Heej!

Bloggar ju aldrig längre, vilket kanske är lite synd men jag håller hus på instagram, rätt aktiv där så kom in där och följ min resa! :D Elinhanssoon heter jag där:)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej!

Har i några dagar tänkt på saker att skriva här, men det är på något sätt svårt att få till det. Så många tankar och grejer att skriva om, men allt kanske inte ses som okej att skriva ut såhär. Så avvaktar lite..

Men insåg också att jag senast skrev här, den 28 Mars och det var ju nästan en månad sen! Så detta inlägg (som så många andra) får handla om träningen och hur det går för mig.

Deltog i Nyårslöftet som gick av stapeln den 9 Januari och avslutades den 1 April. Då jag under hela Januari och Februari var otroligt förkyld så la jag träningen på is. Så även tävlingen:)

Långsiktiga mål är de bästa enligt mig, och jag försöker hålla fokus på den sega, långa vägen till min så kallade "drömkropp". Startade min resa den 26 September 2016 och sen dess har jag gått ner 13kg och tappat 27cm i midjan, vilket känns toppen!

79kg👈 👉66kg

Målet just nu är att gå ner 6kg till. Ska bli mer strikt med maten igen. Och med fint väder så kommer suget att vara ute mer, ta promenader, cykla/gå till gymmet och få extra motion!

Likes

Comments

Hej! Tänkte att det är dags för en liten update angående Nyårslöftet.

Jag har denna period tagit ganska lätt på tävlingen, började ju med att vara super förkyld och de första 5 veckorna fick jag lyssna på kroppen och kunde inte ge så mycket som jag hade velat. Men jag gråter inte för det, visst är det lite tråkigt men jag försöker nu hitta en balans för att det ska hålla i längden:).

Utgår från kostschemat för det mesta men har inte heller hållit mig ifrån annat när suget har knackat på. Ena dagen känner jag att allt ska bort, andra dagen vill jag ha min choklad. Strävar efter att få bort sockret, och inte vilja ha det.

Träningen har jag skött rätt bra, undvikit HIIT när jag inte känt att kroppen varit i fas, dags att ta tag i det nu, bränna! Har väl kört 4st styrkepass i veckan+ mina andra pass som kommer med jobbet.

Sista veckan nu och på lördag är det slut. Bilder ska skickas in (om man vill vara med och tävla) I nuläget tror jag inte jag deltar, då jag känner att det inte syns så stor skillnad. Känner mig starkare och det har blivit lite mer muskler och lite mindre fluff, vi får se helt enkelt hur jag gör! Kanske får feeling;).


Likes

Comments

Varje måndag är en bra måndag när man börjar dagen med zumba. Jag får dansa loss med mina seniorer och de ger mig så mycket kärlek! Har haft uppehåll i 2 veckor nu då jag känt att kroppen behövt det. Så det var väldigt kul att vara tillbaka idag, och det var uppskattat (älskar mitt jobb).

Körde även ett ben/rumpa/vader-pass idag, lättare variant. Men det kändes faktiskt helt okej! Så vi får se hur jag tar denna veckan, kanske kör mina styrkepass (YEEY).

Tänkte strunta i att nämna vädret, men kan inte låta bli... VEM HAR BESTÄLLT SNÖ OCH JAGFRYSERRUMPANAVMIG-GRADER? Jag vet att vi "bara" är i mars men jag skulle verkligen må bra av lite vår, och har änna ställt in mig på det. Så våren, kom hit nu!

Tänkte nu krypa upp under en filt och läsa lite, "Konsten att ha sjukt låga förväntningar" heter boken och började lite igår, för tidigt för att avgöra om den är bra eller inte, men den har en igenkännings-faktor och humor så hoppas på det bästa!

Likes

Comments

På vänster bild ser ni hur tom och likgiltig jag känner mig, och sen efter att ha hittat en Heat, då vart jag supernöjd!

Har idag haft två dansklasser i åldrarna 2-3 och 4-5. Alldeles lagom med tempo för min kropp nu.

