Header
View tracker
View tracker

Likes

Comments

View tracker

Har käkat massa onyttigt, tagit körkort, hängt med kompisar och varit sjuk typ. I torsdags var det dags och klarade körkortet, så himla skönt så nu är de bara ut och flänga i lilla bilen min. I fredags hämtade jag Stina och vi hängde en stund men vi hamnade till sist i Hällberga hos några kompisar. Blev lite sent men hade kul. Och igår hängde jag, Ida och Niklas hemma hos Viking och kollade på film bara. Kom hem idag på eftermiddagen för att fira fars dag/ pappas födelsedag med släkten. Så nu har vi ätit jätte god lunch som mamma hade ordnat och nu sitter vi bara och pratar. Helgen gick som vanligt alldeles för snabbt, men men. Snart jullov!

Likes

Comments

Likes

Comments

Tog med mamma till Stockholm och bodde på hotell en natt. Vi handlade massor och käkade massa god mat och drack vin. Hade det as mysigt bortsett ifrån problem med tågen. Sen var det direkt ifrån tåget hem och packa om och åka till kvicksund. Så jag och Ellen var där och duschade och hängde och sen åkte vi och köpte kebab och sen var vi hela gänget hos klara och fixade oss. Sen var vi på halloween fest som vår kompis Emma höll i! Blev mycket trevligt men jag var jätte trött. Idag har jag bara chillat med klara och ikväll ska jag hänga med Niklas och co.

Likes

Comments

Likes

Comments

Taco-kväll och monopol hemma hos mig igår. Min pappa fick i födelsedags present av mig en kväll på ölkultur med mamma och deras två kompisar så de var iväg och då tänkte jag att mina finisar kunde komma och mysa lite. Så vi hade det as bra, blev lite bråk om några gator på monopol men det löste sig haha!

Likes

Comments

Likes

Comments