Vi höres!😘


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Har haft en asbra dag! Vi firade mig och marie, så först på förmiddagen åkte vi hem till elise och fixa oss och bakade en födelsedagskladdkaka (haha standard) och sen hade jag bokat bord inne på en restaurang vid avenyn klockan 19:30. La Gondola tror jag den hette, italiensk, jättemysig och god mat! Så det var mys, fick också jättefina presenter en perfym jag velat ha jättelänge, ansiktsmasker och BOY tröjan jag ville ha 😍.


Likes

Comments

Idag har det vart vanlig skoldag bara, men har vart på bra humör hela dagen så det har vart bra haha!.. Sedan gick det ganska bra på matteprovet också, så det var kul! Efter skolan åkte jag till förlunda och bytte ett nagellack, köpte ett rosa OPI nagellack istället, jättefint! och nu hemma så har jag bara slappat och kollat på paradise hotel, orkar inte plugga något idag, har pluggat massa matte nu sista tiden så jag förtjänar en paus :). 

 

Likes

Comments

Såå fin, lyssnar på den 24/7! Längtar tills Rihannas verision kommer ut på sportify..

 

 


Likes

Comments

Sitter och äter frukost nuu, sista skoldagen idag och sedan heeeelg! 😍


Likes

Comments

Är seriöst kääär i hans röst och hans låtar, såå fina och sköna att lyssna på på kvällen. Typ depplåtar en endåå haha..

Älskar låtarna: Kiss Me, Down, Echo och Everybody Lies

Likes

Comments

Började med att mamma och max kom in på morgonen sjungandes och fick frukost på sängen, haha älskar när man får det så mysigt 😊. Sen öppnade jag mina presenter och skyndade mig sen till bussen. Sen i skolan var det typ vanlig dag men endå en bra skoldag liksom och sen drog vi till gymmet. Och nu på kvällen har vi ätit en supergod middag och jag fick två till presenter. Sen dess har jag bara lyssnat på musik och tagit det lugnt, INGET PLUGG, tänker fanimig inte plugga på min födelsedag, även om vo har as mkt i skolan nu

Nu ska jag kolla på det mya avsnittet av PLL och sen sova. Godnatt! 😘


Likes

Comments

Ååh oscar linnros nya låt har precis kommit ut! Så bra! 😍

Likes

Comments