Instagram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Var ju nästan ett halv år sen jag gjorde något inlägg här och jag tror att allt gammalt är borttaget också men tänkte att det kunde vara kul att skriva ner sånt här, mest för min egen skull men ifall någon behöver tips eller så inför sin egen bal. Så, Jag vaknade hos Oskar och gick upp och duschade innan jag for i väg till min frisör på hårdesign inne i stan. Jag hade redan innan pratat med henne och förklarat ungefär vad jag ville ha, vilket var jätte skönt för då var både hon och jag föraredda och det tog inte alls lång tid. Tror jag var klar på lite mindre än en timme. Jag ville alltså ha två vattenfallsflätor på sidorna och sen bara vanliga slarviga lockar i resten av håret.

Min klänning köpte jag för ett bra tag sen. Kanske i typ oktober (?). Men typ direkt när Oskar frågade om jag ville gå på balen med honom så passade jag på så jag visste att jag fick den jag ville ha. Den är alltså ifrån märket Portia and Scarlett och här är en länk till vart man kan köpa en likadan och vad den kostade.(https://www.portiaandscarlett.com/product/sienna-ponti/). Jag trodde först att jag skulle bli så varm i den för att det är ganska tjockt tyg men allt var nog lika varma så det var ingenting som störde mig jätte mycket så. Jag var super nöjd med klänningen för jag såg ingen som hade en likdan och jag tycker att den är så vacker med spetssläpet men också spetsen i ryggen.

Jag hade smycken ifrån Michael kors och Lily and rose. Mitt armband och halsband ifrån Michael Kors som jag fick av mina föräldrar när jag fyllde 18. Och örhängen som jag fick av Ellen, också när jag fyllde 18.

Min kompis Stina som är bäst på smink sminkade mig hemma hos mig direkt efter att jag hade varit hos frisören. Jätte kul att hon hade tid och kunde göra det men också väldigt skönt för mig att jag verkligen kunde säga vad jag ville ha och vi kunde testa lite olika saker just eftersom att det var hon och inte någon jag inte kände. Så det var verkligen toppen att hon hade möjlighet att hjälpa till för det ä alltid skönt när det är någon man kan vara ärlig med så att det blir som man vill ha det.

Efter att Stina hade sminkat mig så körde pappa över mig till Oskar så jag snabbt bytte om jag fixade lite snacks och så och sen fick vi gäster. Tror att vi var tretton stycken av mina kompisar och deras dejter som var där innan och drack bubbel och käkade lite frukt medan vi inväntade våra bilar som skulle ta oss emot slottet. Min syster och vår kompis Linda kom och fotade oss alla vilket var super kul, det var dock extremt jobbigt med solen att ta bilder för att man fick den i ögonen på ett eller annat sätt hela tiden men vi fick några riktigt fina bilder!

Sen begav sig dom iväg emot slottet lite tidigare så att de skulle få bra platser och kunna ta bilder när vi kom.

Oskar hade varit bil-ansvarig så han hade fixat en jätte fin bil som deras familjevän Elin körde. Det gick jätte bra på vägen dit och bortsett från lite kö i kokhet värme så rullade allt på.

Det var super varmt att stå emot väggen så vi gick iväg för att ta lite bilder eftersom att vi ändå skulle behöva vänta i 45 minuter på att alla skulle ha kommit. Även här var det min syster och vår kompis Linda som tog massa fina bilder, det är så många att jag inte vet vilka jag ska lägga ut men här är några iallafall.

Efter att vi hade tagit massa med bilder så fick vi skåla med lite bubbel utanför slottet och sen fick vi äntligen gå in och sätta oss. Det var tre-rätters med super god mat och folk höll tal och jag tyckte att allt gick jätte bra och vi hade super kul. Efter middagen och några luft-pauser utomhus så började de flesta dra sig emot stan för att gå ut, så vi åkte hem och bytte om och sen skjutsade mamma in oss till stan där vi träffade kompisar och hade en toppenkväll. Till slut landade vi hemma hos mig efter en lång men super fin dag. Allt gick så snabbt, det kändes som att man vaknade och sen en timme senare var hela balen över. Men jag hade iallafall turen att bli bjuden på balen av världens finaste pojkvän och vi hade verkligen en jätte bra kväll tillsammans, precis som vi alltid har. Kunde inte ha blivit bättre och nu är det bara att ladda om för vi ska på bröllop i helgen för att Oskars kusin gifter sig i Järvsö, så det ska bli super kul verkligen.

Likes

Comments