Älskar brillorna som är längst ned till höger, modellen eriika. Tyvärr jävligt dyra.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Förlåt för så många dagensuotfits, haha.

Likes

Comments

På fredag får jag sommarlov alltså om 5 dagar. Jag är såå taggad på sommarlov jag orkar verkligen inte med skolan längre. Den sista veckan nu är ganska chill på måndag är vi lediga, på tisdag är det betygsattas, onsdag ska vi till Grönlund, torsdag museum och fredag avslutning.

Jag har inte så många planer till sommarlovet men det är i alla fall 99% säkert att vi ska bila till Spanien. Jag ska också på fotbollscup och två fotbollsläger.

Lite insppbilder

Likes

Comments

Är så jävla taggad på sommarlov just nu, fatta, det är liksom skolanslutning på fredag, sjukt? Här är illafall dagerns outfit:

Likes

Comments

Man fick faktiskt väldigt bra saker i den hör boxen till skillnad från andra gånger. Min favorit när jag bara tittar på grejerna är ögonbrynspennan men jag vet ju inte än om den är bra. Jag kan lägga upp ett inlägg sen när jag har testat allt.

Likes

Comments

Igår var jag på grönan med mina kompisar. det var jättekul och jag vann en snickerstwixsak,haha. Det var Eurovision igår också asså jag fattar inte varför Ukraina vann.

Likes

Comments

Idag ärret första maj. på morgonen spelade jag fotbollsmatch, efter det var jag med en kompis och vi åt jordgubbar och vattenmelon.

​Dagens outfit: linne-bikbok jacka-hm jeans-abercombie skor-ecco

Likes

Comments

Idag hade vi ett litet valborgsfirande i skolan så vi hade inte några "riktiga"lektioner idag så det var chill. Imorgon kanske jag ska åka till Nacka Forum med mami och på söndag har jag fotbollsmatch.


​nomnom

Likes

Comments

​Blus - Odd Molly

Jeans - Hollister

Keps - Gant

Skor - Gant

Likes

Comments