt dolda handikapp som många inte vet om att jag har( för att jag inte har berättat de, för att jag "skämts" och har inte velat bli identifierad för min skada) och vad mitt handikapp för med sig. Jag har nämligen hjärntrötthet som är en biverkning av mina mediciner som jag fick när jag hade leukemi när jag var liten. som medför bland annat
ADD, Depression , ångest och framför allt trötthet.

Kommer bjuda på mycket ärlighet i bloggen, om hur det är att leva med detta och hur det påverkar mig i min vardag och jobb. Kanske kan de hjälpa någon som sitter i samma sits! Kommer inte skriva denna blogg för att jag vill att folk ska tycka synd om mig, utan vill bara att folk ska få upp ögonen om vad hjärntrötthet är. Och hur det kan påverka en människas liv.

Men jag är också en normal ung vuxen som älskar att umgås med vänner, mina djur och familj. Fotografi är också något jag tycker om och kommer dela med mig av det med. Att skriva får mig att må bra så detta kommer bli som terapi för mig.

Och just de, är även en gnutta rolig, bjuder på mig själv,tycker om att skratta och får nog kalla mig själv för en shopaholic!

Välkommen att följa mitt liv!

Kontakt: Kiiwan@hotmail.com
Instagram: elinrebeecka

Likes

Comments