Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Har typ århundradets förkylning och den är så hemskt otajmad att jag blir super stressad över allt jag borde hinna med men inte orkar just nu. Har massa saker jag borde göra i skolan men får försöka ta tag i det i helgen. Förbrukar nässpray som att det vore luft och internet shoppar och gör av med massa pengar som tröst, men fick hem världens härligaste mjukisklädsset ifrån Lexington lagom till helgen. Så blir väll mest att sitta hemma i det och försöka plugga. Imorgon ska jag iallafall försöka orka något upplyftande och det är att jag ska på middag imorgon kväll, kanske ta en drink eller två och bara snacka skit verkligen. As skönt. 

Likes

Comments

Sitter just nu och repar med ensemblen. Vi håller på med vårt gymnasiearbete, och nu börjar vi komma en bra bit på vägen. Var på biodejt igår med Ida och vi såg Don't breathe. Och de lär ha varit den sjukaste filmen jag sett ever. Den fick plottwist delux. Men kul att ses haha vi har alltid lika mycket att berätta för varandra när vi ses.

Likes

Comments

​Trött, trött och trött. Har audition till musikalen på fredag så måste plugga monolog och träna på låten jag ska framföra. Sen har jag för övrigt historia, psykologi, och engelska. 

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments