Header

​15.10

Nu är allt bokat och betalt, och om inte mindre än 18 dagar så sätter jag mig på planet ner till Perth! Det är nämligen så att jag ska åka till en farm 4 timmar söder om Perth för att jobba i tre månader.🐮Tanken var ju först att jag och Ainara skulle mötas upp och resa runt i Australien nu när jag var färdig här i Karratha. Men jag fick sedan möjligheten att jobba på den här farmen, och jag kan därefter ansöka om ett andra års visum, vilket är en chans som jag inte vill missa! Och som om det inte kunde bli bättre så är det 10 minuter ifrån den farm som Eva redan är på så vi kommer att ha varandra ett stenkast bort, vilket känns superskönt! 

Det är en mejeri farm, och dom har begränsad mottagning och internet, vilket betyder att ni kommer att höra ännu mindre ifrån mig haha! Och nu tänker ni säkert, Ska Elin mjölka, och ta hand om kossor på en farm mitt ute i ingenstans utan mottagning eller internet? Haha vilket är förståeligt då jag själv inte riktigt har fattat det. 👸Men jag tror det kan vara nyttigt för mig att få lite skit under naglarna! (Inte bokstavligt talat.) Det känns såklart tråkigt att lämna familjen, vänner och Karratha som har blivit mitt hem, men vi kommer ses igen, och jag är supertaggad och jag tror det här kommer att bli hur kul som helst! 


Sen så saknar jag såklart alla er där hemma i Sverige med, men jag känner inte att jag är färdig med Australien riktigt än, och jag vet att jag kommer att ångra mig om jag skulle ta mitt pick och pack och bara åka hem igen.
Så istället slänger jag mig ut och testar vingarna ännu en gång för nya utmaningar vilket på ett sätt skrämmer brallorna av mig, men samtidigt så hade jag inte kunnat varit lyckligare!
För det är så man växer. Och jag vill aldrig sluta växa! ✨

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​12.51

Den översta bilden är ifrån i lördags då vi var på Beats In The Heat, och jäklar vad kul vi hade!
Den här veckan har däremot varit lite tyngre. I måndags så åkte Ainara från stan. I Tisdags åkte Eva, och ikväll ska vi ut för några sista drinkar innan Freya hoppar på planet imorgonbitti. Sen är det jag och grabbarna. Men dom har redan lovat att ställa upp på shoppingrundor, fika och tjejsnack, så jag ska nog klara mig haha... 😉
Men jag kommer att träffa tjejerna väldigt snart igen! Vilket leder mig in på mina nya planer igen, och jag lovar att jag ska berätta mer om det snart!

Likes

Comments

14.32

Åter igen så har folk där hemma börjat höra av sig och frågat om jag fortfarande lever, haha. Allting går så himla fort nu så så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Planer som jag hade för en vecka sedan är som bortblåst. Eva som skulle stanna och se efter mig, åker nästan förs av alla. Jag har styrt mitt skepp i en helt annan riktning än vad jag hade tänkt från början, och jag kunde inte ha mått bättre. Jag är så himla lycklig just nu, men samtidigt så vill jag lägga mig ner och gråta för att allt håller på att ta slut. Alla skiljs åt, och det suger.
Jag ska berätta mer om mina nya planer när allt är mer säkert, för just nu så är det mest bara kanske. Så ni får vara nyfikna ett tag till! 😉

Ikväll är vi ett gäng som ska ut och ha en avskedsmiddag för Eva, Ainara och Freya som åker nästa vecka. Ja, ni läste rätt. Alla lämnar mig på en och samma gång. Men förhoppningsvis så ses vi om några veckor igen.

​​ 👇
Imorgon lördag är det en stor festival här i stan, Beats In The Heat, som jag och några tjejer ska gå på. På söndag har jag sedan lovat att hjälpa Eva och packa och göra i ordning allt, och sedan ska jag hinna med att äta sova och gråta floder också.
​Så som ni förstår så har jag en fullsmäckad helg framför mig, men som kommer bli
såå himla rolig!!

Hoppas ni alla har det bra, och får en fin helg vad ni än hittar på! 😍Likes

Comments