View tracker

Tiden bara rusar iväg, nu är det redan fredag den 20:de vilket innebär att jag åker om fem dagar!!!!! Men det är mycket som behövs göras innan, har inte börjat packa och har heller inte handlat klart allt som ska inhandlas innan avresa. Så har lite att pyssla med det kommande dagarna. Plus att jag åker till Köpenhamn imorgon med Samsöe Samsöe på deras Julfest som hålls där. Ska bli otroligt spännande att får vara med om det och träffa alla Samsöe people.

MEN NU.. Så måste jag börja skriva ut lite flygbiljetter och fixa lite med allt sånt. Ska även bli bättre på att uppdatera bloggen då detta kommer vara som en dagbok under resans gång. Kul att ha och ha möjlighet att se tillbaka på resan.

KRAM ElinLikes

Comments

Äntligen är surf camp bokat! Idag morse tog vi tag i detta och bokade surf camp. Vi bokade tre dagar och då ingår i princip allt. Det går även bra att förlänga ifall man vill när man väl är där vilket är bra. Planen är att vi ska bo i Sydney tre dagar därefter blir vi upphämtade av de som jobbar på surf campet. Där vi ska surfa är 7 Miles beach och ligger två timmar utanför Sydney.

So excited bara 19 dagar kvar till avfärd!

Ett litet klipp från surf campet.. som jag hitta på deras hemsida.

Likes

Comments

Todays inspo..

Pics från Tumblr

Likes

Comments

Nu var det ett tag sedan jag skrev här, men det beror på att jag jobbat så otroligt mycket nu. Så har inte haft någon tid till att blogga. Men idag tänkte jag kika in och skriva ett litet inlägg så ni ser att jag lever. Idag har jag jobbat en sväng i Göteborg och fick även med mig lite godis hem ifrån Samsøe Samsøe! Så snälla. Nu ska jag kika lite på skam och sedan ska lägga mig för imorgon blir det jobb igen.


Puss å kram på er!!

Likes

Comments

Torsdag morgon och de är snart dags att stiga upp och hinna plugga lite innan en dag med jobb. Har min sista hemtenta nu i modekursen som jag läser i Göteborg vilket känns skönt. Nu när det är så mycket jobb under jul så blir skolan mer som ett stressmoment, vilket är synd då jag annars tycker det är kul! Iallafall nu börjar julen närma sig och är inte riktigt klar med alla julklappar så ska försöka att inhandla de sista idag på min lunchrast. Hoppas ni får en fin dag!Likes

Comments

Nu är det första nätterna i Sydney bokat på ett hostel. Ska bli mycket spännande detta då detta är min första stora resa jag ska göra på andra sidan jorden, häftigt!! Längtar så otroligt mycket för att komma till värmen nu när det börjar bli så oerhört kallt här i Sverige. Så lite mer än en månad så sitter jag, min tvillingsyster och Annie på ett flyg till Sydney där vår resa börjar. Tanken är att vi ska göra den "typiska" rutten det flesta backpackers gör i Australien vilket är Östkusten, från Sydney upp till Cairns.

Lite inspo bilder på de!


Bilder: Google & tumblr

Likes

Comments

Bilder: Tumblr

Det kommer att bli en del inspirations bilder här på bloggen till en början, som ni kanske även har märkt. Sedan är det även tänkt att jag ska använda bloggen när jag ska ut och resa till Australien i januari. Så hoppas ni hänger på och följer min resa här på bloggen.

Likes

Comments

Bilder: Tumblr

Likes

Comments

Först lite tips på lite julklappar från Samsøe Samsøe och sedan lite färgstarka paket därifrån som jag inhandlade igår. Nu är jag nästan klar med alla julklappar vilket känns skönt då jag jobbar väldigt mycket nu inför jul. Hoppas de går bra med julklapparna för er!Likes

Comments

Lördagens julbord ute i Fiskebäckskil med Pondus. Vi var i brygghuset som ligger där ute och de bjöds på ett fantastisk julbord! Så gott verkligen så kan rekommendera att åka ut och äta deras julbord. Kvällen började redan halv 7 då vi alla samlades för att ta en buss tillsammans ut. Sedan blev mat & dryck, så vi dansa natten lång!!!

Likes

Comments

Nouw Magazine