Mormor och morfar var här en sväng på fika. De fikade, jag såg på.

Har suttit och lagt in tider på vikaregrejset. Hoppas på att få lite bokningar så jag kan jobba! Nu tänkte jag sätta mig och lägga på lite make, för att jag kan, vill och känner mig lite sniggare.

I kväll blir det lördagsmys hemma framför Andra chansen a la mello! Och i morgon har jag mina 5 dansklasser i Varekil och Stenungsund.

Hoppas ni har en bra helg! :)

Likes

CommentsNy månad och ett steg närmare vår och sommar!

Vädret idag har varit otroligt depprimerande idag. Mycket regn, men i samma stund som jag skriver detta känner jag hur solen tittar fram, Hejaheja!

Ser fram emot varmare väder, sol och fågelkvitter!

Likes

Comments

Efter att ha låtit kroppen vila ett tag nu, tänker jag testa att träna imorgon!

Ikväll ska jag ha en dansklass, och får se om kroppen hänger med eller blir totalt utmattad... Men då jag har tagit det piano över en vecka nu och bara varit hemma, vilat, druckit vatten med citron och ingefära i så ändrar jag taktik. Och tänker imorgon dra mig till gymmet, för lite lättare styrketräning! SOM JAG LÄNGTAT. Sån abstinens.

Endast 4 veckor kvar av #nyårslöftet2017 och jag har ju varit dålig under större delen av perioden. Kan hända mycket på 4veckor men vi får se:).

Så ett benpass ligger på schemat imorgon, woho! Förhoppningsvis känner jag mig stark som en oxe (man kan ju önska).


Likes

Comments

Trött. Så himla trött.

Är otroligt trött på att vara förkyld. Har väl varit det sen i januari typ... Börjar bli segt nu.

Har haft en vecka helt utan styrketräning och nästan helt utan dans eller gruppträningspass. Hoppades väl att kroppen skulle bli toppenglad av att den fick vila och bli frisk bara sådär! Nä det kan jag ju glömma. Man tappar ju suget! Helt.

I morgon är det måndag och zumba. Jag älskar mitt jobb...men inte alls sugen. Ska försöka köra igång med styrketräningen denna vecka som kommer... där är motivationen just nu också på low. Haha, detta inlägg blev lite åt det gnälliga hållet, men sånt behöver man ibland!

Resten av kvällen ska spenderas på ett väldigt bra sätt, ska äta maaaaaat och kolla på något bra, antingen film eller serie #myspyssöndag.

Bild lånad från pinterest.se

Likes

Comments

OM jag är rastlös eller... så sugen på att träna och abstinensen är galen! Fortfarande inte tillräckligt frisk för träning och det suger. Men som sagt, viktigt att lyssna på kroppen.

På söndag är det dansklasser men endast tre stycken då det är uppehåll för varekil (sportlov). Så börjar först kl.12 och håller igång till 15. Borde kroppen orka:).

Nästa vecka är planen att köra igång med träningen igen, både när det gäller alla mina pass/klasser och även styrkepassen. #nukörvi #mondaymotivation

Så tips för att bli av med förkylningar, bring it on!

Imorgon ska jag till frissan, håret behöver en ordentlig uppfräshning. Klippning och lite olaplex så tror jag håret ska må bättre!

Kvällen spenderas i soffan framför Pretty little liars, helt fast. Kollat tidigare men inte allt, så har kollat ikapp och nu börjar det bli intressant!

Hoppas ni har en bra kväll 😊

Likes

Comments


Frukosten idag blev lite annorlunda, men jag fick ett sånt sug på knäckebröd med keso på!

Igår gick jag och la mig kl.20, mådde inge vidare och var helt utmattad, inte lika trött idag men vaknade med ont i halsen.

Så halstabletter, ingefärste, vila och vatten blir mina sysslor idag. Kanske en lugn promenad i det fina vädret, om vinden lugnar sig.

"Råkade" även hamna på vågen idag, och för första gången på länge går den neråt, yeey!


Likes

Comments